Svadobné centrum Danka. Aké majú ceny?

Profilova fotka
Ahoj, potrebujem poradiť.... aké sú ceny siat. v kapisovej.... a ako je c velkostami... pekne dakejem... :-N
Odpovedať
Ahojte, v tomto Svadobnom centre nájdete všetko to čo potrebujete pre svoju svadbu - od nádherných značkových svadobných šiat, spoločenských šiat, rôznych doplnkov, ozdôb na auta ..... Mňa šaty vyšli na 250 €, mám veľkosť 38 a to som tam vyskúšala asi 10 modelov. Pani Danka je strašne zlatá osôbka, je veľmi trpezlivá a bude s Vami vyberať ten najlepší model, ktorý sa hodí, na skúšku svadobných šiat sa vraj teraz už objednáva, má tam vždy dosť veľa ľudí, to preto aby sa Vám mohla venovať. Neviem ako je to s veľkosťami, ale všimla som si aj šaty vo väčších veľkostiach. Teraz som si tam bola vyberať šaty na ples, a tá nová kolekcia svadobných šiat, ktorú tam teraz majú - to nemá chybu - prenádherné, naozaj si vyberiete, až mi prišlo ľúto, že už mám po svadbe. Majú internetovú stránku, tak si to pozrite. Matulka - predpokladám, že si mala na mysli svadobné šaty.
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj Anickask.. hej svadobne.... a to vazne sa objednava....
Odpovedať
Profilova fotka
anickask. vies ked pozeram jej stranku... tak na objednávky robí cez vykendy....
Odpovedať
Matulka, normálne si tam zavolaj, čísla majú tuším na webe a dohodneš si deň a hodinu skúšky šiat. Naozaj, keď som tam bola naposledy vyberať šaty na ples, tak tam bolo dosť rušno, ale to je teraz asi všade v salónoch, veď je plesová sezóna. Oni sú asi najlepší salón na okolí, väčšina mojich známych si tam tiež chodí vyberať šaty, veľmi často to tam menia, šaty sú v perfektnom stave, vždy tam majú niečo nové.
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem anickask
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
ahojte, aj ja sa tam chystám, lebo som pozerala na ich stránku a šaty sa mi veľmi páčia,neviete,či tam šaty aj upravujú,keď by mi nesedeli a ako dlho to trvá ?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Profilova fotka
Neviem ako sa správajú k ostatným ľuďom, ale ak sa k nim správajú tak ako ku mne tak ďakujem pekne. Žiadna ochota, NEZÁUJEM, AROGANCIA. Cestovali sme hodinu a pol aby sme si mohli vybrať nejaké šaty a dotyčná slečna (pravdepodobne dcéra) nám nedala ani šancu prezrieť si šaty. Odbila nás s tým že na výber je ešte skoro a že má práve pauzu na obed. Neviem kto ju učil jednať so zákazníkom ale takéto správanie som ešte nezažila. Jedna vec sú krásne šaty, no druhá správanie. Nemám už ani chuť vrátiť sa tam zase. Myslela som si, že budú milí a priateľský, veď všade majú dobré recenzie, tak neviem asi tie zlé vymazujú. Zhrnutie: TOTÁLNA NESPOKOJNOSŤ!!!...A ešte k tomu, šaty ktoré som si stihla všimnúť mali úplne iný odtieň ako na obrázku.
