Kde v Košiciach šjiú svadobné šaty?

Prosim Vas dali by ste mi kontakty kde by som sa mohla ozvat - kludne aj do sukromnej posty ;-) Velmi pekne Vam dakujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
skús Lucy´s svadobný salon na Mlynskej:-)...mne osobne šijú šaty na mieru v salone Sissi v KE
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
kočky a ako to je, pridete do salonu (pripadne sa objednate a tak...) a nejake saty si mozete vyskusat a tak sa to sije na mieru? alebo len poviete tieto chcem a basta.. neviem si take nieco predstavit a mozem sa opytat kolko vas cca vysli satky? je v cene aj pripadne "spodnica" ci kruh? bolerko a zavoj sa asi musi zvlast dokupovat ci? vdaka (viem, ze mam kopec času, ale nad šatami premýšľať nikdy nie je neskoro :P ) p.s. ja som si prezrela lucy predajnu a wow ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte baby, pochodila som veľa salónov po Košiciach. Jednoznačne odporúčam Lucy´s salón na Mlynskej ulici. Perfektný prístup a vysoká profesionalita od tej žienky v salóne. Je to asi jediný salón v KE /doposiaľ som sa s iným nestretla/, kde šijú šaty presne na Vašu postavu. Čiže máte 100% záruku, že Vaše šaty pred Vami nemal nikto oblečené. Aj ceny sú rozumné. A ďalšou dôležitou vecou je, že šatky sú ľahučké. Takže určite vrelo odporúčam ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?