Šaty v svadobných salónoch. Páčia sa vám?

Pacia sa vam saty v svadobnych salonoch? Mne sa zdaju vsetky rovnake. Korzetove sa suknou, niekedy sirsou, niekedy uzsou. Ale v podstate je to stale o tom istom.
Odpovedať
Profilova fotka
niektore su aj ramienkove :))) ale v zasade je to stale rovnake... co ine by si na svadobne saty vymyslela? :-)
Odpovedať
oooo, vymysliet sa toho da vela, len v salonoch idu na istotu a kupuju take tie, co vyzeraju ako torty, lebo kopec ludi take chce. Okrem toho tie inakejsie maju podstatne vyssiu nakupnu cenu, a naco by mal salon investovat, ked tortovite idu dobre.
Odpovedať
...suhlasim s danaxi velmi vela siat je s bohatymi suknami..ja osobne som hladala uplne hladke s tylovou suknou a zdalo sa to nemozne :-) ..ale nakoniec som nasla saty mojich snov v jednom neznackovom salone su naaaadherne a cena 200€ tak som stastna..foto dam po svadbe :-)
Odpovedať
Profilova fotka
a sú šialené drahé, za požičanie novej kolekcie pýtajú aj 600Eur, katastrofa :-x
Odpovedať
Profilova fotka
No mne sa pacia saty znacky Pronovias, z kolekcie 2011, no predajna cena je nieco vyse 1900 euro, tak v tom pripade si myslim ze dat 600 eur v salone je dobry biznis. Ja asi vyuzijem sluzby salona
Odpovedať
Vcera som bola na svadobnej vystave, ale fakt som si ziadne nevybrala. Chcela by som nieco ine, ako je bezne, nieco klasicke, ale predsa ine. Tie korzety sa mi nepacia. Bolerka sa uz nosia aj v bezny den, zda sa mi to vsetko "okukane". A tie materialy.... Leskly saten a taft. Na fotkach tieto latky vyzeraju jednoducho nedobre. Ako igelit. Keby aspon krajku mali v ponuke, ale niekde som citala, ze s tym je narocnejsia udrzba a moze sa skor poskodit, preto saty z nej jednoducho neobjednavaju. Mne sa ta uniformita jednoducho uz nepaci.
Odpovedať
Profilova fotka
600E na nove modely su v pohode..i ked tie ceny su brutalne no co narobis :DDD
Odpovedať
600 eur za pozicanie? Mne osobne sa to zda prehnane. Budem ich mat na sebe niekolko hodin, budem sa strachovat, aby som ich ja alebo niekto iny, napr. pri tanci, neposkodil, lebo by som ich, nedajboze, nemusela zaplatit cele. A potom ich vratim a pozicaju ich niekomu inemu...
Odpovedať
Profilova fotka
600 euro za požičanie? tak mne sa to dá byť hrozne veľa, ja neviem, nedala by som toľko - ja som si kúpila šaty za 200 euro tu cez bazár, La Sposa síce to nie je najnovšia kolekcia, ale kto to pozná?... myslím, že hlavné je, aby vám sadli a dobre ste sa v nich cítili ...
Odpovedať
Profilova fotka
@petrocelli ja tiez hladam trochu menej tradicne saty, ale hlavne preto ze som dost vysoka a tie princeznickove strihy a nasuchoreny leskly saten by na mne vyzerali komicky. Myslim ze ich neni vela, ale ked dobre hladas (a nie len vo svojom meste) tak sa par kusov najde :) ja som sice z BA ale uz mam naplanovanu cestu do Brna, Trencina a Zility lebo tu som nic take v salonoch neobjavila.. a potom je tu stale moznost nehat si ich usit..ak nebudu moc komplikovane s prehnane vela latkou tak mozu vyjst tak uz od 300 eur :)
Odpovedať
Je to zvastna predstava, ze niekto iny vyzeral na svojej svadbe rovnako ako ja - teda mal to iste oblecene..... :-| Velmi koketujem s myslienkou, ze si saty necham usit. Mne sa paci individualita. A pri tej uniformite ponuk svadobnych salonov mi asi ani nic ine nezostane. To fakt babeny podnikate takuto "salonovu" turistiku? Ze prejdete aj niekolko miest?
