Diamant v partnerovej obrúčke

Prosim Vas, vyjadrite sa mi, ako vidia vasi partneri/vy/alebo vase svokry JEDEN kamienok v muzskej svadobnej obrucke. Mne partner vybral 7diamantov a spolocnym nazorom sme sa zhodli, ze by aj on mohol mat jeden diamantik. No ked to zistila svokra, bol ohen na streche - ze je to zženštilé a okamzite nech zavola do klenotnictva, nech mu ho tam nedavaju. Aky mate na to nazor vy, keby ste taky prsten na chlapovi videli? (Ak by ste si vobec jeden malicky kamienok vsimli.... ) dakujem
Odpovedať
Svokra tie obrucky plati? Ak nie, tak nema najmensie pravo do toho kecat. Urobte si po svojom. Mne sa diamanty na obruckach sice nepacia, ci uz na zenskej alebo muzskej, ale kazdy mame svoj vkus, takze si kludne urobte tak, ako sa paci vam.
Odpovedať
no ak mám byť úprimná ani mne sa to nepáči....nehnevaj sa....ako na ženskej obrúčke je to krásne, ale na mužskej nie....no, ale tak niekomu sa to môže páčiť niekomu nie :)
Odpovedať
@sajoke ak diamant v pánskom presteni, tak jedine čierny ;-) a veľmi záleží na prevedení toho šperku. Popravde pekný a elegantný pánsky šperk s kameňom, ktorý vyzeral fakt dobre a "mužsky" som v žiadnom klenotníctve nevidela... Boli to vyložene autorské šperky, ktoré robil zlatník na mieru a na základe osobnosti vytvoril naozaj originál A ešte jedna vec - ak má muž tenké prsty, vobec by o kameni nemal uvažovať, tam akékoľvek prevedenie zaváňa ženskosťou ;-) Inak by mi bolo celkom jedno, čo si kto o tom myslí, nosiť ho bude on. Takže ak sa zadarí pekný, decentný kúsok a tvoj muž nemá prsty jako trinásťročný chlapec z tretieho sveta, šla bych do toho :-D
Odpovedať
na čo to riešiš, keď vlastne on s tým súhlasil? ťažko sa asi pýtať na názor iných, každý má iný vkus :) ak sa to tvojmu budúcemu páči ani vlastnú matku, by som neriešila, čo ho ona bude nosiť? :) podivné problémy dnešnej doby, keď sa rodina stará už aj o takéto veci :)
Odpovedať
Profilova fotka
Aj my máme na chlp rovnaké obrúčky takže aj po jednom briliante. A svokor hneď múdry že načo take obrúčky... tak má nasral ,,sorry za výraz,, že som mu slepú povedala že môže byť rád že je pozvaný na svadbu. Pripomínam svadbu si komplet vybavuje samy :-) ani s prstom nepohol a ani nepohne.
Odpovedať
Pri vyberaní obrúčok sa nám tiež zapáčili s diamatíkmi- moja bude mať 6, a bude tenšia, ako snúbencova, keďže moja veľkosť je 47- teda detská :D. Snúbenec, tiež chce jeden diamantík - úprimne, začala som sa smiať, keď s tým prišiel, ale povedala som si, že ju bude nosiť on. Jeho bude hrubšia o dosť, takže ten diamant nebude taký výrazný. Na nete som pozerala obrúčky a aj muži si dávajú s diamantami- vec názoru, hlavne nech tie svoje obrúčky budú tí naši chlapi nosiť, a keby aj pre diamant obrúčka pútala pozornosť, aspoň bude hneď vidieť každý, že je zadaný :-D (nie nie , nie som žiarlivka, ale poteší ma, ak ju bude nosiť :-p ). Obrúčky nám budú vyrábať na mieru.
Odpovedať
Brilianty v pánskych prsteňoch už dávno nie sú tabu. Osádzajú sa ako do pečatných prsteňov, panských náramkov, príveskov tak aj do svadobných prsteňov. Ked´ tam ide o osadenie jedného, alebo niekoľkých kameňov nikoho by to nemalo pohoršovať. Z hľadiska originality do pánskeho prsteňa by sme však odporučili radšej osadenie čierneho briliantu. Nenarušuje to ,,mužnosť" pánskeho prsteňa a zároveň to rozbíja stereotyp. Získate tak úplne originálny šperk, ktorý sa bude odlišovať od tisícok ďalších. Rozhodnutie je však samozrejme vždy iba na Vás. Sú to v podstate iba vaše šperky na cely život, ktoré budete nosiť iba Vy.
Odpovedať
Jak v České tak ve Slovenské republice zůstává přežitek z časů komunismu. Muži vždy nosily prsteny s kameny a ve světě také nosí jen u nás v obou státech přežívá z dob komunismu přežitek že kameny chlapi nenosí ale to není pravda a dost často chlapi kámen chtějí ale také jejich partnerky je odrazují jelikož mají předsudky že kameny chlapi nenosí.Podívejte se na Google na jakékoli stránky nějaké země všude se nabízejí snubní prsteny s kameny pro oba a to buď stejné nebo pro nevěstu více a pro ženicha třeba jeden. Nešleha.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?