Budete sa po polnoci prezliekať?

Profilova fotka
Nevesticky, planujete ostat v svadobnych satach celu noc ci sa planujete prezliekat?
Odpovedať
Profilova fotka
ja sa budem určite prezliekať, pretože som bola na svadbe, kde mala nevesta svadobné šaty až do konca a hovorila, že to nebol dobrý nápad :) myslím že po polnoci budeš rada ked sa budeš moct prezliect do niečoho "ľahšieho"
Odpovedať
@jinx23 ja sa budem určite prezliekať, už mám kúpené aj šaty po polnoci. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja sa prezliekat nebudem, lebo mam pohodlne svadobne saty a je mi luto ich vyzliect po polnoci
Odpovedať
@lemac Ked nebudeš mať niekoľko kilogramové šaty ako ja, tak sa nemusíš prezliekať. Ja mám tažké šaty a bude to pre mňa úľava si ich po polnoci vyzlečiem.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja sa budem prezliekať ale do bielych dlhým od ever pretty, kedže v juni to bude celkom ulava aj ked svadobné nemám až také ťažke ale predsa len :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte,ja sa urcite nebudem prezliekat je to jediny den v zivote kedy si to mozem vychutnat takze urcite ziadne popolnocky:D
Odpovedať
Profilova fotka
@drobec123321 ahoj...suhlasim s tebou...aj ja to. idem tak riesit...pr edpokladam, ze je to moja prva a posledna svadba, tak si to chcem uzit v tych satoch...uz len ich najst :) @beatrixlenicka...no tu tarchu siat ti nezavidim... v tomto chapem, ze sa chces prezliect
Odpovedať
@beatrixlenicka Ahojky, drzim palce so satami, ja som mala o 4,5 kg viac, tak som bola najstastnejsia nevesta, ked som si ich mohla dat dole :-) ale svoju ulohu splnili bravurne ;-)
Odpovedať
@janie7 aj ja len sa toho obávam, že sú korzetové a budú sa mi šmíkať dole, tak rozmýšľam, že si tam dám došiť ramienko, a korzetové mám aj popolnočky.
Odpovedať
Profilova fotka
@jinx23 nebudem ;-) tiez si chcem svoje krasne saty uzit a nie su az take tazke, ale bude leto, teplo, tak trosku nepohodlia ocakavam, ale aj tak. A my budeme mat cesko-slovensku svadbu a v CR to neni zvykom, tam o tom ani nepoculi, co ja viem...Neviem, kde sa u nas vzal ten trend, ze po pol noci prezliekanie..??? ;-)
Odpovedať
Ja sa budem, lebo vraj sa nepatrí byť po polnoci po očepční ešte v bielom, keď už budem pani... Ale asi sa navlečiem do svadobných aj v nedeľu doma, nech si ich dobre užijem prd vrátením do salónu :-D
Odpovedať
ja sa tiez budem, ale chcela by som aj po polnoci biele...len nejake kratsie a lahucke, ale isto biele :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ja som sa nechcela prezliekat, ze to je len raz za zivot, saty som mala pohodlne, ale mala som kupene aj na prezlecenie a chvalabohu! Saty sa Ti mozu zdat pohodlne, ked ich skusaa a mas na sebe pol hodinu...Ja som mala 30 stupnov v svadobny den a mala som ich na sebe 12 hodin a normalne to bola pre mna ulava ked som sa vyzliekla. Saty na prezlecenie som mala biele kratke, vyzerali tiez ako svadobne, takze som o nic neprisla:-) Takze prezliekat sa nemusis, ale pre istotu maj nejaky saty so sebou keby sa to nedalo vydrzat: 8-)
Odpovedať
@nastasyk Aké si mala? Nemáš foto? V albume nevidím.
Odpovedať
http://www.mojasvadba.sk/fotoblog/nas... tu ich trochu vidno, lepsiu fotku nemam... ten zavoj mam len z recesie, to uz bolo po polnoci:-)
Odpovedať
@beatrixlenicka Ahojky, pokiaľ sa ti šaty dajú vzadu dobre stiahnuť, myslím, že nie je treba našívať ramienka. Ja som mala pripravenú pohotovostnú podprsenku bez ramienok, no aj jedny aj druhé (popolnočky som mala tiež korzetové bez ramienok) držali na mne ako akvarijná rybička pricucnutá o akvárko :-) A to sme pri fotografovaní profilových fotiek aj skákali.
Odpovedať
Ja sa planujem tiez po polnoci prezliekat :-) ale mna mata skor ina otazka...bolo by blbe nedat si po polnoci novo zakupene saty? ja som pred dvoma rokmi vysolila dost vela penazi za nadherne spolocenske saty a mala som ich na sebe len raz na plese... co keby som si dala tie? bolo by to velke faux pas?
Odpovedať
@janie7 Dobre tak sa nemám čoho obávať :-) , dakujem
Odpovedať
@plavko Kľudne maj tie šaty, ja som si kúpila šaty so štólou a dám si ich.
Odpovedať
@plavko jasne, daj si tie saty, co uz mas kupene...To uz nikoho nebude trapit, ci si ich uz niekde mala...takto isto to spravila aj moja svagrina:-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja sa tiez zatial neplanujem, kupila som si dvoje siat, vzdy na nejaku prilezitost a mala som ich 2x na seba. Takze sa mi nechce zbytocne vyhadzovat peniazky. A kedze nemam ziadne princeznickovske saty, ziadne 4 kila naviac, a na skuske som sa v tych mojich citila uzasne, nemam dovod sa prezliekat. A tiez si ich chcem uzit co najviac :D
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Ja sa neprezliekam... Chcem si uzit svadobne saty az do konca:))) sice mam saty s velkou suknou, ale su lahke, tak by to malo byt ok..ak mas pohodlne saty, radim neprezliekat sa... Ty si kralovna vecera, mala by si svietit, niecim sa odlisit a svadobne saty su nato idealne...
Odpovedať
ja sa už teraz teším ako sa prezlečiem :-D no ale uvidím ako to bude v ten deň, možno sa mi tak zapáčia že ich budem chcieť aj do práce nosiť :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
je fajn mať šaty v zálohe a keď sa budete cítiť vo Vašich svadobných super tak sa len neprezlečiete :-) .
Odpovedať
Profilova fotka
ja som sa prezliekla, kedze je to na Slovensku tradicia :-)
Odpovedať
ano, ale nie kvoli tradicii, ale kvoli tomu, ze to mam tak premyslene. vyzdoba bude v bielej a fialkovej a do polnoci budem aj ja v bielej a po polnoci vo fialkovej :)
Odpovedať
Ja sa budem prezliekať ale nie kvôli tradícii ale kvôli tomu, že som objavila krásne šaty, ktoré si inak bežne neoblečiem.
Odpovedať
ja sa prezleciem lebo je to u nas tradicia len este neviem do coho premyslam ci dlhe alebo kratke :-|
Odpovedať
Profilova fotka
@frankie2018 Ja to mám tak isto výzdoba bielo-cyklamenová. Do polnoci biele šaty po polnoci cyklamenové:-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
nevšimla som si, že už sa táto otázka preberala, každopádne ďakujem všetkým za názor. ja sama by som sa najradšej neprezliekala, príde mi to trošku zbytočné, ale uvidíme...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?