Odpovedať
toto je moj problem, ze vsetko sa mi zda rovnake. la sposa, pronovias su vsade a tak mam potom pocit, ze vsetky nevesty vyzeraju rovnako, ked pozeram kamoskam fotky zo svadieb. sice mam svadbu az v oktobri, zacala som pozerat salony na webe, Pacia sa mi podla fotiek asi najviac modely od pepe botella v salone Pasarela. SIce som tam este nebola, tak som ich nevidela ako vyzeraju v skutocnosti. Na webe nemaju ceny pozicovneho, tak neviem posudit, co sa tyka ceny. ale jednoznacne su trochu ine, ako maju v ostatnych salonoch.
Odpovedať
Článok sa načítava...
ja tiež nemám rada tie princezničkovske šaty.tým že mam malu svadbu by som chcela niečo jednoduché ale šmrncovné :-) zatial čo som pozerala na internete salony mi asi najviac padol do oka salon Pasarela.šaty nevyzeraju take tie klasicke...kupovat šaty si nechcem lebo mi to pride zbytočne a 600 eur dat za požičanie nie je take strašne pokial su tie šaty z kvalitného materiálu...
Odpovedať
no presne aj ja mam ten pocit, 600 eur nie je malo, ale ak by sa mi niektore naozaj velmi pacili, tak to obetujem :-) A uz si bola v Pasarele? Vyzeraju dobre tie saty? saty zo salonu Nicol som si prezrela na svadobnej vystave cez vikend a velmi ma to nenadchlo.
Odpovedať
@sonita321 ešte som tam nebola ale už som sa objednala na zajtra takže ti dám potom vedieť :-)
Odpovedať
@sonita321 tiež sa mi páčia tie šaty čo si tam dala :-) dúfam že budu mať moju velkosť a volne na moj termín..veĎ uvidim zajtra :-)
Odpovedať
Profilova fotka
600 € je podla mna tiez prehnane.... a ako tak prezeram webove stranky tak nechapem ako sa este vobec salony mozu udrzat pri zivote... aaano jasne ste aj take ktorym vyhodit za saty niekolko stoviek € je v pohode, ale tie ceny priamo v salonoch a na webovych strankach su neporovnatelne.... a no a co ze to niesu znackove saty? to je asi taky rozdiel ako keby ste si kupili rohlik v lidl a zistite ze ten v bille je lepsi? :-D hlupost.... samozrejme kazda z nas chce byt ta najkrajsia, ale neviem preco pozerate na to ze budete vyzerat rovnako ako vacsina neviest? svadba predsa nieje o tom... cely den sa kazdy bude pozerat aj tak len na vas a prave vtedy budete najkrajsie VY. aspon ja si myslim.... takze pre mna by bolo kazdopadne zbytocne vyhadzovat stovky eur za znackove saty, 100€ za pohora ktore si viem spravit aj sama a vyde ma to 10€ atd atd..... ide len o to aky standart si zvolite.... my opinion...
Odpovedať
Profilova fotka
@sonita321 a co sa tyka tych siat co si sem dala su naozaj krasne... ale vidim ich na kazdej reklame a maju ich vystavene aj vo vyklade... takze tak isto ich bude mat za chvilu kazda nevesticka :) ... byvam kusok od Pasarely, stale pozeram z auta do vykladu ale neodhodlala som sa tam ist ked som pocula ake ceny tam maju....
Odpovedať
Profilova fotka
@petrocceli tak si nechej saty usit podle, paj ti budou presne sedet abudes opravdu originalnii..ja treba hledam klasicke princeznovske, ale v salonech maji tak zasedle, ze se asi rozhodnu pro drazsi a novou kolekci a budu spokojena
Odpovedať
pre mna je cena viac menej nepodstatna,ked sa proste uvidim v zrkadle a zapacim sa sama sebe a viem ze to iste si povie aj moj nastavajuci tak mi je jedno kolko za ne damn...je to proste ten den...MOJ DEŇ,ktory sa uz nikdy nezupakuje!!!takze mi je uplne jedno kolko za ne dam...sit si saty nemozem dat pretoze by som na to nemala cas,takze mi je lepsie si ich pozicat v salone....
