Objednávali ste si obrúčky od pána Machovčáka?

Babule...tie co mate obrucky od p. Machovcaka...vsetky ste cestovali do Cadce...ci su tu aj take co si ich objednali cez internet?
Odpovedať
@dzuly83 Ano, objednavali a su presne take ake sme chceli. Chceli sme uplne klasicke, zvnutra trosku zaoblene, a aj ked sme chceli trosku dlhsi text do vnutra, podarilo sa :) Komunikacia ustretova, cena super :)
Odpovedať
Profilova fotka
@dzuly83 my sme boli v Čadci...ale prístup bol úžasný :-) sme spokojní, už len čakáme na obrúčky :-) :-) :-) :-)
Odpovedať
@daja07 takze si si vybrala len na nete? A potom si tam volala? Alebo ako?
Odpovedať
@dzuly83 My sme vedeli presne co chceme a skusali v roznych zlatnictvach aj na vystave svadba a ceny boli neskutocne. Popritom sme hladali aj recenzie na zlatnikov. Nasli sme na nete obrazok obycajnej zlatej obrucky, poslali mu, plus velkosti (podla toho ako sme skusali v zlatnictvach) a ostatne . Napisali sme, ze chceme ich mat zvnutra trosku zaoblene, aby sa lepsie navliekali a aj to, co chceme mat vygravirovane. Z toho co sme im poslali nam oni poslali odhad - kolko to bude asi stat. Nakoniec sme platili o 50€ menej ako bol prvy odhad ceny. Cela komunikacia prebiehala pisomne, mailami. Zaplatili sme zalohu. Potom nam dolsi prstienky na dobierku, tu sme vyplatili a sme spokojní nadmieru :)
Odpovedať
my sme objednávali cez net - vybrala som si zo stánky, ale urobila som menšie zmeny a poslala mu to....a obrúčky sú presne také, ako sme chceli :)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
hlavne ked to tak pozeram 18:46 otazka, 18:53 odpoved, 19:14 dalsia, 19:19 dalsia 19:28 znova, 19:30 este raz :D tento pán machovčák si robí reklamu sám a vôbec sa tým netají, sám dá otázku aj si na ňu odpovie, by som poradil administrátorom aby občas pozreli aj IP adresy ..... jednoducho FAKE.
Odpovedať
Profilova fotka
@pejka9 Zdravím Vás vážená pejka9. Asi by bolo vhodné sa predstaviť. Ja sa nemám za čo skrývať a pevne verím že ani moji zákazníci nie. Ďakujem za uznanie mojej práce,aj za váš krásny titul. Veľmi si to vážim. Aj toto je dôvod,aby som svoju prácu robil tak ako doteraz. A budem ju robiť s ešte vačším nasadením. Zrejme ste agent konkurencie ,ktorej sa moc nedarí a dochádza vám dych. Viem akej, v tomto fachu sa nič neutají, mám informácie z prvej ruky. :-D Nejdem to tu vyťahovať :-) Zatial nemám potrebu klesnúť na vaše dno a zakladať si tu nejaké imaginárne osoby vašho typu. Za mnou stojí "zatial" iba 83 tu spokojných zákazníkov, Aj týmto im ďakujem za prejavenú dôveru. Nebyť nich, neviem ani o tomto príspevku. S pozdravom Ján Machovčák
Odpovedať
@pejka9 Prepáč, ale ked som to včera písala a pýtala sa tak baby boli pripojené a jednoducho mi odpovedali na otázky...bývam ďaleko od Čadce tak by som tam nešla, ale práca p. Machovčáka sa mi páči a som vďačná babám, že mi rýchlo odpovedali...takže žiadne osočovanie, že si niekto robí reklamu tak nie je na mieste...týmto sa ospravedlňujem pánovi Machovčákovi, že som mu narobila problémy...len som jednoducho chcela vedieť či sa s ním dohodli aj mailmi...ale už som mu písala aj ja... Pejka9 IP adresa je 100% odlišná sme vzdialený kooopec kilometrov...
Odpovedať
Profilova fotka
@pejka9 vieš čo, keď sú jeho zákazníci spokojní, prečo by neodpísali niekomu kto ma tiež záujem??? je normálne, že na tejto stránke je kopec neviest...tak neviem čo riešiš... :-S
Odpovedať
Profilova fotka
Pan Machovcak bol najvacsi profesional s ktorym sme sa pocas nasej svadby stretli a obrucky vyrobil za super cenu a presne take ako sme chceli. Pozdravujeme ho z BA - Bea a Daniel ;-)
Odpovedať
My sme boli tiež neskutočne spokojní - s prístupom, s prácou, rýchlym dodaním, komunikáciou, skrátka so všetkým... Boli sme osobne, nemali sme to až tak ďaleko, ale určite sa oplatí ísť aj z druhého konca krajiny ;)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
My sme šli k p. Machovčákovi až zo ZM a neľutujeme...prístup bol úžasný a naše obrúčky sú prekrásne...už sa len dočkať svadobného dňa a tešiť sa pri pohľade na ne každý deň....a za ten pohľad vďačíme jemu...pretože ich pre nás vyrobil...za perfektnú cenu... :-)
Odpovedať
My máme tiež obrúčky od pána Machovčáka a s čistým svedomím ho odporúčame aj ostatným. Boli vyrobené presne podľa našich predstáv a slúžia nám už tri roky :-)
Odpovedať
@dzuly83 A aby som odpovedala na tvoju otázku, do Čadce sme necestovali /je to od nás cca 300km/, dala som na dobré referencie, poslala obrázok a komunikácia prebiehala mailom, príp. telefonicky, obrúčky prišli ako poistený list cez poštu a v úplnom poriadku. Dúfam, že som pomohla ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@sasajka aj ich kvalita je teda dobra? Nie su po troch rokoch znicene? :) Dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
My už máme objednané, boli sme priamo u neho, po telefonickom dohovore kedy tam zhruba bude, lebo sme chceli priamo s ním jednať. Úplne super prístup, vybrali sme si svoje veľkosti, hrúbky, zaoblenie, všetko pekne vysvetlené, veľká spokojnosť :) Ja mám od neho aj snubák, nosím ho každý deň a robím s ním úplne všetko, vôbec ho neskladám a samozrejme to po roku vidno, je to biele zlato. Raz za rok/dva si ho dám vyčistiť preleštiť a bude :)
Odpovedať
Cestovali sme za nim z BB a musim povedat, ze sa to fakt oplatilo! Dal nam skusit vsetky modely vnutorneho zakrivenia obrucok, vybrali sme si ten najkomfortnejsi,poradil so vzorom, hrubkou, ukazal nam vsetky odtiene zlata, usil nam model priamo na mieru, dal zlavu, proste super! Na ruke ju ani necitim a je krasna
Odpovedať
@zuzanica Moje je ako nová, ja si prsteň doma skladám...manželova je trochu "ošúchanejšia", lebo ju nedal z ruky odo dňa, keď som mu ju na sobáši nastokla na prst ;-) Ale je tam doživotný servis zdarma, takže nie je problém obrúčku dať preleštiť :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?