Hľadám firmu, ktorá vyrobí svadobné oznámenia v Bratislave

Viem ze sa tu uz popisalo vela ale potrebujem konktretne poradit firmu, na ktoru by sme sa teraz v case dovoleniek mohli obratit.Tak, aby oznamenie boli maximalne do dvoch tyzdnov hotove. Najlepsie z BA. Dik
Odpovedať
Neviem, ake oznamenie by ste chceli, ale my sme si take uplne jednoduche objednavali cez internet, kontak poslem do IP. Je to sice v Presove, ale jeden den som schvalila a o 2 dni nam to doslo. Sice, asi aj podla toho, kolko chces, my sme mali len 50 ks. Ale podla mna tam bola aj cena skvela.
Odpovedať
Profilova fotka
viem ze by som ti mala niekoho odporucit ale urcite sa na neobracaj na firmu v Ba-Prievoz Askus, ktori su velmi neprofesionalny. Co ti budem hovorit, trvalo im vyse mesiaca aby nam urobili vzorku.
Odpovedať
Profilova fotka
my sme mali s aksusom dobrú skúsenosť, ale je prevda, že oznamko som urobila ja a oni hyo len vytlačikli. Bolo to do týždňa.
Odpovedať
Profilova fotka
Ani ja nemám svadob. oznamka s TO ale s Trenčína - objednala som si ich cez svadobný salón cez katalóg tam my len vypísali objednávku a na dobierku mi prišli presne o 2 týždne, ale inak som si ich mohla objednať i cez net ale chcela som ich vidieť naživo nie len cez monitor.Ak chceš na tu firmu / inak profesional.zaoberajúcu sa oznámeniami všeho druhu/ tak ma skontaktuj cez IP. Ja som bola veľmi spokojná jak s výberom tak i cenovou škálou ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj ija - studio skerak - do 2 tyzdnov - mozno aj skor - ceny podla toho aky typ si vyberies - my sme mali take aj s maslickou a pauzakom a stali aj s tlacou a obalkami cca 40sk/ks. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
poooomooooc...kamaratka mi mala robiť oznámenie, ale sa v poslednej chvili na mna vyprdla..poradte niekto prosím kde sa dajú dať v TT alebo NR spraviť oznámenia. Ja akosi nič nepoznám :-(
Odpovedať
ija, ja mozem odporucit firmu Petrus. Robia oznamka z rucne vyrabaneho papiera, takze nie su najlacnejsie, ale zato su originalne, pekne a maju velmi osobny pristup. Ked im zavolas, alebo k nim skocis, tak Ti rovno povedia, co je mozne a co nie.
Odpovedať
Dakujem vam vsetkym za rady... :-N
Odpovedať
ja ti odporucim firmu DH Grafika, najdes ich na nete...maju tam aj par vzorov, su sice jednoduchsie, ale cenovo vyhodne a kontakt s majitelom je ochotny a rychly ;-)
Odpovedať
ahojky, asi budem zniet otrepano, lebo uz som to odporucala v inom fore, ale v Modre na namesti je jedno male studio a ti maju super vyber, perfektny pristup...kamaratka sa mi vydavala dost narychlo a odporucila som ich (sama som sa tam davala fotit ).Ked som tam bola tak mi ukazovali katalog, moznosti co vsetko robia(fotia aj svadby, portrety a tak) a tej kamoske to vytlacili za dva dni a bolo to uplne originalne nic okopirovane ...ked budes chciet kontakt napis...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 rokoch
Profilova fotka
Kočky kde ste boli spokojne s vyrobou svadobneho oznamenia? Chceli by sme A4 a do pozadia našu fotku všetko v odtieni sepie boli sme vo faxcopy kde nam to taký mladý grafik nejako nechcel spraviť :-| pretože to chceme z mäkšieho papiera aby sme to mohli zrulovať a zapečatiť pečatným voskom
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?