Vlečka na svadobných šatách. Nie sú s tým problémy?

Profilova fotka
Čo si myslíte o vlečke na šatách tzv.predl´ženie čo sa dá vzadu zo spodu vypnúť?Je to oštara (vypínať)na svadbe alebo je to fajn?Nie sú s tým iba problémy?
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
Ešte k tej vlečke keď pôjdete do kostola peši budete ju mať volne spustenú alebo vypnutú?Nebudem to mať ufúlané?
Odpovedať
Profilova fotka
:-) Keď pôjdem do kostola budem ju mať voľne spustenú a po prípade ak by bolo zlé počasie, budú mi ju niesť štyri malé dievčatká, ak bude pekné tak pôjde voľne za šatami :o) Je to fajn, podľa mňa a pri zábave na svadbe v pohode vypnúť - to nevadí :o)
Odpovedať
Profilova fotka
vlecka je to, co ma na mojich satach uputalo, potom sa vypne dozadu a bude to vyzerat super.
Odpovedať
Profilova fotka
Podla mna, ak nieje vlecka 2 metrova, tak je to v poriadku. Ja budem mat na satach tiez a potom si ju (pri tancovani) iba navleciem na ruku (ma take usko)
Odpovedať
niektore vlecky su ale poriadne tazke a kamoska napr. mala s tym iba problemy, odtrhol sa jej ten gombik na ktory sa to vypina a museli sme jej to tam nejak divne privazovat a bola nervozna z toho, ze ju ma spinavu, cela stastna sa prezliekla :-) (podotykam, ze bolo pekne pocasie)
Odpovedať
Maca, na tych satach je vlecka? Jeee, to som si nikdy nevsimla, az doteraz som si myslela, ze tie saty vlecku nemaju... idem sa kuknut.... ;-) :-D
Odpovedať
moja známa sa nedávno vydávala a mala krásne šaty z Nicole, aj vlečku ktorá sa otočila a pripla gombíčkom, počas tanca jej ten všetky gombíky poodlietali, aj ten čo jej mal držať vlečku :-|
Odpovedať
mne sa vlecky nepacia, uz len z toho dovodu, ze sa tahaju po zemi ... brr :-S ale kazdej podla vlastneho Gusta :-)
Odpovedať
Profilova fotka
a niebyvaju aj odopinatelne vlecky? jedna znama mala odopinatelnu, mala ju len na obrade a foteni ja si tiez urobim k satam odopinatelnu
Odpovedať
Profilova fotka
Zebricka, na nete vlecka nieje, ale v skutocnosti ano. Nieje velmi dlha, len tak decentne. :-D
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
belinek • Dnes o 15:21 Ahojte všetky vydajachtivé, mám taký menší problém. Koncom mája máme s mojím miláčikom svadbu :-) a ja riešim dilemu, či šaty s vlečkou, alebo bez. ]-( Vlečky sa mi na šatoch veľmi veľmi páčia, aj na fotkách to veľmi pekne vynikne, ale nie je to nepraktické, alebo na oštaru? Nemá niekto s vás s tým skúsenosti? Počula som, že keď je na šatách vlečka, ktorá sa dá vypnúť, tak vraj to veľmi tlačí na zadok, je veľmi ťažká a to sa podľa mňa neoplatí a zas tá vlečka, ktorá sa nedá vypnúť, tak tá je po pár krokoch asi viac čierna než biela. Poraďte mi prosím.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Článok sa načítava...
Ahoj Belinek, ja budem mat vlecku, ktora nie je velmi dlha, je sucastou siat (cize neodopinatelna), ale da sa s gombickom zapnut na suknu a tvori to potom na sukni velmi pekny vzor. Takto si necham vlecku spustenu na fotenie a samozrejme na prichod do kostola a potom si ju zapnem hore, kedykolvek mi budes prekazat.
Odpovedať
ahojte... ja som mala na satach vlecku, doma mi ju sestra pekne vyviazala s tym, ze na urade si ju spustim... no nakoniec som ju mala cely den vyviazanu, neriskovala som, ze sa niekde potknem onu pri otacani na urade...ako tehotnej mi to netreba :)))
Odpovedať
Ahojte babule, mne sa napriklad vlecka na satach paci, ale sama ju mat nebudem, aby som sa vyhla zbytocnej "ostare" a nepraktickosti... :-N Ak by som ju aj mala, nechala by som ju spustenu len pri ceste pred oltar a pri foteni, inak by som ju mala stale vypnutu hore. Len treba dat pozor na sposob "zapinania", aby to tam vsetko dobre drzalo. Kamaratka mala saty s vleckou, ktora mala len jednoduche hacikove zapinanie (myslim, ze sa tomu zvykne hovorit "babka-dedko") a cely cas jej to pri tancovani vypadavalo, takze si ju musela nakoniec drzat prehodenu cez ruku, a to nebolo bohvieco... :-| Ale ak to niekomu neprekaza, tak je to v pohode... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Mne sa pacia saty s vleckami. Ale moje saty vlecku mat nebudu. Nie ze by sa mi to nepacilo ale zavadzala by mi. ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
zuckermaus • Dnes o 22:10 Prosim, viete mi niekto poradit, ako upevnit vlecku na svadobnych satach, ked tam neni ziadne upevnenie? Je dost dlha a nechcem ju stale vlacit po zemi a pri tanci musi byt zdvihnuta, aby som mohla vobec tancovat. Saty su kupene a na nich neni ziadne "upevnenie". Mate niekto nejaky dobry napad? Ako ste to vyriesili vy, ked na satach tiez nic nebolo? Dakujem vam za vsetky rady. woman04 • Dnes o 23:31 ahojky..v salone mi vraveli,ze mi tam nieco nasiju podla mojej vysky..niekto dava gombik,videla som aj stuzku,alebo suchy zips..ale tomu moc neverim,predsa len je vlecka tazka. zuckermaus • Dnes o 23:33 ahoj, no ved prave o to mi ide. ja na gombik dat nechcem, bojim sa , ze sa odtrhne, lebo vlecka nieje lahka..
