Dlhá vlečka

Profilova fotka
Ahojte, potrebovala by som poradiť. Mám tieto šaty, vzadu majú dlhšiu vlečku. keďže sú hladké, neviem vymyslieť ako ich mám vypnúť, aby sa v nich dalo aspoň tancovať. Majú dve vrstvy, tú spodnú, ťažšiu saténovú som skrátila na jednu dlžku prednou časťou. Vrchnú si chcem nehať dlhšiu hlavne kvôli foteniu, len neviem čo potom s ním :) dakujem za každý názor.
Odpovedať
@macaslavik v zadnej casti v strede by mal byt v urcitej vyske bud gombicek so sluckou z pevnejsej nite alebo bavlnky . Alebo druha moznost hacik babka s dedkom asi vies co myslim . Šikovna krajcirka musi vediet co s tym .
Odpovedať
@macaslavik Šaty su krasne , uzasny vyber a vkus
Odpovedať
Profilova fotka
no hej, chcela som si s tým poradiť sama doma ale asi s tým budem musieť ísť ku krajčírke :)
Odpovedať
Profilova fotka
jaj mam podobnu vlecku, tu vrchnu cast tam mam taky hacik ktory sa mi pripna pod zips asi niekde vo vyske zadku o taky gombicek, a tu spodnu mam pod tym celym tiez podobne spojenu ale vizera to kadejako ked to je vypnute :D ja by som to chcela mat cim dlhsie stou vleckou, ale zas mam problem ako vtom chodit lebo ked sa pohnem tak ta vlecka sa taha tak nie velmi pekne zamnou skor vtakej zmotanej kope :/ ale mas krasne tie saty ja mam podobne :)
Odpovedať
@macaslavik ked ti to niekto v zadu naznaci alebo prispendli na spravnu vysku tak to zvladnes urcite aj ty
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mam vlecku takto riesenu
Odpovedať
@ladyflybird to je ok na tvojich ale tieto druhe to potrebuju trochu inac . tebe sa to zapina vo vnutri tieto trebe do vonka a na to su lepsie haciky a priesvitne patentky (su lahucke a jemne )
Odpovedať
@macaslavik ahoj, máme rovnaké šaty :-) Tá vlečka je ozaj dlhokánska, ale ja v nich tancovať nebudem. Len obrad a fotenie a dávam ich dole. Ale máš dosť času to poriešiť s krajčírkou, ja keby niečo, tak si tam dám asi zicherku..hehe :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ak nechceš poškodiť šaty, robievali sme taký trik - na konci vlečky zospodu sme našili uško z klobúkovej gumy. Pri tanci sa toto uško navlieklo na jeden - dva prsty a tancovalo. Šaty boli zdvihnuté, nezavadzali pri tanci.
Odpovedať
Profilova fotka
Ďakujem všetkým za nazory skusim sa s tym doma este pohrať. Aj ramienko som si prerabala.mam ho okolo krku.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?