Máte skúsenosť s obrúčkami značky Laura Gold?

Máte skúsenosti? Vyzerajú nádherne a precízne,len nevidim ceny.
Odpovedať
my mame obrúčky od laura gold a su nádherné...dali sme si ich urobit na mieru v zlatnictve a vysli nas 640eur za cca.13g zlata..moj drahy ma totiz velmi velke ruky a dal si urobit netypicky velku a hrubu takze cena je podla mna primerana :)
Odpovedať
ja sa pridávam k vieruske25, my máme tiež od Laura Gold a vyšli nás na 580€, manžel má 63 a ja 57 velkosť su krásne a hrubé, pozri si môj fotoblog mám ich tam odfotené :-)
Odpovedať
Ahoj aj my mame obrucky od Lauragold, uplna klasika, moja s malym briliantom, ceny si nepamatam, ale boli prijatelne :D mam v albume foto, stale su leskle a krasne, kvalitna praca ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
predávala som ich :-) majú pekné vzory a množstvo variácií keďže sa dajú všeliako kombinovať a meniť povrchové úpravy, hrúbku atd...... reklamácie žiadne :-) cena je podľa gramáže, každý predajca si dá svoju cenu.....zisti si čo ktorý predajca (zoznam máš na stránke lauragold) pýta za gram ..... :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
skuste obchod vipgold.sk zda sa mi ze tam maju najnizsie ceny prstenov od lauragoldu.. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
aj my máme obrúčky z laura gold a sme nesmierne spokojní :)
Odpovedať
Profilova fotka
my sme si tiez objednavali z lauragoldu, priamo na mieru vo vyrobni v trencianskej turnej, su nadherne, mam tam 10kamienkov, moja velkost 52, frajer 63 a kombinovane zlato, stali 620e po 10% zlave a v ramci toho je aj gravirovanie....som s nimi velmi spokojna, su nadherne :) urcite odporucam
Odpovedať
my máme tiež obrúčky laura gold a sme nadmieru spokojní :-) sú nádherné...máme aj gravírovanie a vyšli tiež tak cez 600 € po 10% zľave
Odpovedať
aj my sme objednávali u nich a boli sme nadmieru spokojní ešte z povodnej ceny nám 100e ubrali lebo bola akcia
Odpovedať
baby to ste ich na akciu ukecali, alebo ake akcie mali? my sme tam boli a ziadnu zlavu nam neponukli :-(
Odpovedať
Profilova fotka
aj my máme objednané obrúčky od firmy Lauragold a už sa ich nevieme dočkať, tento týždeň by už mali byť a cenu nám vyčíslili na 930,-eur s tým, že sme sa normálne v predajni v KE na Hlavnej opýtali, či by sa dala urobiť nejaká zľava, tak si poznačila, že skúsi...tak dúfam, že sa podarí, lebo drahý mi u nich v zlatníctve kupoval aj snubný prstienok (aj keď ten už asi nebol priamo Lauragold)..... :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Tak to ja babenky mam zlu skusenost.. brali sme sa 23.11.2013 obrucky krasne no neskutocne krasne ale po mesiaci nosenia vyzerali ako po 20 rokoch nosenia.. v zlatnictve kde som ich kupovala mi lauragold odporucali ako dobru firmu.. som ale strasne sklamana.. na obrucke su ryhy vidno skriabance.. no proste hruza.. obrucky stali nieco ze 500 €.. poslala som ich na reklamaciu a oni mi ich akurat prelestili vraj "zrenovovali" ale ryhy stale vidno.. volala som tam, ze nie som spokojna s vybavenim reklamacie a ta pani mi povedala ze to je moja vina.. ze to ja som poskarabala.. mimochodom pracujem v kancelarii s pocitacom, papiermi takze nic manualne namahave na prstene...a ze aj ona ma poskriabane prstene.. to ma asi malo utesit.... ze mame obrucky zo 14 kt bieleho zlata a mam s tym ratat ze bude na nich vidno skriabance..... mam snubny prsten tiez z bieleho zlata (nie lauragold) a po viac ako roku vyzera ovela ovela lepsie ako obrucka..nema ziadne skriabance akurat ze sa neleskne ako novy.... s manzelom sme maximalne sklamani.. po neuspesnom telefonate s pani, ktora mi cely cas opakovala to iste a navrhla aj riesenie ze ked chcem aby vyzerali obrucky akotak dobre tak ich nemame nosit ale asi na nich len pozerat, som napisala do firmy mail.. dnes je tyzden od odoslania a ziadna odpoved.. rozmyslam ako dalej... musim konstatovat len jedno: LAURAGOLD NEODPORUCAM!
Odpovedať
Ahojte , najde sa tu niekto kto ma od nich obrucky z matneho bieleho zlata uz dlhsie, aspon rok?? chcela by som vediet ako vyzeraju po noseni, ci su stale matne, poskriabane alebo tak??? dakujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, my mame tieto obrucky. Sme svoji uz vyse dvoch rokov a som spokojna. Nase obrucky stali viac - kvoli briliantom, ale zlato je super. Ja svoju obrucku nosim kazdy den, vobec ju nedavam dole, varim, upratujem, prebalujem, plavem, cvicim, proste s nou robim vsetko. Manzel ju dava dole iba pri cviceni - kvoli cinkam. Je sica pravda, ze uz nie su take hladke ako prvy den, vidiet tam aj par mensich ryh, ale stale su rovnako krasne, obcas ich prelestim a vyzeraju ako nove. Nemozem povedat nic zle na tuto spolocnost - vyzeraju vynikajuco vzhladom k tomu, co vsetko s nimi robim. :)
Odpovedať
Aj ja mám z Laura Gold , netvrdím že nie je na nich škrabanec ale mám aj iné šperky a tiež sú poškriabané, obrúčky sú krásne a to ich máme už dlho. Majú vela dobrých referencií a už to že predávajú obrúčky v myslím si že najlepších klenotníctvach čo som videla na ich stránke asi značí o nejakej kvalite a spoľahlivosti.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
http://shop.lauragold.sk/index.php?ma... A tieto mate niekto?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?