Obrúčky z chirurgickej ocele od www.ok-snubniprsteny.cz

Ahojte, keďže sme sa rozhodli pre obrúčky z chirurgickej ocele už nám len ostáva nájsť niekoho s dobrými referenciami. Na tejto stránke http://www.ok-snubniprsteny.cz/ je dosť veľký výber. No otázkou ostáva, či je to aj tak v skutočnosti. Ak máte niekto skúsenosti alebo viete niekto poradiť o nejakej inej stránke, resp. kamennom obchode na východnom Slovensku, sem s tým. Ďakujem.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
www.ishopik.sk za par eur, pekne, ochotny pan, vymenit, ak nesadne velkost...
Odpovedať
@bzuco100 no pozrela som ich ponuku a neviem mne sa zda prehnana cena 5.500czk za prstene z chirurgickej ocele...pozerala som uz strasne vela stranok s prstenami z chir.ocele lebo my take chceme a boli tam znacne lacnejsie ceny....napr. tu na fore su viacere temy venovane prstenom z inych kovov a tam nevesty davaju aj dobre referencie...mne napr. padol do oka cesky atelier asteel.cz a ked sa pozries na stranku tak ceny maju dost lacnejsie oproti tvojej stranke a su to rucne vyrabane sperky priamo na mieru a objednavku...neviem ale mne to pride vela cez 5000 czk za prstene ked ocel je lacny kov a preto sa uprednostuje u snubencov ocel lebo ma lepsie vlastnosti a hlavne je lacnejsi ako ostane kovy...a co sa tyka obchodu na vychode ja som nenasla nic schopne ale jedna kocka spominala ze v presove nieco nasla...a este aj stranka sperky-eshop.sk ma peknu a siroku ponuku ...staci zadat sperky z chir. ocele do vyhladavaca a nejdes milion eshopov :)
Odpovedať
@neiko my sme si vybrali zase tieto: http://www.ok-snubniprsteny.cz/ok-snu... len som nevedela či je to spoľahlivý obchod ....ako vraví @sissinka1 tiež nám to príde riadne drahé na to, že je to z chirurgickej ocele. Lenže nikde inde neviem nájsť nejaké jednoduché prstene z chir, ocele. Všetky mi prídu viac menej hrubé, ja viem že to budú všetky lebo chir. oceľ je taká, ale tieto sa mi zdajú tenšie a sú veľmi jednoduché.... no neviem čo robiť :-| ...najlepšie by bolo ak by bol tu niekde kamenný obchod a rovno si to aj vyskúšať ako to bude na ruke vyzerať... 8-)
Odpovedať
@bzuco100 Hm - ty jsou taky moc pěkné. Je tedy pravda, že to není úplně nejlevnější, ale zase oproti zlatu je to super cena a třeba stříbrné prstýnky co mám se mi všechny poškrábaly a některé i zdeformovali. Asi je to cena za tu speciální úpravu... Tak se zkus zeptat, jestli ti nemůžou prstýnky poslat na ukázku bez rytí a pak to tam když tak dodělat, když se ti budou líbit. Na asteel se mi tedy vůbec ty prstýnky nelíbí - jsou hrozně šedé a nezajímavé. Na druhou stranu ta cena je dost jinde, ale toto bych si na svatbu nevzala. Přece jen to budeš (aspoň doufám) nosit do konce života, tak to musí vypadat.
Odpovedať
Profilova fotka
@bzuco100 ahoj my sme si davali robit zo stranky http://www.snubniprsteny-altar.cz/, komunikacia na jednotku, hned nam napisali kedy budu hotove a tak aj bolo, vyroba aj s dorucenim trvala necely mesiac, a prstienky su nadherne ;-)
Odpovedať
@mavisim vlastne tie isté obrúčky sú aj na tej stránke www.ok-snubniprsteny.cz ...ale aj tak ďakujem ;)
Odpovedať
@neiko no veď toto že je tá cena oveľa lacnejšia ale tak predsa nepôjdem až do takých extrémov kvôli cene.....dnes sa už asi konečne odhodláme a objedáme si ich... =D ešte je tu problém s veľkousťou, no dá sa to vymeniť tak dúfam že netrafíme až moc mimo....ja by som svoju ako tak vedela ale priateľ ani netuší....=D
Odpovedať
@neiko ..a mozem sa spytat kedze mas skusenosti s tymto e-shopom, daju sa vybrat prstene aj gravirovanie spolu a ked nam ich dorucia a nahodou zistime ze velkost sme netrafili, tak daju sa vratit aj ked su uz pogravirovane?a objedname si nove?..................lebo zas na inej stranke som citala ze uz pogravirovane nevracaju,ale ze si mame objednat najprv bez gravirovania a potom im poslat naspät a oni to pograviruju........tak teraz neviem ako je to s touto strankou, ale nechce sa mi posielat hore dole a platit za postovne.
Odpovedať
@bzuco100 Ahoj, no my jsme právě nejdřív zašli do zlatnictví a vyzkoušeli si různé prstýnky a zjistili jsme si tak naši velikost ;-). Padnou na perfektně :-)
Odpovedať
@ssabrinna Tak to přesně nevím, ale můžeš se tam zeptat. Zkušenost nemám. My jsme nevraceli. Právě jsme si to nejdřív zkusili v jiném zlatnictví, jak jsem už psala. To fakt doporučuju a hlavně si zkusit šířku, takovou jako si vybíráte. U tenčích prstýnků jsme měli i menší velikost, než u těch širších.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
@mavisim Ste spokojni s kvalitou prstenov - neskriabu sa? Máte chir. oceľ?My mame odtial z titanu a dost sa teda skriabu...a to uz po par tyzdnoch, nie to este za cely zivot...
Odpovedať
Článok sa načítava...
s priatelom sme tiez chceli obrucky z chirurgickej ocele,ale predavacka nas upozornila, ze na rozdiel od zlata a striebra sa chirurgicka ocel neda upravovat..to znamena,ze ak vam schudne prst,alebo priberie ,tak na ten prsten uz len mozte pozerat v sufliku,alebo prehodit na iny prst....tak preto sme sa rozhodli, ze si dame z bieleho zlata...urcite vekom priberiem a bolo by mi luto nemat svadobny prsten,alebo kupovat novy...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?