Hodí sa korunka k tomuto náhrdelníku?

ahojte babenky chcem sa Vas opytat na Vas nazor hodi sa tato korunka http://www.mojasvadba.sk/album/view.p... k tomuto nahrdelniku? http://www.mojasvadba.sk/album/view.p... (moj je podobny tomuto len ma same biele perlicky a nausnicky su tiez perlicky poradte pls... :-S
Odpovedať
Profilova fotka
no neviem, asi skor nie ako ano
Odpovedať
ja si tiez myslím že nie.
Odpovedať
Ja tiez hovorim nie ale najlepsie by bolo vidiet to cele spolu aj so satami. Tazko sa to takto hodnoti.
Odpovedať
dakujem vam babenky a aka korunky ba sa mi asi hodila??
Odpovedať
Profilova fotka
ak mas "perlovy" nahrdelnik a nausnicky, tak najskor perlova korunka - na nete som videla aj take, urcite najdes aj v salonoch ale ta kvietkovana celenka je uzasna- nechces radsej vymenit nahrdelnik a nausnice?
Odpovedať
Profilova fotka
korunka je krasna, ma tam jemnuke perlicky a mozno aj nejake jemnuke perlickove nausnicky by boli pekne, ale tiez myslim ze treba vidiet celok. ja by som k takemuto nahrdelniku nevolila korunku ale nejake jemnuke kvietky do vlasov, ale to je jaska ze zalezi od vkusu. :-)
Odpovedať
ja si myslim, ze ked uz mas perlickovy nahrdelnik aj nausnicky, tak do vlasov by sa ti hodilo nieco taketo: http://www.mojasvadba.sk/album/view.p... alebo: http://www.mojasvadba.sk/album/view.p... ďalšie: http://www.mojasvadba.sk/album/view.p... to je moj nazor, mozes sa aspon inspirovat pekny den
Odpovedať
Ja som ti chcela poradit to iste. Sissik, prebehla si ma. ;-) Ta korunka je nadherna, radsej sa pozri po novom nahrdelniku.
Odpovedať
Na tek korunke su sice perlicka, ale co ja viem. Ja som mala tiez perlickovu korunku a riesila som to kratkou striebornou ratiazkou a taky isty aj naramok.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, ja som mala perlickovy nahrdelnik, perlickove nausnice a kupila som si aj perlickovu korunku. Kupila som ju v BA za Tescom na Kamennom namesti, neviem ako sa ten salon vola, ta korunka je velmi pekna, skus sa tam pozriet mozno este budu mat.
Odpovedať
jaslik tam je aky saloN? svadobny??? lebo viem ze tam je nejaka bizuteria
Odpovedať
Profilova fotka
ano, je to svadobny salon, je to zo strany ako je parkovisko pre Tesco, tie panie su tam velmi mile, vobec im nevadi ak mas saty pozicane u niekoho ineho, napriklad v Orchidea-Heja ma medzi dverami vyhodili, ze oni poziciavaju korunky len svojim nevestam, takto som si korunku kupovala, ale neva, je pekna.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Kviotecek ja by som si korunku nedavala vobec - mne to pride take prilis prezdobene s tymi korunkami...Ovela krajsia je nejaka pekna ziva kvetinka do vlasov.Ale to je moj nazor :-)
Odpovedať
lubkamik budem mat zavoj dlhy 1,5 m nezdobeny podobny tomuto http://www.mojasvadba.sk/album/view.p... a bude aj cez tvar tak tam nemam kde dat tu kvetinu ale rozmyslam ze tu korunku si nakoniec nedam ale nieco by som na tu moju kapustu dala len neviem co.... :-(
Odpovedať
Aha tak k zavoju kvetinka asi nepojde :-D Ale ked budes mat pekny uces a nejake perlicky v nom tak to bude celkom pekne ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
mne sa to akosi spolu nehodi...
Odpovedať
Profilova fotka
myslim, ze perlickova korunka by bola pekna, nemusi byt velka, staci taka jemna, ved skus popozerat
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
Profilova fotka
troska oprasim temu s velkou prosbou: neviete nahodou nieco o tejto korunke? strasne ju chcem, ja sa bez nej ani nevydam :-D mam pri nej poznaku, ze ebay...ale njde mi to vobec nacitat a najst ju uz vobec nie...poradte prosim :-( http://www.mojasvadba.sk/album/view.p...
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj neviem kde by mohli mat taku korunku ale skus sa pozriedo salonu lady di na obchodnej ul. viem ze tam mali pekny vyber asi najlepsi co som pozerala! ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem, urcite tam pojdem na ten salon som pocula vela peknych ohlasov, ja som tam bola skusat spolocenske saty davnejsie a len som tak mrkla aj do svadobneho a sa mi zapacili satocky co tam mali. Nevies ci tam mali aj taku korunku do ruzova??
Odpovedať
Profilova fotka
to neviem ci tam maju korunku ruzovu ja som tam bola min . rok a tam som si kupila korunku ...mali tam najkrajsie ...a najjemnejsie ;-) mozno budu mat skus tam mrknut 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
urcite pozrem, dik
Odpovedať
ahoj ja nakupujem cez e-bay často - a našla som tam tuto istu korunku ale aj rôzne ine v ružovej farbe... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
jeeee, a mas link na ebay? neviem sa tam dostat :-| a ako si snimi spokojna, oplati sa to?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?