Svadobné návleky od Ingiss. Máte skúsenosti?

Ahojte, nemáte náhodou niekto skúsenosť s požičiavaním návlekov od Ingiss? často sa objavuje v bazáre.
Odpovedať
Najlepsie je to robit takto: neplatit dane, neplatit za inzerat... Je tu cim dalej, tym viac takychto bab. Asi je to dobry kseft. :o) S maminou usijeme aj my nejake navleky a dam sem inzerat... :o)
Odpovedať
marcelino, nicoho sa neboj. Na Ingiss sa mozes spolahnut :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
ivanita • 12. sep 2008 o 12:26 Ahojte baby. Mne robila vyzdobu Ingiss. Ak si vyberate aranzerku, kontaktujte ma cez internu postu, rada dam odporucanie. Plus budu fotky v albume, ktory chystam. Ivana
Odpovedať
nikoho si nezastávam, ale ingiss tu má platenú reklamu. Čo som však počula so zabezpečením výzdoby od nej, tak to bol taký horší priemer. Ale možno má nižšie ceny, nezaujímala som sa o to.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, ja som mala navleky aj masle od Ingiss, teraz v auguste a bola som uplne spokojna. Inga je priatelska, spravna baba a dadany material na vyzdobu bol super. Ja jej nemam co vytknut. Foto vyzdoby si mozete pozriet v mojom pripravnom albume. sasa
Odpovedať
Profilova fotka
:-)Ahojte, aj ja sa zapajam. Mala som pozicane navleky a vsetko prebehlo uplne super dokonca mi to baby prisli aj naviazat. A boli uplne perfektne a zlate a to viazali 150 masli tazke ingiss vrelo doporucujem ;-)
Odpovedať
Ahojte. Tento rok som bola na svadbe mojej sesternici a mala pozicane navleky od Ingiss aj vyzdobu a bola snou velmi spokojna. V roku 2009 sa budem vydavat a urcite si od Ingiss poziciam navleky je na nu spolahnutie aj co sa tyka ozdob su nadherne. Tento vykend 11.10.08 mi pride vyzdobit detsku oslavu a strasne sa tesim, a urcite si dam od nej urobit aj vianocnu vyzdobu vydela som fotky. Doporucujem ju vsetkym :-) :-)
Odpovedať
Ahojte, mojej kamaratke robila ReKa a bola velmi spokojna s celou vyzdobou, a ja tiez budem mat od nich ked budem potrebovat. Igniss bohuzial nepoznam. :-) :-)
Odpovedať
Ahojte,chcem sa pridat.Poznam tak trocha Ingiss,maju peknu vyzdobu,vedia to zladit.Ale ja som mala navleky pozicane od znameho od Zlatych Moraviec.Nieje na zahodenie ani On :-D :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?