Majú byť obrúčky zo žltého zlata?

Profilova fotka
ahojte,neviem sa rozhodnut ,co si myslite,maju byt obrucky zo zlteho zlata,iba vas nazor, :-),ja by som chcela z bieleho zlata,len neviem ci budu o par rokov moderne
Odpovedať
Profilova fotka
Daj si kombináciu a bude to neutrál :) ja som tiež chcela len biele ale stále reakcie a otazky na moj zasnubny "strieborny?" tak sme sa rozhodli pre zlto biele :)
Odpovedať
Nejde o to ci to bude moderne, ale ci to budete chciet obaja hrdo nosit cely zivot :) Inak okrem toho, niekomu lepsie ide zlte a niekomu biele zlato. My sme zvolili kombinaciu. Ale citala som aj to, ze biele zlato nevydrzi take pekne, a podobne, napriklad pieskovanie z matneho zlata sa casom obrusi a ostane ti leskle zlato. Vyberte si niekde kde vam dobre poradia a poskusajte nejake, co sa vam bude viac pacit nazivo.
Odpovedať
ja mam prstene z bieleho zlata nejakych 7 rokov a uz vidiet na nich ze su dozlta a idem si ich dat zas prepieskovat nech su pekne bielucke... ale so zltym zlatom sa ti nestane ani casom ani rokmi nic /pozri sa na obrucky nasich mam, nasich starych rodicov/
Odpovedať
Profilova fotka
Nemusia byt. Podl mna su z bieleho krajsie.
Odpovedať
Profilova fotka
je to vec vkusu , my mame zlte a pritom ja nosim 99% biele zlato , ale obručka pre nas osobne z bieleho zlata sa nepacila ani jedna ...pripadali nam ako take lacnejsie strieborne ,ale je to len na vas , treba vyskusat a uvidite co vam viac sadne ;-)
Odpovedať
co sa modernosti tyka, tak moji rodicia maju obrucky z bieleho zlata a to je 30 rokov dozadu, co sa brali, takze ani vtedy to nebolo az take jednoznacne :) proste si vybrali take, co sa im pacili... ked na to pozriem dnes, tak biely kov vyzera byt pouzivanejsi - biele zlato, ocel, damascenska, platina, titan, wolfram, rhodiovane striebro atd. - aj tym, ze ostatne sperky v bielom kove su beznejsie. 'Modne' vyzera dnes byt ruzove zlato, tam je mozno otazka, ci to vydrzi. Naozaj zalezi len na vkuse, vyber to, co sa ti paci a mas pocit, ze aj po 10tich rokoch bude :)
Odpovedať
Profilova fotka
aj my sme sa rozhodli pre biele zlato...ale vsade kde sme prisli do zlatnictva, nam ponukli uz aj strieborne obrucky...myslim, ze je uplne jedno z akeho kovu budu obrucky...symbolika ostava ta ista... :) a hlavne...je to z lasky :)
Odpovedať
Profilova fotka
Podla mna to je uplne jedno...hlavne nech sa pacia vam dvom... a ze ci nahodou nebudu moderne? a nie je to jedno? ved sa neberiete pre modu nie? :-) My napriklad mame z chirurgickej ocele a je mi jedno kto si co mysli..my sme spokojni :-)
Odpovedať
@snehullienka my mame konbinaciu. Povodne som chcela biele so zltym krajom,ale ziadne konkretne sa mi nepacili, potom mi padli do oka v opacnej kombinacii,tak mame take. Snubny mam z bieleho zlata (nechcela som zlte)
Odpovedať
Profilova fotka
kocky dakujem za reakcie,asi mi z toho vypliva,ze je to jedno ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?