Co říkáte na barevné svatební šaty s ramínky?

Přítel mě požádal o ruku a já nevím jestli si mam vzít bílé nebo barevné šaty poradíte mi ? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ved daj si to, čo sa tebe páči. Farebné šaty dnes už nie su žnič výnimočné, takže ja v tom nevidim problem.
Odpovedať
ja som mala červenokrémové šaty. vzhľadom na to, že som mala 29, keď som sa vydávala, prišlo mi dosť nevhodné obliekať sa do bielych, symbolizujúcich čistotu a nevinnosť.
Odpovedať
veronika33h - nie každej pristanú vyslovene biele šaty, ja som napr. bledá a vyzerala by som ako mŕtvola :-D takže hľadaj, čo sa ti páči a v čom aj vynikneš. kamanima som na to podobne - mam 29 a mojim snom sú červeno(bordovo)-kremove saty :-) len sa tazko zhanaju, vsade su len väčšinou jednofarebne biele a jej odtiene. Poraď, prosím, kde si zohnala... vďaka!
Odpovedať
Tak podla mna mozu byt farebne saty nadherne,napriklad tieto http://www.svadobnetipy.sk/pin/c20ad4... Moja svagrina sa vydavala v takychto http://www.svadobnetipy.sk/pin/f770b6... a kazdy jej to chvalil :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Profilova fotka
Baby, keďže my sme plánovali malú svadbu, len ja, priateľ a svedkovia, tak som si požičala zelené spoločenské dlhé šaty. Nakoniec sa z toho vykľulo, že budeme mať 22 ľudí. Už šaty meniť nechcem, takže ja budem mať šaty také zvláštne zelené akoby do modra :-D
Odpovedať
Je to vec vkusu ;-) ja som za bielu klasiku, moj nazor je taky ze farebne dlhe saty si mozem dat kedykolvek na ples a takisto nevidim problem v tom aby si aj starsia nevesta dala biele saty ak si take che dat. Daj si ake sa ti pacia a ake mas vysnene, neriad sa tym co sa akoze patri a co nie ;-) ale hlavne chod skusat aby si zistila ake ti najviac pristanu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
urcite suhlasim, ze treba skusat a skusat a skusat...a vybrat take v com sa citis najlepsie...ja ked som skusala tak v bielych som vyzerala ako kremes, absolutne to nepasovalo na mna...potom boli take co s farebnou stuzkou, alebo opaskom a nejako sa mi to lepsie pozdavalo...videla som nevesticky co mali ciste cervene...alebo proste farebne saty. Ty sama si vyber vcom sa najviac pacis sebe a nie okoliu a neviem komu. Okolie ta aj tak skritizuje :) Nakolko s terazjsim prietelom mame rovnaky vkus a nazor tak my chceme mat v buducnosti farebnu svadbu tak aj svadobne saty budu farebne :) A saty na ramienka su tiez v pohode..bohuzial nie kazdej nadelila matka priroda vacsie poprsie...ja si obleciem saty bez ramienkov len vtedy ked mi k tomu pribalia aj sekundak :) :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?