Odpovedať
Profilova fotka
Ide o to, ze jeden gombik nestaci ;-) . Ono by to vypnute na jednom gombiku ani pekne nevyzeralo. Moja vlecka ma nasitych 5 malych priesvitnych cvockov, ktore su scasti poschovavane v zahyboch, takze ich na satach ani nebadat. Vypina sa najprv sprava a zlava zbokov, potom znova sprava zlava blizsie k stredu a nakoniec sa vypne stred samotny alebo najdlhsia cast vlecky a ako sa to cele vypina, sklada sa to do zahybov, aby aj vypnuta vlecka stale dokazala vytvarovat zozadu peknu suknu. Apon trosku skusena krajcirka by nemala mat problem s alternaciou/nasitim gombickov na vypnutie vlecky. Moja krajcirka mi povedala, ze uz nasivala na svadobne saty aj 15 cvockov, ale druzicky museli vypinanie vlecky trenovat dopredu, lebo hladat tolko drobnych priesvitnych cvockov nie je teda ziadna sranda. Myslim, ze moje druzicky mi za mojich 5 gombickov budu vdacne, hehe :-D .
Odpovedať
ja som mala na svojich svadobnych satach gombik nasity s uskom..ale prisila som si tam aj cvocky,ze ju vypnem dovnutra..nakoniec som vyuzila ten gombik..a musim povedat,ze som ich odtrhla niekolko..
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
ahoj,videla jsem krasne saty ale maji trochu vlecku a ta neni nicim podlozena, je to v podstate krajka o kus delsi nez saty, mate zkusenost?dobra asi nebude co?? diky
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Profilova fotka
lucilu • Dnes o 22:27 Vie mi prosim niekto poradit ako sa spravne upina vlecka? Kamaratka si kupila saty cez internet, ale neviemi si dat rady ako tuto vlecku upnut. Nie je na nich nasity gombik na upinanie. Z vnutornej strany su nejake stuzky 2 v roznej vyske ale ako skusame nic nevzyera dobre. Vlastne sme skusali len tieto dve stuzky navzajom zviazat, ale to vlecku vlastne ani moc nedvihlo a nic ine nas nenapada. Prosime o radu
Odpovedať
nemaju nahodou este niekde konca snurovacky alebo zipsu nejaky gombicek alebo usko o ktore by ste to naviazali? byva to tak skoro zvnutra siat
Odpovedať
skusime zajtra pozriet... a odpisem na co sme prisli. dakujem za pomoc.
Odpovedať
@lucilu ak su snurky z vnutornej strany v rovnakej vyske, hladajte dalsie takeko snurky zvnutra o nieco vyssie ako su usite tie,ktore ste nasli.. ak su snurky nad sebou, tak je to tak ako pises, ze ich treba zviazat a potom poupravovat tu vlecku, aby saty vzadu dostali tvar... ak su to snurky, ktore vytvaraju ocko, tak treba hladat nejaky gombik, tiez z vnutornej strany a zavesit na gombik... tazko sa to vysvetluje...skuste...som zvedava na co ste prisli...pripadne odfotit saty, snurky a vyhodit do albumu a mozno sa bude lepsie dumat...vlecky su krasne a je snimi trocha prace.. ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Ahojte baby nevedeli by ste mi poradit?? Kupila som si saty tym ze mam aj spodnicku tak ta vlecka neni uz taka dlha ale v spodnej casti vlecky asi v polke mam usko ale nemam to kde prichytit. Uz som videla ze mali aj vlecku uchytenu na viazani myslim snurovacku. Hm?? Any idea?? Dikes za kazdu radu
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte. Ja mam tiez problem s vleckou a sice, kupila som saty cez net. Maju miernu vlecku, ale nie je na nej ziadne upinanie, zapinanie, snurky, cvocky ani nic. Co s nou? :( skusala som ju len tak zvonku nadvihnut k sukni, ale nevyzera to moc dobre.
Odpovedať
Vlecku je mozne viacerymi sposobmi pekne pripnut na saty. Ked na vlecke ani z jednej strany nevidite nejake gombiky, snurky, tak je nutne ist ku krajcirke a dat si to spravit. Resp. poradila by som ist do svadobneho salonu nech vam ukazu ake su moznosti pripnutai vlecky ku satam a vy sa rozhodnete,co vam vyhovuje a date si to spravit ku krajcirke alebo vam to spravia aj vsalone u ich krajcirky, ktora sa ma bohate skusenosti s upravami svadobnych siat.
Odpovedať
Profilova fotka
:) dakujem, vyskusam.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Profilova fotka
ahojte, ja som mala vlecku na satach,vyzeralo to krasne,som sa citila ako princezna,ked som kracala do kostola ale zial nechtiac mi ju jeden host pristupil zo zadu, ako bola uz vzadu vypnuta. a tie uska sa mi odtrhli.. :-( hned ako som mohla,vytratila som sa do saloniku,kde sme mali svoje veci ,este stastie,ze som si vzala ihlu aj nit,keby nieco..tak som si tie uska zasila.ale celkovy dojem siat uz nebol taky ako na zaciatku.. no furt lepsie,nez si to drzat v ruke.. takze moj nazor, vzdy si zoberte k satam nieco na prvu pomoc ako ja..nic za to nedate, a v pripade nehody sa vyhnete neprijemnym starostiam..
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?