Poradíte dobrý salón v Košiciach?

Milé nevestičky, aké máte skúsenosti so svadobnými salónmi v Košiciach? Myslím teraz hlavne na kvalitu služieb, cenu a čo všetko cena požičovného zahŕňa v jednotlivých salónoch. Svadbu chystáme budúci rok, a keďže nie som z Košíc, robím si len taký prehľad. Zatiaľ sa mi veľmi páčili niektoré modely v salónoch Bonnet, Maggie, Princess, Janette, aspoň čo som pozerala ich stránky ĎAKUJEM vopred za každú odpoveď. :-) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, ja som bola v Maggie kde som si stanovila termin skusky a povedali mi aby som si pozrela na nete modely a potom uz len budem hovorit, ktorý si chcem vyskusat. Vybrala som si asi cca 15 modelov a skusila som z toho 2, kedze niektore boli bud velke alebo nemali alebo proste.. ostala som sklamana ze som skusila 2 modely. Pozicovne 550€ tak neviem kolko chces zainvestovat je to uz na tebe :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, poslala som Ti internú poštu :-) Dúfam, že som aspoň trošku pomohla
Odpovedať
Profilova fotka
Ja odporúčam Janette na hlavnej. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Radi by sme uviedli na pravu mieru info od @kulanka: nevestam odporucame vopred si pozriet modely, ktore by chceli skusat (s ohladom na ich velkost, velkosti uvadzame na stranke) a ze samozrejme neveste poradime aj dalsie saty, ktore by sme jej odporucili (ak su volne na jej termin). Priemerne u nas kazda nevesta vyskusa okolo 10 siat. Vsetky saty, ktore mame na stranke, mame aj v salone (!) (samozrejme v soboty su saty pozicane a preberaju sa uz vo stvrtok, s tym treba tiez ratat). Pozicovne je od 300 do 529 eur, ani jeden model nemame za 550. Budeme sa tesit na Vasu navstevu (je potrebne sa vopred telefonicky objednat). Svadobne studio MAGGIE
Odpovedať
Ja odporucam salon Maggie, mala som od nich svadobne, popolnocne a aj saty na redovy, taktiez som si hned kupila doplnky a ozdobu do vlasov.. Poziciacala som si u nich aj saty raz predtym na svagrininu svadbu a vzdy uplna spokojnost.. Taktiez na nasu svadbu si od nich poziciacali saty svokra a sestra..tiez boli spokojne..a dievcata su tam velmi mile..
Odpovedať
Tiez odporucam Janette sice zatial som si u nich zarezervovala len spolocenske saty na svadbu ale pristup aj ceny uplne v pohode urcite u nich budem hladat aj svadobne momentalne maju super vyber :)
Odpovedať
Ja odporucam Janette. mala som od nich svadobne saty a bola som veeeeeeelmi spokojna.
Odpovedať
Profilova fotka
odporúčam lucys salon a usiju ti na mieru a ze super cenu :-)
Odpovedať
tinta019...kolko staja cca saty v lucys? dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
ja odporucam princess :) velmi mile kocky a super pristup :)
Odpovedať
lacnejsi je salon Bonet, ale prislo mi, ze tam maju uz dost sedive saty .. kedysi som s spolocenske saty len tam objednavala. treba skusit.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ja mam z lucys a moje stoja 510. Su tam aj lacnejsie modely a saty su moje kezde mi siju na mieru.
Odpovedať
ceremoni. Mala som odtial saty, vtedy to bolo za 8000Sk a boli perfektne, kolekciu si nepamatam, ale mali ich na stranke Pronovias - dovoz zo Spanielska.....Proste parade, take saty som nikde v KE nevidela.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
ja odporucam Janette hned prve mi padli do oka a tie mi prerobila podla mojej predstavy, majitelka je velmi zlata poradi
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?