Dajte nazor prosim...ako mi sedia saty?

Co si myslite,ako mi sedia tie saty?
Odpovedať
Profilova fotka
troska by som ich este zuzila v pase...viac sa neda stiahnut? a tu korunku prec... gycova... (moj nazor) a radsej si daj zavoj bez okraju dole, lebo saty su dost flitrove, krajkove, ten zavoj s tym lemom posobi rušivo, inac su fajn, nie? nooo a ten vyyraz :) keby si sa usmiala hned si ovela krajsia :)
Odpovedať
ahoj saty su velmi pekne akurat tie ramienka korunka a zavoj mi celkom nesedia , ale inac velmi pekne podla mna uces makeup a usmev urobia zazraky ;)
Odpovedať
Profilova fotka
@pepi_ba ale ramienka su fajn, lebo potom si ich bude na prsiach stale tahat hore, je to neprijemne, hlavne pri vacsom poprsi...
Odpovedať
@melania418 ahoj :-) Úprimne? Radšej nie... už len výraz tvojej tváre hovorí, že sama sa v nich dobre necítiš. Všetkého je tam moc :-( Skús niečo jednoduchšie :-) Sama mám veľké prsia a viem, že je to problém. Skús hľadať niečo s menej odhaleným dekoltom, aby si sa pohodlne cítila. Určite si popozeraj značku Agnes, ja mám šaty odtiaľ a sú bez výstrihu vpredu, orientuj sa týmto smerom.
Odpovedať
Profilova fotka
ja suhlasim presne s nazorom reni1512. Saty ti sedia pekne a ked sa v nich citis dobre, co je zaklad, tak urcite mozu byt. A su aj pekne. Akurat tiez som za to, ze korunku prec a zavoj urcite jednoduchy klasicky cisty bez toho lemu dole. ;-)
Odpovedať
@melania418 posielam na inšpiráciu ;-) http://www.suknieagnes.pl/
Odpovedať
Profilova fotka
@melania418 šaty by mali doplnat charakter a osobu ženy.Mali by byt ozdobou --moj nazor- urcite nie. Nieco jednoduchcie by som volila, iný strih .
Odpovedať
Profilova fotka
zda sa mi ze mas vacsie prsia ako su robene kosiky ;-)
Odpovedať
Baby ja prsia skoro vobec nemam,to robia len saty:-)mne sa velmi pacilu a tie boli aj najpohodlnejsie...no tu korunku urcite nedam na seba:-)
Odpovedať
Velmi pekne dakujem za nazory...
Odpovedať
Profilova fotka
@melania418 radšej nečítam názory kočiek predomnou, aby som sa nenechala ovplyvniť:)) Podľa mňa ti nesedia...netvaruju ti pekne pás, deformujú postavu...skús vyskúšať iné a pridať fotky, aby sme vedeli porovnať ale podla mna tieto ee
Odpovedať
Korunku preč, máš okrúhlejšiu tvár, preto by som radšej volila účes s cestičkou na boku + veľký hladký drdol smerom dole, nie hore, závoj má zbytočne lem, skús bez lemu, možno nejaké perličky na neho sem tam poprišívať, závoj by mal byť vzhľadom k tvojej výške o niečo kratší, tvoj dekolt pôsobí väčšie v srdcovom výstrihu, išla by som do rovného výstrihu, šaty ako také by som volila A-čkový strih , aby si opticky bola užšia. A úsmev samozrejme :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Tieto šaty , čo máš na sebe sú na zips, či šnúrovačku? Ak by si mala na šnúrovačku, dali by sa pekne dotiahnuť v páse a celkovo matnejší materiál zoštíhľuje :))
Odpovedať
http://www.mojasvadba.sk/market/svado... a niečo takéto?, možno bez tej mašle
Odpovedať
Profilova fotka
Tvoj vyraz tvare vobec nehovori "to su oni,moje vysnivane"......vyzliect a hladat dalej....musis ziarit,to je svadba a nie pohreb... :-|
Odpovedať
Profilova fotka
@melania418 sedia ti ok, ale čo sa pocitu, keď ťa v nich vidím, týka, súhlasím s @macik13 ... ak by boli tie TVOJE, tie správne, zrejme by si sa inak tvárila ;)
Odpovedať
suhlasim s anozorom co uz bol spomenute parkrat....saty mozno skarede nie su ale nie su to saty pre teba....bud sa ti v skutocnosti nepacia, alebo sa v nich necitis dobre...tvoj vyzor tvare hovori vvsetko len nie ano to su oni
Odpovedať
@melania418 xi, nemas?! No nevyzera to tak :-)
Odpovedať
@melania418 toto su moje :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?