Ktorý salón v Nitre má veľký výber nových modelov šiat?

Profilova fotka
Ahojte, vie mi niekto poradit dobry salon v Nitre a okoli? Aby mali fakt vyber, aj novsich siat, ak je nadej i na kolekcie 2012. Pacia sa mi velmi La Sposa, San Patrick, Pronovias, Demetrios. ale zbytocne to pozeram na www strankach, sa obavam ze potom pridem do salonu a budu mat par modelov. a kedy to asi treba riesit? termin mame maj 2012, tak to uz asi najvyssi cas, co poviete?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj IInnaa, no z danej kolekcie môžeš vidieť šaty v salóne Diamond na Schurmanovej. Nie sú najlacnejšie, majú ich tam zopár aj vystavené, ale kolekciu na budúci rok tam vraj uvidíš až vo februári 2012. Teda tam mi povedali. Ale máš pravdu, je najvyšší čas riešiť šaty.
Odpovedať
Ahoj, skus Biely salon v Novych Zamkoch, ak ti to nieje daleko. Ja som tam bola osobne, tiez kvoli znacke La Sposa, maju tam dost modelov a v novembri dostanu novu kolekciu 2012.Je tam velmi prijemna pani a nieje problem saty vymenit za iny model po zaplateni zalohy, ak by ti do oka padlo nieco ine.Ja mam tiez svadbu v maji a uz som si tam aj vybrala :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@llnnaa Ahoj, ja som z TT a potom co som prebehala celu Trnavu, Sered, Hlohovec, som nakoniec skoncila v Nitre v Salone Colette oproti Tescu. Taky dost maly salon zasity ale dalo sa tam dobre vybrat a mali pekne saty a velmi prijemna pani.. z tvojho vyberu tam maju Demetrios. Co sa tyka kolekcie 2012 netusim ale kolekcia 2011 im dosla az neak marec/april tusim.. a bola velmi pekna.. vela zdaru ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@snov ahoj, hej, uz som pozerala ich stranku, super ked tam maju vyber, urcite sa tam pojdem pozriet
Odpovedať
salon Colette ma velmi pekne saty. ja som mala z Anna Garden v hoteli Zobor na pesej zone
Odpovedať
Profilova fotka
v Nových Zámkoch v salóne Elegant Sophia majú veľmi veľa šiat San Patrick, ja tam mám rezervované na marec a cez vianoce príde nová kolekcia, ktorú si môžem pozrieť medzi prvými a prípadne zmeniť šaty ak sa mi niečo zapáči, kedže som dala zálohu
Odpovedať
jj, potvrdzujem. Aj ja som si rezervovala v Elegant Sophia krásne šaty, ale uvidím, čo príde z novej kolekcie ;)
Odpovedať
Profilova fotka
@jaja246 mozno sa tam aj stretneme pri tej novej kolekcii :-)
Odpovedať
@tatarida no možno ;) uvidíme čo príde, ale som zvedavá...
Odpovedať
Profilova fotka
@jaja246 ja som hlavne zvedava ze kedy!!!????!!!!!
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte. ja som síce z NR ale šaty som si nakoniec vybrala v Šali. Nitra sa môže schovať- hlavne čo sa týka ochoty personálu. Sklamaná som bola najmä z Collette, kde sa mi pani max. pozdravila a tým jej záujem o mňa skončil ( a to som tam išla na istotu). Tak isto to dopadlo aj v Diamonde- strašne predražené šaty a predavačky nás privítali vetou: Ešte nieje šesť (aby sme mohli zatvoriť) ?
Odpovedať
Profilova fotka
No čo sa týka salónu Diamond v NR, ja som tak tiež zavítala, iba tak náhodne som išla okolo, pani bola veľmi milá, dokonca cez internet som si objednala termín vyskúšania šiat. Vybrala som si modely o ktoré mám záujem, aby ich mali a zatiaľ úplne v pohode. Uvidíme ako ďalej.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@tatarida mne bolo povedané, že v januári!! tak som zvedavá kedy sa ozve... už aby to bolo, aby som si bola sto percentne istá ohľadom šiat.
Odpovedať
Profilova fotka
no a mne ze medzi sviatkami :-( tak teraz neviem......
Odpovedať
Profilova fotka
@jaja246
Odpovedať
@tatarida ani ja teraz neviem :-( čím skôr tým lepšie... len, aby to nebolo vo februári :-(
Odpovedať
Profilova fotka
@jaja246 tak to ma picne :-D ale ja som aj tak na 99% asi aj rozhodnuta.....
Odpovedať
@tatarida Aj ja som celkom rozhodnutá, ale som zvedavá a ak sa mi niečo viac zaľúbi, možno to prehodnotím... tak by bolo fajn to vedieť, kedy jej to príde...
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte. no nakoniec som bola v Novych Zamkoch. Aj cena aj ochota sa neda porovnat s Diamond. ale v Daisy bola pani velmi zlata, akurat ze mi tam nic nesadlo.
Odpovedať
Profilova fotka
@jaja246 ktore si si vybrala????
Odpovedať
Profilova fotka
@tatarida ahoj, cca koľko stojí požičanie svad. šiat v salóne elegant sophia? Na jeseň sa vydávam a chcela by som nejaké pekné šaty, ale ešte som sa nebola popozerať v salónoch.
Odpovedať
Profilova fotka
@klaudi25 cca 450-500 mysli ze v tom by uz mal byt aj zavoj, bolerko a podobne vecicky.... nieje to malo ale ak chces fakt pekne saty, tak ta to o moc lacnejsie nevide nikde....
Odpovedať
Profilova fotka
Krasne popolnocky budem ponukat asi tak o mesiac a pol, v albume :-) okolie Nitre, ak by ste mali zaujem da sa aj vyskusat neni problem :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?