Biele alebo kémové svadobné šaty? Mam svetlú pleť

Ahojte,moja put za satami stale neskoncila. Mam svetlu plet, blond vlasy a teta v prvom salone mi odpurucila biele saty, vraj v kremovych by som zanikla(hlavne pri foteni). Tak som sa potesila, ze mi tymto ulahcila vyber a sup skusat biele. Ina teta ale vyhlasila, ze vraj biele na mne moc "biju", ze rozhodne nejake kremove...tak ja neviem :-( poradite?
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj ivana, v jednom tyzdeniku so svadobnou prílohou napísali: Máte bledú pleť? Uprednostnite šaty v zlatej farbe alebo v pastelových odtieňoch. V bielych a krémových by ste príliš splývali. Ak máte modré oči a blond vlasy, vaša farba pokožky je svetlobéžová alebo bledohnedá, biela je farba presne pre vás. Prirodzene tmavšie ženy s hnedými vlasmi a očami majú na výber. Hodí sa im rovnako biela i krémová. Ak ste výrazne tmavá alebo dobronzova opálená, môže byť kontrast s bielou farbou prisilný. Voľte farbu šampanskú alebo krémovú tak neviem, či som ti pomohla, alebo ťa ešte viac zmiatla :-S
Odpovedať
Profilova fotka
tak potom mne by ta teta urcite poradila biele,preotoze mam tmave vlasy.ale mne nejdu biele saty.zobor si so sebou nejaku kamaratku a nech ti ona povie co ti pristane,alebo aj sama lepsie posudis co sa ti na sebe paci.
Odpovedať
Profilova fotka
Neskusala si sa pri tych skuskach odfotit? A potom porovnat ako to vyzera na fotke. Mne tiez kazdy tvrdil nieco ine.... Daj na svoj pocit a nie na predavacky, tie casto sleduju svoje zaujmy, teda nie vsetky. Alebo si zober nestrannu poradkynu, kamosku, alebo niejaku mladu babulku v tvojich rokoch. Lebo uz som videla cinnost babky-poradcu, to bola katastrofa. Snazili sme sa tej kocke poradit aj s predavackou. Babke sa zdala na leto velmi odhalena a stale ju nutila, ze musi mat saty s dlhym rukavom, alebo kabatik. Ked sme sa do toho neustale jemne miesali, tak nakoniec vyhlasila, ze kazdy ma iny vkus a my sme podla nej mozno tiez nevkusne oblecene a nehovori nam to. :-D Strasne nam bolo tej kocky luto. Jee alebo si pozri svadobne albumy kociek blondyniek, co im viac svedcalo ak nemas fotak. Tak vela stasticka
Odpovedať
ahoj, mne skoro v kazdom salone povedali ze kremova, bezova, zlata atd lepsie splyva s kazdou pokozkou ako biela. Ta je strasne vyrazna a kontrastuje s hocakou pletou,pokozkou. Existuje nespocetne mnozstvo odtienov kremovych, v podstate to v lepsich salonoch aj zbadas sama ked bude to mnozstvo siat vyvesenych vedla seba. V kazdom pripade odporucam kremovu, ale odtien :-| ... ten je na tebe :-) Myslim, ze sa skor zameraj na to aky strih Ti sekne!
Odpovedať
Profilova fotka
ja pridám svoj tip - kamoška je popolavá blond so svetlým melírom, má zelené oči, a bola pekne opálená, a super vynikla v svadobných šatách vo farbe šampaň...teda nie biela, skúšali sme, ale veľmi v tom kričala...a nedávno sme boli gratulovať a nevesta mala kombináciu smotanová - šampań a dokonca vyšívaný korzet takou ani zlatou ani béžovou, blondína, svetlá ružová pleť, modré oči...ženích - čiernovlasý a hnedooký mal pekný svetlobéžový oblek..pekne spolu ladili ;-)
Odpovedať
ahoj ivana98 bola som skusat svadobne saticky s dvoma kamoskami - jedna blond a svetla plet, po nekonecnom skusanie skoncila pri bielych, kremove odtiene jej vobec nesedeli, druha presny opak tmave vlasy a sneda pokozka a na nej zas biele saticky vyzneli dost "tvrdo" a rozhodla sa pre farbu sampan, ja osobne si myslim, ze je dolezite aby si sa ty v satockach dobre citila ;-)
Odpovedať
a esto som zabudla :-( zober so sebou kamosku ;-) !
Odpovedať
Ja si myslim ze zalezi od konkretnych siat. V niektorych salonoch su biele saty az snehobiele a niekde nie az take ziarive. To tiez robi rozdiel. To je zaujimave co pisala tulipanik, ja som tmavy typ, tmave vlasy a oci + sneda plet a vzdy som sa orientovala na biele. No v jednom salone mi pani povedala ze lepsie mi idu ivory. No mne osobne som sa viac pacila v bielom. Treba vyskusat a uvidis co sa ti viac pozdava. A urcite niekoho zober so sebou. ;-)
Odpovedať
mala som pri skusani kamosku, ale moc mudre sme z toho neboli, pacili sa nam skoro vsetky, skoda, ze sme nemali ten fotak. Ja som si hlavne chcela ulahcit rozhodovanie, lebo na slovensku som len obcas a mam pocit, ze nestiham. Preto by mi dobre padlo, keby som niektore mohla "vylucit". A nasla som jedny sice celkom pekne(biele),zaujimavy strih, ale v salone bolo len divne neonove svetlo, tak sa bojim ich objednat, ked neviem ako mi farba "sekne"...ale ok, hladam svetlo kremove :-) dobry kompromis, co? ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?