Ako chodiť vo svadobných šatách na WC?

Profilova fotka
Baby... práve ma napadlo niečo úplne základné a dôležité, na čo som doteraz ani nepomyslela... Mohli by ste mi prosím krok za krokom opísať, ako budete chodiť v šatkách na wécko? Ak si to nenacvičím, tak sa od smiechu isto pocikám... :-D
Odpovedať
Profilova fotka
no moja kamoska mala take velke saty ze dve druzicky museli vzdy chodit s nou no co ti poviem srandy kopec :D... ale zvladla to :D.... ja nebudem mat slahackove saty nastastie tak sa nebojim :D
Odpovedať
Profilova fotka
@oskvarka ja tiež nebudem mať širokú sukňu...ale aj tak...nejako si to neviem predstaviť :-D prečo k tomu nedávajú nejakú inštruktáž? :-D
Odpovedať
Profilova fotka
:D.... nepit nejest :D...
Odpovedať
Profilova fotka
toto bol jeden z dôvodov, prečo som tiež nechcela širokú sukňu, skúšanie však ukázalo, že bude pre mňa lepšia :-D tak som sa hneď v salóne posťažovala na túto záležitosť a rada znela, že jednoducho musí ísť niekto so mnou, kto mi bude tú sukňu držať :-p a tiež mi povedali, že by som možno nemusela veľa piť, aby som chodila len minimálne, to ale odmietam, pretože mám svadbu uprostred leta a keď nepijem, tak mám hroznú náladu... takže už sa tiež teším, ako to budem zvládať :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@nimika svedčiča sa hneď ponúkla, že bude chodiť so mnou...vraj jej to neskôr oplatím...ale ako ju poznám.... tak sa tam bude kosiť ešte viac ako ja :) @oskvarka tak to teda nie... hlavne sanquickové zákusky a prasiatko si nenechám ujsť :-D
Odpovedať
Profilova fotka
no ja som sice nemala siroku suknu, ale zvladla som to sama.. ALE bola som za cely cas ( od 14:00 - 09:00) len jeden krat, nemala som cas pit a jest uz vobec nie :))ale podla mna to zvladne kazda :))
Odpovedať
Profilova fotka
kocky ja som chodila tak ako druzicka uz dvom nevestam na svadbach so obrovskymi satami drzat suknu a v pohodke,dont panic :) ved na to mate tu prvu druzicku aby zmakla aj taketo veci :) ja som si ale prave aj preto vybrala take menej objemne saticky :) vyskusala som si aj sadnut a vsetko, a v pohode takze toho ako ist na wc sa az tak nebojim :)
Odpovedať
Takto :)
Odpovedať
Profilova fotka
@andrea9999 tak tááákto.... už aj si tú foto ukladám a vytláčam :-D
Odpovedať
ja som mala obrovske saty chodila so mnou prva druzicka, alebo segra no a raz ma aj tam pozabudla a bola sranda sa odtial dostat, lebo bolo mele uzke :-D ale v pohode, ziadna panika....nic strasne ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
super baby dik za instruktaz :-D
Odpovedať
Ahojte, ja som už tiež nad tým rozmýšľala a môj drahý sa ponúkol, že mi pomôže. Veď si sľúbime, v dobrom aj v zlom... ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@andrea9999 toto teda fakt nema chybu musím odtestovať :D..
Odpovedať
Profilova fotka
ale ja mam taky problem ze ked som nervozna musím chodit na WC kazdych 5 min tak som zvedava ako to cele dopadne -....uffff.....
Odpovedať
Ja som chodila na zachod sama a to som mala celkom velku suknu aj so spodnickou, tiez som sa toho pred svadbou obavala, ale zakladom su hlavne samodrzky, nie normalne pancusky, lebo s pancuskami si to naozaj neviem predstavit, to uz by som asi nezvladla sama..ale so samodrzkami no problem ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som mala velku suknu, aj s kruhami, normalne pancusky a WC-ko som zvladala v pohode ;-).... len je dolezite, aby to WC-ko bolo aspon trosku velke a nie taka mala kutica ;-) :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
a co v satach uzkych cez boky? mate niekto nejaky typ? bojim sa, ze ich nezdvihnem dostatocne vysoko .-)
Odpovedať
Profilova fotka
@pollyanna vyzliekat :) mna to caka tiez :)
Odpovedať
ja som zakazdym chodila s nevestou ako druzicka na wc, ze som jej saty drzala. Ale pocula som od jednej nevesty, mali svoj apartman v hoteli, kde bola svadba, zmizla tam, saty mala na zips vzadu, tak si ich vyzliekla, urobila na wc vsetko potrebne,nech si ich neošpiní a nech zakaždým družičky neruší od tanca a obliekla sa a došla zasa medzi hostí. tiež spôsob :)
Odpovedať
@zoldynka tak to ma druzicka zozerie :-D
Odpovedať
Profilova fotka
velmi dolezita tema ! :-D :-D hned mi zlepsila naladu :-D ja som veru neveste drzala saty nad hlavou nech si ich neocika. Ked priroda vola, musime si vediet pomoct. ja mam tiez padave saty, ale pomoc budem asi potrebovat, ale s mojou kamoskou sme uz ine veci preskakali 8-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?