Zlatá svadobná výzdoba. Mali ste niekto?

ahojte, nikde som sa nedocitala ci niektora z vas mala zlatu resp. zlato-nejaku(smotanovu,bielu..)vyzdobu... mate nejake tipy?? som rozhodnuta zatial pre zlatu, len neviem ci zozeniem rovnaky odtien...tmavu zlatu nechcem :-S =-)
Odpovedať
skus tuto temu http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p...
Odpovedať
Ahoj, my mame svadbu v maji a pomaly zacinam objednavat vyzdobu. Budeme mat kombinaciu zlatej-bielej-zelenej a niektore veci v zlatej farbe mam uz doma. Su to zlato-biele servitky, zlata a biela organza, zlate a biele baloniky, zlate stuhy atd. Tiez nechcem tmavu zlatu, snazila som sa vyberat svetlo zlatu a podla mna sa da najst taky odtien, ale este nemam zatial vsetko.
Odpovedať
hviezdicka, mne sa tiez paci zlatokremova a zelen do toho....tak ja uvidim ako sa dohodneme s majitelmi restiky, oni robia vo viacerych farbach tak snad aj v tejto :-)
Odpovedať
ahojte :-) my budeme mat smotanovo zlatu vyzdobu.. ale ta zlata bude tiez slabunka, nie syta tmava. + tiez by som chcela kvetinovu vyzdobu ladenu bielo(smotanovo)-zeleno.
Odpovedať
petocka super :-) mne sa najviac paci tato farba, ale uvidim po dohovore v restike, oni robia krasnu vyzdobu, aj so zivymi kvetmi,t akze pokial mi ju vedia komplet zabezpecit tak si vyberiem z ich farieb, ak nie zlata tak potom zelena alebo marhulova, ale skro marhulova
Odpovedať
my sme sa uz dohodli, ze restika urobi vyzdobu v smotanovo-zlatom ladeni a kvetinarstvo nam k tomu urobi kvetinovu vyzdobu. budu robit vsetko od kytice, cez ozdoby na svadobne auta az po zive kvety na stoly.. tak snad sa mi to podari vsetko zladit =-)
Odpovedať
urcite :-) ja este len zbieram napady a kvetinarstvo nemam vybrate
Odpovedať
idem si popridavat obrazky do albumu.. uz som toho dost naskreckovala :-D
Odpovedať
ano ja tieeeez sondujem :-D
Odpovedať
ale uz asi mame vybrane obruckyyyyyyy :-D konecne..
Odpovedať
faakt, my to budeme riestit asi az o mesiac dva, ale uz si robime predstavu :-D a ake sa vam pacia?
Odpovedať
mam ich v albume.. len este nie sme na 100% rozhodnuti ci biele alebo zlte zlato. + urcite v nich nechcem brilianty ani zirkony
Odpovedať
Článok sa načítava...
mne sa pacia kombinacia...a ja zas s nejakym tym kamienkom zrejme :-) vsak kazdy si najde to svoje x-) krasne prstienky ste si vyhliadli ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
hviezdicka, pozri si moj album, ja som mala zlato - smotanovu vyzdobu :-)
Odpovedať
jeee, ahoj egy ;-) pozerala som vyzdobu, bola fakt super
Odpovedať
Profilova fotka
luko, dakujem odovzdam sestre :-)
Odpovedať
sikulka, nechce sa tym zivit :-D ?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
sannyya • Dnes o 20:39 baby poradte, bola som rozhodnuta pre zlato-bielu ale ma prehovaraju ze zlata je nemoderna, a ze bude splývat s bielou...ale zlatu musim mat,bo som si uz kupila zlate popolnocne saty ... co ted? ivankaja • Dnes o 20:44 ahoj, aj ja mám zlaté popolnočné šaty, a tiež chcem zlatú výzdobu a prečo je nemoderná? vôbec si to nemyslím, aj kámoška bude mať zlatú výzdobu, len ja tiež neviem ako to skombinovať
Odpovedať
igorko • Dnes o 22:46 chcem sa opýtať, kde kúpim umelé ružové lupienky na svadbu v zlatej farbe a začo....
Odpovedať
Ahojte, ja som mala zlato-bielu vyzdobu, ale ak by som sa mala rozhodnu este raz tak by som to uz nebrala...nie, preto, ze by to bolo neak nemoderne, to v ziadnom pripade, ale skoro nic som si v zlatom nevedela zohnat... este stastie, ze vyzdobu som mala v cene, takze zlate servitky OK...chcela som vsak konfety - zlate srdiecka - v celej NR som ich nemohla zohnat...chcela som zlaty sisal - no samozrejme, ze nebolo...takze som sa takychto malickosti vzdala, a napokon to bolo pekne aj bez tych ozdob...ale kym som ich zhanala, mi to az tak jedno nebolo...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?