Svadobné obrúčky PREŠOV

Profilova fotka
ahojte nevestičky, tak svadba sa už pomaly ale isto približuje aj nám, tak by bol najvyšší čas si vybrať aj svadobné obrúčky. Poprosila by som Vás o radu, kde v Prešove je najlepšie si vybrať svadobné obrúčky. Ďakujem za každú radu a pomoc :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@beata30 za seba odporucam jednoznacne zlatnistvo TOPAS :) je tam mlady zlatnik, ktory tomu ale neskutocne rozumie, vsetko ti povysvetluje a je to rucna praca. Obrucky ti vyrobi aj podla obrazka. Ma tam aj par vzorov, takze si mozes aj vybrat. Ale je to naozaj profik, velmi prijemna komunikacia mailom, aj osobne :) My uz mame objednane, ale este sa na nich pracuje :)
Odpovedať
Profilova fotka
@kapri1 ďakujem veľmi pekné za príspevok. Aj cenovo je to tam fajn?
Odpovedať
Profilova fotka
@beata30 podla toho, ake si vyberiete :) a mozes doniest aj vlastne zlato, tak potom mas z ceny nizsie. Su tam obrucky za cca 400eur :) samozrejme, da sa aj drahsie :D
Odpovedať
Profilova fotka
a kde je TOPAS? :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
my sme z okolia Košíc a svadobné obrúčky sme si vybrali v Maxe v Briliante. Boli o niečo drahšie, ale v Košiciach som nevidela také pekné obrúčky ako tam ..
Odpovedať
Profilova fotka
@kapri1 tak milé nevestičky, vybrali sme si teda tie naše obrúčky v zlatníctve TOPAS :) cca za 3 týždne ideme na skúšku.
Odpovedať
Jednoznačne ZLATOKOV na Hlavnej ulici....je na trhu najdlhšie... keby nerobili kvalitne, tak by tu už neboli...pokiaľ ide o výber majú ho široký ale majú aj zákazkovú výrobu...ja mám od nich obrúčky z bieleho zlata, priniesla som na výmenu staré šperky, takže cena bola len minimálna :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?