Odpovedať
@mishell23 Volala som vcera do toho salonu Pasarela, aby som sa objednala a velmi ma zaujimalo ako sa pohybuje pozicovne. povedali, ze je zavisi od siat, ale v rozpati od 400 do 600 euro. Tak to by sa dalo, ak nie vsetky stoja 600 euro. Nemusim mat zrovna novu kolekciu, ak sa mi budu nejake pacit aj zo starsej. aspon usetrim:-)
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@sonita321 ja som dnes bola dnes v Novych Zamkoch v salone Michel... a vybrala som si kraaaaaaasne saty..... a budu ma stat 460€ a teraz nehovorim o pozicovnom ale budu LEN MOJE! a tu je ten rozdiel... ale drzim palce aby si si aj ty nasla tie tvoje vysnivane!!!
Odpovedať
včera som bola v pasarele a mam tam vyhliadnute krááááásne šaty....lahučke,uplne nove a hlavne su čipkovane...pozicovne je 515 eur to sa da :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja osobne som si šaty kúpila... A nedala som za ne ani 100 eur... Mne totižto nejde o to, či sú najnovšie, ale ako sa v nich cítim a hlavne o to, že v nich budem celú noc a nechcem niekoho stále napomínať, aby dávali pozor a nezničili mi ich, lebo sú požičané a sú veľmi drahé... Ja sa chcem na svadbe zabaviť, je to môj deň a preto si to chcem inak zapamätať... Šaty, čo mám sú krásne a myslím si, že nikto na mojej svadbe nebude mať krajšie... A môj drahý bude mať oči iba pre mňa :-)
Odpovedať
no tak co sa tyka citenia sa v satach tak moje boli neuveritelne tazke a aby sedeli boli upravene tak ,ze v prvom momete ako som ich obliekla som sa nemohla ani nadychnut takze urcite nie na kazdodenne nosenie take pohodlne neboli ale mne slo o iny pocit...pocit,ze su to najkrasnejsie saty pod slnkom a vyzerala som v nich ako bohyna :-D :-D :-D nevyberala som podla toho ake boli pohodlne,podla toho si kupujem rifle, saty som poziciavala podla toho ako vyzerali a ako sedeli:) za ten pocit trochu nepohodla stalo.
Odpovedať
ja som bola v nicol na skuske a vacsinou krasnych lahkych a jednoduchych siat sa tam da iba kupit a nie pozicat z toho som prekvapena ale zasa su ovela krajsie ako tie tortove. Takze je otazka ci ich kupit a mat iba svoje neonosene ale najst nejaku alternativu na pozicanie ale zasa potom otazka v akom stave budu kym sa dostanu ku mne.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja nerozumiem, ako si v dnesnej dobe niekto nevie vybrat saty...staci sa pozriet napr. len na stranku Pronoviasu, v kolekcii 2011 je asi 300 siat uuuuplne najroznejsich stylov. A to iste v kolekcii 2010, 2009...a to nehovorim o inych znackach. Hociktory salon vam saty objedna a ked si ich chcete dat usit, tak staci ist s obrazkom za krajcirkou. Ja som mala iny problem, podla mna je strasne vela peknych siat....ak nie v salonoch, tak urcite aspon na internete ;-)
Odpovedať
este mi jedna vec vadi na tych tortovych satach: korzety su velmi divne site, napevno vytvarovane. ja nosim konfekcnu velkost 34, to by som musela mat obvod hrudnika 100 a viac, aby mi to sedelo. je mi jasne, ze sa snazia vytvorit dokonalu siluetu, ale pri mojej konfeknej velkosti to vyzera dost divne...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?