Výzdoba z medvedíkov Me to you. Čo myslíte?

ahojte nevesty - chcela by som vedieť vaš nazor na tychto medvedikov. Ako aj na vyzdobu z nich. Páčia sa vám alebo sa vam zdaju infantilní? Ja ich budem mať na torte aj na oznameniach, menovkach, na krabiciach, no pre mna je to jeden užasný nápad. Ale zaujímajú ma vaše názory. Ďakujem
Odpovedať
1
2
7
Profilova fotka
No ja je mam hrozne rada, mam doma plysaky, ale uprimne na oznamka bych si je asi nedala, prave proto, ze se mi zdaji moc detinske.. ale zas na druhou stranu musim priznat, ze jsem si oznameni s nima sama z tohohle servru stahla do pocitace a mela je tam jako variantu, takze ;-) Jestli se Ti libi, tak si je proste dej, ma je plno holek.. My se jen rozhodli mit oznameni s nasi fotkou, tak proto medove odpadly.. TAkze jestli se Ti libi, urcite si je nech, at si kazdy mysli co chce:)
Odpovedať
Profilova fotka
a budu je mit nejspis na aute:) TAkze.. ty si je dej i na oznamka a spol:)
Odpovedať
listicka dakujem . ja sa snažim davať len tie jednoduchšie obrazky... ale ked ich mam na jednej veci - nechcem to kombinovať s kadešim - aj čokoladky som robila s nimi prave ;-)
Odpovedať
jerryjanka, uplne ta chapem...ja som asi pred 5 minutami preberala rovnaky problem s mojim snubencom. ja som sa rozhodla pre dve srdiecka, ako nase "logo", tiez to nechcem kombinovat s nicim inym, ale bojim sa, ze mi z toho bude nakoniec :-D "zle", vsade srdiecka...
Odpovedať
Tak já měla medvídky Me to you na autech - na mém byla medvědí nevěsta http://www.beremese.cz/album/view.php... a na manželově medvědí ženich http://www.beremese.cz/album/view.php... Manžel moc zastáncem medvídků na auto nebyl, ale nakonec přiznal, že se mu to líbilo.
Odpovedať
jerryjanka...ME TO YOU nemaju konkurenciu..... ;-) x-)
Odpovedať
mne sa velmi pacia, ale nemozem si pomoct, myslim ze su straaaaaaasne drahi ]-( ale jani je to tvoja (nezabudni sa spytat na nazor nastavajuceho) svadba, takze si urob ako chces ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobra tema jerryjanka ;-) Ja ich mam doma tolko, ze ich uz nemam, kde davat :-D Naposledy som dostala v decembri na meniny nevestu a zenicha, no a za chvilu je Valentyn....
Odpovedať
emjee nastavajuci je za... ako hovorim davam tych najjednoduchšich malo farebnych nech to nie je gyč čo sa tyka ceny je to fakt fruuuuuza
Odpovedať
Profilova fotka
Jerryjanka podla mna su skveli...tiez ich mam v zbierke od draheho...a veru su drahi, ale stoja za to :-D
Odpovedať
ja by som to povedala takto su sladučkí :-D
Odpovedať
Profilova fotka
my sme ich mali na oznamku zo zasnub a rozmyslam ze aj na svadobnom budu, na menovkach, vignetach na vinko.... ale kupovat ich urcite nebudeme.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Inak som videla aj svadobny album taky, salky, fotoramik...takze v pohode aj po svadbe mozes vo svojej vasni pokracovat :-) :-)
Odpovedať
ano ywett tych veci je hrozne vela ;-)
Odpovedať
Jerryjanka, jukni ke mně do alba http://www.beremese.cz/album/album.ph... Tohle je z příprav, ale tím spíš s medvídkama me to you ;-). Měli jsme je na autě, na oznámení, na jmenovkách, na dárečkách pro hosty (minivína, pro děti minimedvídci), u svatebních darů, u nápisů v místě akce (ze srandy i na záchodě, by lekali hosty :-D) apod., takže prostě všude :-). A všem se to líbilo ;-) Je fakt, že o nás se ví, že jsme do nich blázni, máme jich doma asi 30 8-)
Odpovedať
A ještě i album, třeba ti to pomůže ;-) http://www.beremese.cz/album/album.ph...
Odpovedať
slevik krásni su - aj ja ich mam všade :-)
Odpovedať
Mne osobne sa to nepaci,taketo veci si uzijem asi az ked budeme mat babinko a bude ich mat na kosielke a na podpbradniku. Myslim ze na svadbu sa to nehodi. :-|
Odpovedať
Mackovia z kolekcie Me to you su skutočne hrozne krasny, len to netreba prehaňať.... ja som totižto bola na jednej svadbe kde mali Me to you macko snáď všade... na aute, na stole, na pozvankach, na torte, na poharoch, na podbradnikoch, na krabiciach .... no bez urážky, ale vyzeralo to ako na nejakej detskej party a nie svadbe...
Odpovedať
úplne súhlasím, allessia! ja som kúpila postavičky na tortu Mee to you, môjmu drahému som raz poslala pohľadnicu s magnetkou, ktorú teraz máme na chladničke, ale viac by som ich asi nezvládla.. čo som pozerala niektoré albumy, baby to fakt preháňajú.. dať ich povedzme na ozamka, to je super, ale mať ich na svadbe na každom rohu (prípadne doma) a ešte k tomu album, poháre, rámiky, plyšáky na auto... to už je trošku príliš.. teda na mňa ;-)
Odpovedať
no ja ich mam na oznamkach, na krabiciach a na pozvankach čo sa davaju k oznameniam, no zrejme ešte na torte ak sa podari. Ale na autach budeme mať niečo ine, ani na poharoch, ramikoch ani na albume nemame ;-)
Odpovedať
ja moc na tieto decke sepepeticky nie som, ale komu sa paci, nech ma... ;-)
Odpovedať
Mne sa to tiez nepaci :-)
Odpovedať
Profilova fotka
aj mne to pripada detinske...
Odpovedať
mne zasa pride gyčové ked ma niekto na oznameniach nevestu a ženicha v zaprahu. mne sa to taaaaaaak nepáči. ale každy si robi po svojim. Je to krásne pre mna. Každému sa predsa páči niečo iné... No nie kočky?
Odpovedať
chcela si vediet predsa nase nazory jerryjanka :-)
Odpovedať
jasne ved ja neutočim... ved som to aj tak napisala nie? nemyslim to zle. ved každy mame svoj vkus, a mne nazor iny ako mam ja nevadi :-D :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
Jerryjanka, když chceš znát ty názory... ;-) Medvídci jako takoví se mi líbí (třeba na přáníčku nebo podobně), ale na svatbu mi připadají nevhodní - jako by se braly dvě děti a ne dospělí. U mě vítězí jednoduchost ;-)
Odpovedať
herminka. aj ja mam rada jednoduchosť . ale toto som skratka nemohla nechať tak :-D
Odpovedať
Profilova fotka
milujem me to you macov...podla mna ak su na aute,oznamkách,torte,prípadne čokoladky alebo vínka tak je to úplne v poho...keždému podla v kusu.niekto môže mat celú svadbu motýlikovú a niekto medvedíkovu :))) a ja sa neviem rozhodnút medzi tými dvoma :))))
Odpovedať
1
2
7
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?