Kde kúpim lacné obrúčky v Bratislave?

Profilova fotka
Ahojte baby, neviete mi poradit kde by som vedela kupit pekne a lacne obrúcky?najlepsie by bolo v BA, ale nie je podmienkou :-)
Odpovedať
Ahoj, my sme boli pozriet v Ivnake pri dunaji. Je tam vyroba sperkov a mali polovicne ceny a urcite vacsi vyber ako v normalnych zlatnictvach. Dokonca sa dali prstienky zmenit podla tvojich predstav. My by sme urcite kupili tam, keby sme si uz predtym nevybrali v Trencine. To v tej Ivanke sa volalo tusim Awoz. A ak by si nahodou mala cestu do Trencina, tak tam je vyrobna Kamea.
Odpovedať
obchodna ulica, ta predajna je oproti (predtym tam bola predajna Lacne knihy) Hudysportu. vchod do predajne je cez jednokridlove dvere a nad nimi je napis (alebo len obraz) hodinarstvo. vo vnutri je viacero predajni a skoro na konci je zlatnik - chalanisko umelec, ktory vyraba sperky - chir. ocel, zlato, striebro a biele zlato. ma fakt paradny vyber. a je tusim najlacnejsi v BA kraji
Odpovedať
chod si objednat ku zlatnikovi priamo do cadce, machovcak sa vola, najdi si ho na nete, ma super ceny
Odpovedať
Profilova fotka
@majuska77 my sme kupovali v Auparku...no neviem co znamena dobra cena :)
Odpovedať
Podla mna asi ani nikde...:-)) My sme boli u pana Machovcaka v Cadci. Nie kvoli cene, ale kvoli tomu, ze sme chceli obrucky podla fotiek. Nakoniec bude aj super cena, a ten pan je velmi prijemny a ochotny, takze sme aj radi, ze sme si ho vybrali. Ak si nenajdes nieco komplikovane, o com sa treba osobne poradit a poznas vase cisla prstenov, nemusite tam ani cestovat, mnohe baby mu iba zadali, co chcu a on im to vyrobil a poslal :-)
Odpovedať
@matuskusnir sme tam dnes boli ale vyzera to ze uz tam nie je, bol tam jeden taky obchod, ale mali podla vsetkeho len striebro a perly. Alebo to je on?
Odpovedať
Profilova fotka
awoz
Odpovedať
@kazunomiya nie nie ... bolo tam toho velmi vela (chir. ocel, zlato, biele zlato, striebro a pod.)- dokonca mal ten clovek katalog, podla ktoreho nam obrucky urobil.... mrzi ma, ze to nevyslo. ja osobne nemam moznost pozriet to, kedze uz nebyvame v BA ale drzim palce
Odpovedať
Profilova fotka
aj ja odporúčam awoz.sk .-) skvelý prístup, krásna práca, super ceny a rýchle dodanie :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?