Svadobna SPZ

Ako to pls riesite so svadobnymi SPZ? Riesili ste nejake povolenie na policii ci nie?
Odpovedať
Profilova fotka
@1111monika nas to ani nenapadlo riesit :)
Odpovedať
Profilova fotka
na polícii? neblázni::)))das to tam ako je spz a hotovo, nic neriesis
Odpovedať
nic sme neriesili...iba zaplatili pokutu-lebo nas zastavili policajti-a chapavi neboli :-S
Odpovedať
Čože? Snáď si robíš srandu.... To už si nemohli odpustiť??? O čo im išlo, takto skaziť svadobný deň....
Odpovedať
Presne to mi bolo povedane, že keď nás chytia tak platime 60 EUR pokutu. Tak si pre istotu pripravim, keby nás zastavili :)
Odpovedať
my sme tiež nič také neriešili... nahodili ŠPZ a na policajtov sme ani nepomysleli :-) a teda sme mali šťastie, že sme ich nestretli :-) takže držím palce nech sa to podarí aj vám :-)
Odpovedať
chcem upozorniť baby že nemôžu byť 2 kusy svadobných špz na jednom aute !!!!! jedna špz auta musí byť na svojom mieste a svadobná špz sa má dat do rámika na špz tak aby nevypadla alebo sa neodlepila, najlepšie sú plastové tabulky ktoré zasuniete do rámika, pôvodnú špz treba dat na viditelné miesto napr za okno tak aby bola viditelná a auto bolo identifikovatelné z oboch strán................ak nebude identifikovatelné môžete dostat pokutu, tak isto ak vás zastavia a zistia že máte prelepenú špz auta môžete dostat pokutu a tiež ak budete mať len prilepenú napr páskou to môžete dostat za možné ohrozenie ostatnýc účastníkov premávky, som sa pytala policajta v kocke ak si dáte tzv. zalaminované špz môžete dostat v podstate až 3 pokuty a to je tak okolo 300 € spolu
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?