Odpovedať
kde je salon danka v akom meste a ake maju saty
Odpovedať
Profilova fotka
@angelika1980 salon je vo Svidniku, chystam sa tam:)
Odpovedať
ja mam odtial kupene popolnocky, neboli sme vopred objednani ale pani bola velmi ochotna, stihala sa venovat pani ktora tam bola okrem nas, mne a dokonca este aj mojej mamke ktora vymyslala ci si tiez nevyberie saty. ak by som si saty nechcela kupit ale len pozicat tak by som zvazovala aj svadobne... pozicanie neprichadzalo do uvahy kedze svadba bola v BA saty ktore som kupovala hned na mieste na mna prisposobila a kym sme sli vybrat do svidnika hotovost z bankomatu saty aj presila :) osobne urcite odporucam, mam v plane sa tam coskoro zastavit znova kvoli dalsim satam na kamaratkinu svadbu ktore mam vyhliadnute na pozicanie ;)
Odpovedať
ja suhlasim so zuzi555. Bola som tam na spolocenske saty, odbili ma tym ze na moju velkost nemaju saty ktore by MNE PRISTALI. bola to nejaka mlada slecna, ale maximalne neprijemna. Vsetko je tam PREDRAZENE. ci maju znacku alebo nie, mne je to jedno, ved si ju nedam nasit nech ju vsetci vidia a taktiez sa tym nebudem chvalit. saty sa mi musia pacit a musim sa v nich dobre citit, no s ich pristupom uz nemam chut tam viac ist. To skor do SK alebo do duplina, tam maju pekne saty a prijatelne ceny
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
Profilova fotka
Ja mám pozitívnu skúsenosť a vrelo odporúčam :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som tam bola dnes a ta mlada slecna je fakt neochotna. Hned vsetko odkladala aj ked som sa chcela k tomu spätne vratit. Presviedcala ma na podel, ktory mi nesedel, pozerala stale na hodinky, asi ze kedy odijdeme. Ceny su 370 - 380€ za saty plus nejake veci. Najviac ma dojalo, ze sme boli objednane na 13:30 a prisli sme o 13:15 a ked sme zvonili, nikto nam neotvaral, tak sme museli cakat v aute a pritom tam boli obe. Ako vonku snezi, je zima a takyto pristup k zakaznikovi. Podla mna su prespevovane.... Satky maju pekne, ale mne konkretne nesadli ziadne a cisla tak do 38-40. Väcsie uz nie. Viac ma zaujala dielna vo Svidniku Natasya Azary, ktora sije na mieru a za taku istu cenu. A uplne uzasna ochota :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Ahojte...poradte mi prosim :-) co je lepsie svadobne saty kupit alebo pozicat? Kde je najlepsie ist za satami ci v SK alebo ist do PL?Ake su ceny svadobnych siat a od coho sa odvijaju? Dakujem vsetkym za akukolvek radu :-)
Odpovedať
Ahoj, podla mna je lepsie dat si usit nove saty,ja som bola v pl,v Nowom Targu,vyslo ma to na nejakych 300€, pani co to sila bola velmi mila,ustretova,mohla som si vybrat akykolvek model z obrazka.A po svadbe som ich este aj hned predala,takze urcite pre mna bola toto vhodna volba,a za pozicanie co som sa informovala od 400 € zalezi aky model,a to este nehovorim,kym pride den svadby,kolke nevesty ich uz mali oblecene...kazdemu ale nieco ine vyhovuje:-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@bunkacik1 Dobrý deň. Prosím Vás, kde v Nowom Targu ste si dávali šit šaty? Ušije aj podľa obrázka čo jej ukážem,alebo len z tých čo má ona? Ďakujem.
Odpovedať
@janulka158 Dobrý deň. Prosím Vás ta dielna vo Svidniku Natasya Azary je kde presne? Aké sú tam ceny šitia šiat? A ušije aj podľa obrázku,ktorý jej ukážem? Ďakujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Dobrý deň, ja som v tom salóne bola osobne na základne super rezenzií. Prvý dojem VAU. A tam to aj skončilo. Maju tam velký výber spoločenských ale tie som neskúsala lebo bol este čas lebo oni menia kazde tri mesiace kolekciu a ja mam do svadby 5 mesiacov. Na poschodí majú svadobné. V mojom termíne majú uz 12 neviest cize....vybrala asi 5 siat ktore sa mi pacili na vesiaku ale ked som si ich obliekla nic moc. Vôbec som si nevybrala. Nič ma az tak neohurilo na MNE. Ale za to môzem asi ja.. Najviac ma vsak zarazilo ze saty ktoré boli nové boli viditelné na sukni zasednuté. Takze o materiáloch a znackach je skoda asi hovoriť- môj sukromny nazor. Bola som maximálne sklamaná. Na kazdu nevestu maju iba hodinku. Ja som si este nedoskusala a uz prisla dalsia nevesta a uz to bolo take ze mam sa rozhodnut teraz ...ale samozrejme ze to nepovedali tak priamo. Hodinka na skusanie je naozaj malo. Ja mam velkost okolo 40 a ona mi davala same 38 co mi boli malé. mali potom az velke velkosti a tiez malé velkosti..takze pre mna oničom. Tiez ako zuzke sa mi nepačil prístup a cas ktorý nam venovali kedze sme hodinu aj niečo nestovali iba tam....dalsiu naspät. A to ze tam maju jedinecne saty je hlupost, hned ako som vosla som ukazala na prvé saty ktoré som uvidela ze také isté majú v nemenovanej pozicovni v presove. Dokonca som mala aj fotku k dispozícii a ona sama povedala ze jej to uz niekto povedal. NEODPORUCAM ..maju iba nafúknutú reklamu nic viac, skoda casu a benzínu určite tam uz nepôjdem a ceny majú drahé Saty ktoré boli podobne v presovskej pozicovni som si pozicala o 100 eur lacnejsie. a POZOR nie je BIELA AKO BIELA...saty ktoré som mala na sebe...nebolo ich az tak vela od nich nemali peknú bielu.. takze ZA MNA URčITE NIE..určite to nie je najlepší salon na slovensku ako sa tu na tomto fore niekto vyjadroval....mala som zly pocit aj z tej mladej blondíny, ktorá ma obsluhovala aj potom z tej jej mamy.......
