Rozdielne obrúčky

Profilova fotka
Dnes mi partner zvestoval, že chce inú obrúčku ako ja. 8-( Máme vybraný tvar aj materiál (kombinácia bieleho a žltého zlata) a on chce zmeniť to, že síce ostane tvar ale on si chce dať mokume gane. Nemali by byť obrúčky rovnaké? (samozrejme kamienky sa nerátajú) Zmeniť chce tú časť zo žltého zlata za mokume..Neviem si dosť dobre predstaviť ako to bude vyzerať a som tradicionalistka tak mi trochu prekáža, že nebudeme mať rovnaké symboly nášho manželstva...
Odpovedať
My mame rozdielne obrucky, ja ju mam taku, aby mi ladila ku zasnubaku, nosime ich denne uz 6 rokov a je to kuuuuul. :-)
Odpovedať
Ja si myslím, že je to čisto na Vás, aké sa Vám páčia. My sme sa napríklad rozhodli, že obrúčky budú rovnaké - 5mm lesklé, on bude mať čiernu (wolfrámovú) a ja striebornej farby (oceľ, aby mi ladila so snubným). A obaja sme spokojní :)
Odpovedať
Nase obrucky maju rovnaky tvar, ale farebne ich mame naopak (ja mam biele zlato s tenkym zltym pasikom a on zlte zlato a tenkym bielym pasikom) a este ju ma aj hrubsiu a vobec nam to nevadi :)
Odpovedať
Profilova fotka
no, my sme sa velmi dlho nevedeli zhodnut na obruckach, tiez som chcela rovnake, ale manzel nechcel biele zlato, ja zase zlte... :-D nakoniec sme obaja zbadali obrucky, ktore sa nam pacili... su napoly biele, napoly zlte.. manzel k nim pridal este zarezy v strednom pase a bolo vybrate... :D niekedy to pride samo, a niekedy tomu treba pomoct.. ak sa neviete rozhodnut a hlavne zhodnut, a mate do svadby este cas, dajte si od obrucok nejake tyzdne pauzu.. neskor mozno vsetko prehodnotite... kazdopadne treba robit kompromisy na oboch stranach, ak to inak nejde... vela stastia prajem... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Už som sa na to vyspala a myslím, že by to vyzeralo celkom dobre, len musím partnera vyspovedať či je to jeho "módny" výstrelok alebo to chce naozaj nosiť celý život...
Odpovedať
@ladynaamah my mame ale ze uuuplne rozdielne obrucky :) ja prstene rada nosim,moj partner nie,takze ja som si vybrala prsten cely kamienkovy, podla mojich predstav a moj nastavajuci bude mat uplnu klasiku :) a vobec z toho nemam stresy.stavim sa,ze ju bude nosit len vynimocne :) ved tie obrucky okrem fotky spolu nikdy nebudu,nemusia ladit,podstatne je,ze vy dvaja spolu budete ;)
Odpovedať
Profilova fotka
práveže ich plánujeme nosiť stále, môjmu sa páči , že bude mať na sebe nejaký normálne nositeľný šperk...Veľakrát už došiel z práce domov a referoval mi, koľkí kolegovia nosia obrúčky a aká a iné detaily:)
Odpovedať
@ladynaamah podla mna je dolezite, aby ludia tie obrucky nosili. chlapi vseobecne maju iny vztah ku sperkom ako my, preto je podla mna logicke, ze sa im nebudu pacit rovnake veci ako nam. a na tvojom mieste by som uvitala, ze si sam vybera a zdiela s tebou svoje preferencie, pretoze o to vacsia je sanca, ze obrucku bude aj rad nosit. ja a moj muz mame obrucky uplne odlisne (mozes kuknuz moj album) - jeho bola robena na mieru u jednej sperkarky podla jeho vlastneho nazoru a je masivna a taka ina. moja je kamienkova klasika, pretoze som ju chcela nosit spolocne so snubakom. ale obidvaja svoju obrucku nosime stale a radi, to je podla mna hlavne :)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzzzik Určite si necháme poradiť od nášho zlatníka, je to skvelý človek , ktorý mi robil obrúčku, ktorá je neuveriteľná a mám garantované že je jediná na svete, keďže sme ju navrhovali spoločne, určite nám víde v ústrety aj s obrúčkami, Myslím, že máš pravdu v tom, že ak si ju vyberie sám tak si k nej vytvorí aj vzťah...podobný ako ja k tým mojím šperkom:)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?