Čo si oblieť na svadbu, kde budú len svedkovia a rodičia?

Profilova fotka
Svadobne saty je asi smiesne si obliect iba kvoli sobasu a obedu a kostym sa mi moc nepaci :-(
Odpovedať
Ja by som predsa len zvolila svadobné šaty, ale nie také princeznovské a širokánske, ale niečo jednoduchšie. ;-)
Odpovedať
my budeme mat tiez malicku svadbu(12ludi) a budem mat svadobne saty..neviem preco by to malo byt smiesne :) brat sa budeme v krasnom prostredi v kastieli a aj kvoli fotkam chcem svadobne saty.. ale pokial sa beriete niekde na urade tak by som volila skor nejake pekne letne saty a svadobne si nedavala..
Odpovedať
kamoska sa vydavala tak ako ty a dodnes (uz je to 10 rokov) lutuje ze nemala svadobne saty. (Vtedy jej to bolo jedno). minimalne kvoli fotkam..
Odpovedať
Profilova fotka
Tiež si myslím, že svadobné šaty sú určené na svadbu, nech je veľká alebo malá... Možno nie nejaké extrémne načančané, ale jemné, napr, moderný antický štýl, v závislosti od počasia, samozrejme, by podľa boli vhodné. A svadobné fotky si taktiež zaslúžia pekné šaty. :)
Odpovedať
skus si popozerat kratke svadobne, tie su fajn a splňajú podla mna to, co hladas :-)
Odpovedať
Profilova fotka
My budeme mať na svadbe asi 20 ľudí a tiež riešim, aké šaty by boli vhodné. Som toho názoru, že svadobné šaty budem mať na sebe len raz, preto ak sa mi zapáčia princeznovské, tak si ich oblečiem :-)
Odpovedať
Dobry vecer, ja tiez planujem len sobas + nejaka vecera, posedenie s rodicmi a urcite by som chcela svadobne saty. Chcem mat pekne svadobne fotky a podla mna kazda zena si zasluzi ten krasny pocit, ze ma na sebe oblecene svadobne saty, nie kvoli ostatnym ludom, ale kvoli jej samej. Nemusia byt drahe a ozdobene, ja sama si planujem usit sama nejake jednoduche. Podla mna je to krasna tradicia, ktora ma velky psychologicky vyznam v zivote zeny a verim tomu, ze zeny, ktore sa vydavaju v svadobnych satach (nech su hocijakej farby, hocijakeho strihu, ale pre tu konkretnu zenu maju oznacenie "svadobne") tak take zeny maju potom stastnejsie manzelstvo. Inak sa obavam, ze hlavne v mojom pripade, keby sa vydavam v kostyme, nebodaj v nohavicovom, tak by ma to po case velmi trapilo.
Odpovedať
Profilova fotka
mam jedny krasne biele v albume za 60 Eur, ktore by sa mozno na taku malu svadbu aj hodili, alebo tie strieborne co tam mam by sa dali usit aj v bielej farbe ak by sa ti pacili tie stoja ale viac. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
nas bude vseho vsudy na svadbe 9 a ja chcem urcite svadobne saty, zatial nemam vybrate, ale chcela by som nejake extravagantnejsie a nevylucujem ani kratke, ale urcite svadobne :)
Odpovedať
jednoduché svadobné šata..ved kolkoráz si ich oblečieš za život,..ved sa budete aj fotit
Odpovedať
Profilova fotka
na tvojom mieste by som volila nieco jemne,... skus si pozriet nejake puzdrove saty s bolerkom (alebo koktailove satky), nieco do vlasov a hotovo,... alebo pozri si dlhe saty, jednoduche a nieco iba cez plecia... jedneho dna by si lutovala, ze si nemala "svadobne" satky... ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
Ja by som volila asi nieco taketo alebo ako sa to vola po anglicky destinations wedding dress
Odpovedať
Článok sa načítava...
@sara001 my tiež plánujeme menšiu svadbu - obrad a večeru, ale svadobné šaty chcem určite. Aspoň kvôli tomu pocitu a fotkám. Ale myslím, že krátke šaty by mohli byť fajn voľbou :)
Odpovedať
ahoj my sme mali taku svadbu a ja som si dala kostym svetlunko smotankovy. ked ty nechces kostym, daj si spolocenske saty a mas to :)
Odpovedať
ja som mala malú svadbu a pôvodne som si kúpila obyčajné koktailky, ktoré vynosím aj neskôr, potom som sa ale rozhodla, že chcem dlhé šaty, tak som si ich dala ušiť. ale úplne jednoduché, nie biele a ak by sme niekedy šli niekam tancovať, tak si vezmem, lebo ani náhodou nepripomínajú svadobné. topánky som tiež mala klasiku, ktoré nosím bežne
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?