Aký máte názor na maľované svadobné šaty?

Profilova fotka
Ahojte aký máte názor na maľované šaty? teda nie čisto biele? čo si o tom myslíte? Požičali / kúpili by ste si šaty maľované / maľované podla vás, vašich predstáv..? Pár ilustračných foto pripájam :) Budem vďačná za KAŽDÝ názor.. :)
Odpovedať
@lenoca tak tie na tom prvom obrazku su velmi pekne, take by som si vedela predstavit aj ked neviem ci ako svadobne, skor na nejaky ples. Ale su velmi pekne a pokial niektora baba je taka ze nechce len cisto biele tak toto je spravny typ
Odpovedať
Profilova fotka
ono ide hlavne o to že či sú tu u nás vôbec také nevesty ktoré by nechceli klasiku... to ma tak zaujíma :)
Odpovedať
@lenoca myslim ze su aj take nevesty ktore nechcu klasiku. Mam kamaratku ktora sniva o takychto satach a nie len o klasike. Povedala ze sa chce lisit od inych neviest a ze ked sa raz bude vydavat tak urcite nieco ine zvoli, tak sme teraz vsetci zvedavi co to bude, ked to bude :D :D
Odpovedať
Profilova fotka
@lenoca ano sme tuuu ja by som strasne chcela suknu v ombre nadychu alebo pomalovanuu videla som vela variacii ale moc sa to u nas zohnat neda :)
Odpovedať
Profilova fotka
ja strašne túžim po niečom takomto :)
Odpovedať
Profilova fotka

Odpovedať
Profilova fotka
@lenusik296 tie su pekne aj ked dost netradicne mat cierne saty ako svadobne ale su pekne :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@maryostler moja kamoška maluje šaty preto sa pýtam robím jej taký prieskum či by sa jej to oplatilo aj tu u nás robiť..
Odpovedať
Môj názor je že by to určite našlo priaznivcov aj keď je pravda že asi by to bolo pre ňu nerentabilné pretože to chce veľa času vytvoriť takúto krasotinku a preto si to nechá určite aj zaplatiť.A na svk sa síce už veľa rozmohlo ručne robené ale toto by bolo asi dosť drahé a ak by to bolo lacnejšie tak by sa zasa ona zodrala a nemala to riadne zaplatené :-(
Odpovedať
@lenoca a ona kde teraz momentalne tie saty maluje? Niekde v zahranici?
Odpovedať
Profilova fotka
@jancurina maľuje celkovo oblečenie pre zahraničie a aj tu... @jancurina nemyslím že sú nejak drahé jedny také šaty sú cca 300-400 eur čo podľa mňa nieje tak veľa za pekné originály.. jasné že ak by mali byť pomaľované celé tak aj viac..
Odpovedať
Profilova fotka
mne sa velmi pacia taketo malovane saty aj ked tu na slovensku ich podla mna vela nepredavaju a iba tak na objednavku ako si aj ty napisala ze tvoja kamoska ich tak maluje
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@lenoca prosím ťa vieš mi dať nejaký kontakt na ňu alebo má niekde svoje výtvory aj pofotené a pridané na internete či to nie?
Odpovedať
@lenoca ako ked si predstavim ze by som taketo saty chcela len napriklad na nejaky ples alebo nejaku svadbu nie moju tak neviem ci by som bola ochotna zaplatit 300€ za saty. Ale ked sa to berie z toho hladiska ze su to originaly tak to je taka akurat cena. A dakujem za info ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@jancurina určite že na ples je to dosť..ale zas veď nemusíš ich mať len na jeden :D ono ide fakt skor o svadobné, prípadne popolnočné šaty.. na ples je to ozaj dosť.. :D
Odpovedať
@lenoca hej to potom jedine ze si kupit jedny taketo drahe saty ako popolnocaky a potom ich vyuzit este aj na nejake plesy. Aby mi zase nebolo moc luto tych penazi, ale ved takto to nie je problem pre baby ktore chodia castio na taketo spolocneske podujatia
Odpovedať
Tie šaty sú krásne a všetky. Ani som nevedela, že takéto niečo sa nosí. Nie som povaha, ktorá by si takého niečo obliekla ale ozaj sú nádherne. Predávajú sa aj v našich salónoch? Ešte som takéto šaty u nás nevidela. Klobúk dole pred každou, ktorá ide to takýchto šiat.
Odpovedať
Profilova fotka
@rybanka123 nie v salónoch nie kamoška ich ma ľuje na objednávky... A ja som mala také a každý chválil že na to aké si mala šaty každý zabudne ale ak sú origináne každý si ich zapamata :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Sú prekrásne, objavila som ten štýl len nedávno a určite už viem, že sa chcem vydávať v takých maľovaných šatách.K ním si viem predstaviť partu na hlavu, tiež ručne robenú.Je to krásne, originálne a zároveň je to aj návrat k tradícii, aj naše babičky a prababičky sa vydávali v krojoch. Určite áno, ja si také šaty oblečiem na svoj veľký Deň.
Odpovedať
@lenoca tak je to dosť, ale keď som pozerala klasické biele šaty teraz v salónoch, tak sa veľmi ceny nelíšia, možno o pár desiatok eur sú lacnejšie, ale aj požičanie v Košiciach stojí cca 200,300 eur. Závisí to aj od salónu, ale približne tak sa pohybujú ceny a tu ide o originálnu ručnú prácu.
Odpovedať
Profilova fotka
@jaskolecka Ja keď som mala svadbu a hladala som tak pekné trošííčku odlišné od iných, boli aj za 600€ požičanie.. Ale za 200 som nenasla..možno v inom kraji sú aj ceny iné... Tu ide o to že či dáš určitý obnos za požičanie alebo si ich za ten istý obnos kúpiš..No a potom ich vieš predať...Keď aj za menej ale aspoň niečo sa ti vráti.. z požičaných ti ostanú len fotky..
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Profilova fotka
@lenoca ahoj maluje ta tvoja kamaratka este tie saty? Ak hej dals by si mi na nu kontakt? Dakujem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?