Skúšate si priebežne šaty v salónoch?

Profilova fotka
Mile nevesty, chodite skusat svadobne saty do salonu priebezne, alebo po vybrani uz len tesne pred sobasom? :-)
Odpovedať
Treba ísť vyskúšať a zajednať skôr, potom už nemusia byť voľné. :) Ja budem mať svadbu v septembri a už mám zajednané :) Ale môže sa stať, že bude aj nová kolekcia niekde, tak sa treba najprv informovať. V tom salóne, kde mám zajednané šaty, si ich môžem aj vymeniť, ak by bola nová kolekcia. :)
Odpovedať
Profilova fotka
No ja odporúčam skôr, mne volala sesternica, kt. pracuje v salóne, aby som len prišla, pretože majú taký počet svadieb ako nikdy predtým a pôsobia na trhu 10 rokov aspoň u nás na východe, keďže končia VŠ silné ročníky. Odporúčam skôr, aby tie Vaše neboli obsadené a hlavne kôly stresu už mne osobne odľahlo, želám to aj Vám. A je to príjemné, aj keď časovo náročné skúšať šaty... Všetko dobré.. :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ak som dobre pochopila, mala si na mysli nasledovne: po tom, co si si vybrala saty a aj si ich zarezervovala, ci sa chodia este skusat medzi rezervovanim a poslednou skuskou (po nej si ich uz beries domov na svadbu). Nie, priebezne sa saty nechodia skusat - nie je na to ziadny dovod a myslim, ze by sa to predavackam v salone ani nepacilo - ak si si vybrala, naco si ich potrebujes priebezne skusat ?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
Profilova fotka
je možnosť si aj po zajednaní sv.šiat v salone priebežne vyskúšať a vymeniť?
Odpovedať
Profilova fotka
krehuliatko, určite ti to umožní každý salon :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som bola skúšať teraz v piatok a hneď mi v salóne povedali, že aj keď mám na zmluve vybraté šaty, možem si ešte v pohode vymeniť.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?