Sviečky na svadobný stôl

Profilova fotka
Ahojte dievčence. Chcela by som vás poprosiť o nejaké linky na stránky so sviečkami. Hľadám totižto niečo zaujímavé na svadobné stoly v sále. Ak by ste vedeli aj o nejakom fajn obchode v BA, prosím, napíšte mi jeho adresu do IP. Ďakujem. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
podľa mňa stačí skočiť do Ikei alebo keď chceš niečo krajšie tak sa skús ísť pozrieť napr. do obchodu v Auparku na 1. poschodí nedaleko obchodu pre zvieratká
Odpovedať
Na obchodnej je jeden obchod, teraz ho vynovili, ja to volam zeleziarstvo, maju tam vselijake indicke veci aj sviecky, take blbosti. Na tej strane ako kenvelo ;-)
Odpovedať
Ahojte baby. Velky vyber sviecok maju aj v Kike - pri Hornbachu ;-) A tiez vo Sving gastro - maju aj internetovu stranku... Pinkypinkus - presnu adresu ti posielam do IP ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte.zalezi aj ako budes mat stoli.ja rozmyslam nad obdlznikom tak asi pre sest ludi,dvaja na stranach a male tluste sviecky.vysoke sa mi nejak nepacia.darcekove obchody su plne krasnych sviecok.
Odpovedať
Profilova fotka
to železiarstvo sa volá Madal Bal... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.superweddings.com/decor/ce... http://www.bridalpeople.com/wedding-c... http://www.bridalpeople.com/wedding-c... http://www.bridalpeople.com/wedding-c... http://www.bridalpeople.com/table-dec... http://www.wedding-candles.ca/floatin... http://www.usabride.com/centerpieces/... http://www.dotflowers.com/search-flow... http://www.mycraftbook.com/List.asp?s... http://www.weddingsandflowers.com/Wed... http://www.westcoastbride.com/Article... tu nájdeš nejaké vyobrazené, alebo popísané nápady, ako vyzdobiť stoly. Nielen sviecami, ale i v kombinácii s kvetmi, pre dlhé i krátke stoly... 8-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?