Predám poukážku do Alo diamonds za 500 Eur

Profilova fotka
Ahojte nevestičky! V januári som sa zučastnila svadobnej výstavy v Carltone a vyhrala poukažku na nákup obrúčok v Alo Diamonds v hodnote 500 EUR. Kedže obrúčky už kúpené máme, nemám nikoho v okolí kto by tuto ponuku využil (platí do 30.6.2013). Som ochotná ju predať za rozumnú cenu a peniažky využiť na ďalšie prípravy okolo svadby. Prajem pekný deň
Odpovedať
Ja sa pridávam, ak by chcel niekto ešte väčšiu zľavu... mám odtiaľ zásnubný prsteň a dostali sme zľavu 120€ na obrúčky. Tie sme my nechceli s diamantmi, takže ak má niekto záujem o zľavu 120€ na akékoľvek obrúčky z ALO, napíšte mi IP a dohodneme sa. Kupón platí do októbra.
Odpovedať
Profilova fotka
poukaz je na konkretnu predajnu??? na ake predajne sa to vztahuje a v akom meste???? a za aku cenu ho chces predat??? mne by celkom sikla, obrucky este nemame...ale ak mam dat 500 euro v hotovosti kdekolvek, alebo 500 eurovu poukazku len niekde, tak sa to myslim neoplati.... ak sa ti nehodi, tiez si ju mohla darovat nejakej blizkej osobe, ktora ma tiez svadbu v buducnosti..chapem, ze chces na nez zarobit, ale tak myslim, ze nejaka ina nevesta z vystavy by sa z nej tesila asi viac, nemyslis???
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzanka.zuzu :-) super, a zakolko predavas???
Odpovedať
@j_ank_a Podľa mňa je úplne normálne, že ju chce predať.. to je ako vyhrať auto a len tak ho posunúť vedľa stojacemu človeku, lebo ja už jedno mám... však nepíše že za ňu chce 500 eur.. a ten rozdiel v cene môže potešiť niekoho, kto sa tam beztak chystal ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@neomea ved ja nevravim ze robi strasnu vec a ze to nieje normalne.....ja by som ju napriklad mala aj komu darovat, a ked uz nie rodine, tak kamaratkam za simbolicku cenu, a ked uz by som ozaj nemala komu, tak az vtedy by som to riesila takto....mna to tesi, pretoze akakolvek zlava je fajn...preto sa aj ozivam, ze mam zaujem, len uvidim, za kolko....tiez si rozmyslim, ked to bude len zlava 100 euro....to by sa pak neoplatilo... :-D
Odpovedať
@margarittaa za kolko to predávaš? to je zlava už na oboje? mne by bodla ..my este obrucky nemáme
Odpovedať
Profilova fotka
kedze som pri losovani tomboly nebola a len mi zavolali co som vyhrala, nemala som poukaz komu darovať. Pýtala som sa kazdeho v mojom okoli ale nikto svadbu neplanuje, preto som sa rozhodla napisat sem. predavam ho za 100 eur, aby sme ma tu neukameňovali :) zajtra poukaz možem nascenovat a zverejnit. jedna sa o poukaz na svadobne obrucky, zlava 500 eur z ceny
Odpovedať
Profilova fotka
musim sa doma pozriet ci si možete poukazku uplatnit v ktorej kolvek predajni alebo len vybraných. Ja som ju prevzala v Eurovei v BA.
Odpovedať
Profilova fotka
@margarittaa prosim, je to len na obrucky, alebo na cokolvek z ich ponuky?
Odpovedať
Profilova fotka
@majusqa77 len na svadobne obrucky. ak sa jednalo o zlavu na hocičo tak to neponukam :)
Odpovedať
Uz som Ti chcela napisat, ze ja, ja! :) Ale tie obrucky su strasne drahe:(
Odpovedať
Profilova fotka
@matarka ceny su urcite od 500 Eur vyssie :-|
Odpovedať
Článok sa načítava...
@margarittaa Ved toto:( Co som pozerala na nete, ceny su od 25 000 Czk! Ale verim, ze ak ma niekto vybrane nejake obrucky snov prave v tomto obchode, Tvoj kuponik vyuzije:)
Odpovedať
@matarka my sme pozerali obrucky v Alo a jedny jednoduche sa mi velmi pacili, teta nam zadelila cenu 1770 a tym to pre mna skoncilo :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ALO ma sialene predrazene produkty, to co tam maju za 1770e najdete bez problemov mimo ALO za 750e..
Odpovedať
@yukiki Verim - ved maju rozptyl cien od 25 000 do 50 000 ceskych! Ze vdaka:DD
Odpovedať
Profilova fotka
ale zasa na druhej strane niektory su ochotny tolko dat za obrucky :-)
Odpovedať
No my sme sa boli pozrieť aj na obrúčky v ALO v Eurovea BA (však za vyskúšanie nebijú ;-) ) a mali tam rozhodne aj menšie sumy... no a aj prsteň za 10 000eur 8-) ale to je maličkosť :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Milé dámy, bola som sa pýtať v Alo Diamonds a je tu taká možnosť, že by sa dal kupón uplatniť aj pri výbere prsteňa len pre nevestu. To znamená, že pokiaľ si vyberie nejaký za 1200 eur, može 400 Eur ušetriť.
Odpovedať
Vieme zistit, ci to plati aj na zasnubny prsten??? Mal by som vazny zaujem.
Odpovedať
@margarittaa Ahoj. My planujeme nákup obrúčiek v ALO...je tvoja ponuka aktuálna?Je ta pokážka na meno?...alebo nejak´´a iná zrada? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@prezy poukazka sa da vyuzit len na kupu svadobných obrucok alebo jedneho prstena, ale musi byt z kolekcie "svadobné prstene", takže na zasnubný sa neda pouzit. Už som sa osobne informovala
Odpovedať
Dakujem velmi pekne za ochotu.
Odpovedať
ja by som tu poukazku rada vzala :) ak je prenosna..
Odpovedať
Profilova fotka
Poukážka už našla svojho šťastného majiteľa. Ďakujem a prajem pekný deň :-)
Odpovedať
@margarittaa Štastný majitel ešte raz pekne ďakuje :-o
Odpovedať
Profilova fotka
ach skoda ze idem neskoro
Odpovedať
Profilova fotka
@ivanitis som rada že som vam mohla aspon takto pomoct :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Ahojte :-) mam na predaj 120 eurovú zľavovú poukážku na nákup obruciek v Alo diamonds, v predajniach Ba a Ke, platnú do konca januára 2015. Ak ma niekto záujem, napíšte mi IP :-) a navrhnite cenu :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?