Odpovedať
@buducanevesta1 ja som tam bola a obsluhovala ma ta mlada blondina ako ste spominali,ale bola zlata. Ja som si tam vybrala svadobne šaty za 15 min. aj s doplnkami. Myslim si,že kazda nevesta si tam môže najst ak ma istu predstavu. Po mne tam bola kamoska a ta si tiez nasla svoje šaty tam. Ja som nenasla salon kde by som za pozicanie dala tak malo. Vsade chceli 500€ a vyššie. Ale kazdy ma svoj vlastny nazor.
Odpovedať
Ahojte, ak to nemáte ďaleko do Prešova, tak odporúčam novú požičovňu Event Place v centre pri Grimmy. https://www.facebook.com/www.EventPla... Asi pred mesiacom som riešila šaty na kámoškinu svadbu, bola som v Kapišovej a cestou som sa zastavila aj priamo v požičovni vo Svidníku, kde som sa o Kapišovej dozvedela zaujímavé veci, napríklad, že to čo prezentuje ako novinky, nie sú všetky novinky ... ani prístup nebol bohvieaký, zaváňa mi to zavádzaním. Nevybrala som si ani ani. ]-( U nás v Prešove som zbehala všetky salóny a tiež nič moc, alebo veľmi drahé a tá ospevovaná Erika. No môj názor na ňu je, že "lacné mäso psy žerú" a rovnako o nej hovoria aj moje kámošky i tu na fóre. Potom som sa cez Facebook dozvedela o nootvorenej požičovni v Prešove a zašla som tam. Dievčatá, zrazu som bola v obchode, kde som si nevedela vybrať, lebo všetky šaty boli nádherné a to vôbec nepreháňam, hneď si tam vybrala aj kámoška. Krásne čisté, voňavé, žiadne obnosené, všetko nové šaty, majiteľka neskutočný prístup a cena asi o 5 eur vyššia ako u Eriky. Konečne požičovňa s peknými šatami a nevyzerá to tam ako v sklade. Na svadbe sme s kámoškou mali najväčší úspech, všetci sa pýtali odkiaľ máme také šaty. Ak Prešov tak jednoznačne tam. Môj osobný názor je, že to bude silná konkurencia Kapišovej.
Odpovedať
@petrabal ake su tam ceny za spoločenske šaty?
Odpovedať
@michaela1903 ja som si vybrala krátke šaty za 36,-€ a kámoška tiež a dlhé majú okolo 50,-€ sa mi zdá. Neviem presne, lebo my sme brali krátke
Odpovedať
@petrabal tak super..to niesu take zle ceny 😊
Odpovedať
@petrabal pekna samoreklama salona, mohla si tu hodit fotecky, ako vyzeras v satach.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Profilova fotka
Ahojte ja len chcem vyjadriť svoj názor, keďze tento utorok som tam bola skúšať svadobne šaty a vrelo odporúčam! Napisala som im na FB, dohodli sme sa na 9 po prichode sme sa prezuli do papučiek (veľmi som to ocenila pri skúšaní) a rovno sme sa pustili na výber šiat slečna bola milá a šaty pre ktoré som sa definitívne rozhodla som mala za 10 minut samozrejme sme tam boli ešte asi ďalšich 40 minut aby sme si poprezerali všetko a aj spoločenské šaty som si prešla. Som maximálne spokojná s pristupom a službami tam :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?