Hľadám salón, alebo krajčírku na ušitie šiat v Bratislave

Ahojte, týmto spôsobom hľadám krajčírsky salón alebo krajčírku/krajčíra z Bratislavy, ktorý by mi vedel ušiť šaty podľa mojej predstavy, ktorá je dosť komplikovaná. Dúfam, že sa nájde niekto taký, ktorý to zvládne ľavou zadnou. Svadba bude až v máji budúceho roka, ale času nie je až tak veľa. Prosím, ozvite sa mi takí, čo majú radi výzvy :) Rada uvítam aj odporúčania neviest, ktoré boli spokojné so salónmi alebo krajčírkami. Ďakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
Som sice z TN ale mam rada nove vyssie mety tak skus
Odpovedať
tato. usije presne, co si zelate, do detailov. http://www.mojasvadba.sk/katalog/firm... sila saty aj mne, aj sebe a dalsim po celom slovensku. skutocne usije to, co chcete.
Odpovedať
Profilova fotka
Viem, ze to mas asi do ruky, ale jeden vyborny salon je v Presove... Usiju ti saty na mieru, bud co si vyberies od nich alebo aj podla fotografie... Cena sa pohybuje okolo 300-330 Eur... A maju to usite za 8 tyzdnov... :) Skus pozriet Gracia eshop
Odpovedať
fuha, dakujem za rady. Svadba sice bude pri Michalovciach, takze ani ten vychod nie je az taky strasny. :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, nie som z BA, ale ušijeme šaty na mieru po akých túžiš. Šijeme akékoľvek šaty z obrázkov a fografií. Ak chceš možeš si aj niečo na nich zmeniť, prípadne doplniť. Šatky, budú presne také isté ako na obrázku, z takého istého materiálu. Šatky max.do 3 týždňov sú hotové. Za normálne ceny. S pozdravom Nataliia.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?