Svadba bude v máji, akú farbu výzdoby zvoliť?

dobry den, chcem poradit, aku farbu vyzdoby si mam dat na svadbu? paci sa mi zlto zelena a cerveno biela, kedze svadbu budeme mat v maji, dakujem :)
Odpovedať
som iba za zelenu a ak žltu, tak skor taku "dozlatova" :-) Na druhej strane BIELA posobi noblesne a velmi peknym čistym dojmom - no vybrala by som ju len ak priestory na svadbu su NOVE. Červena sa mi nepa.
Odpovedať
@majkarybovicova obe sú pekné, červená je taká viac výrazná, moja kamoška mala červenú , vybavenie tiež bolo do červena a super to ladilo. Pozri si výzdoby na tejto stránke tu máš toho naozaj dosť a potom sa rozhodneš. Príjemné pozeranie.
Odpovedať
Profilova fotka
@majkarybovicova mne osobne sa cervena nepáči, je to agresívna farba a na svadobnu vyzdobu mi nejako nesedi. Zlto zelena je teraz moderna, len je to trosku kriklavejsie podla mna, ale ak by si to vhodne skombinovala podla mna fajn, alebo zlto bielu, alebo zeleno bielu. Podla mna urcite lepsie ako cervena :-) Bolo by pekne aj keby si mala navleky s maslami tak na striedacku, 1 masla zlta, druha zelená. Alebo rozdelene podla stolov, ak budes mat okruhle jeden zlty, jeden zeleny atd... moze to byt pekne :))
Odpovedať
@majkarybovicova prekrasna kombinacia je kremova/zlata s prirodzene zelenou...ked vsak chces nieco vyraznejsie tak je potom limetkova farba krasna, oranzova..a tak..da sa to dokonca prekrasne dokombinovat s ovocim a pod...cervena je fajn, ale nie na maj podla mna...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Ahojte nevestičky, chcela by som poradiť ohľadom farby na svadobnú výzdobu. Svadba bude v máji. Chcela som pôvodne ružovo bielu, ale šaty budem mať maslové, neviem či to nebude pôsobiť rušivým dojmom. Zvažovala som aj fialovú len neviem či to už nie je nemoderné. Po prípade nejaký farebný tip na máj, chcela by som to v takom romantickom štýle. Ďakujem .
Odpovedať
čo tak zlatá?
Odpovedať
Profilova fotka
@mimus267 Ahoj. Daj si v prvpm rade taku farbu, aka sa tebe paci. Vobec nemusis brat ohlad na to, aky je mesiac
Odpovedať
Ahojte. Ja mam svadbu v aprili a zvolila som fialovo bielu vyzdobu.samozrejme bledo fialova... uz sme skusali aj vyzdobu v tejto kombinacii a vyzera to super. co sa tyka mimus267, ruzovo biela kombinacia je pekna,ale pokial mas maslove saty,tak to nie je podla mna stastna volba...
Odpovedať
Profilova fotka
@majkarybovicova krásna kombinácia je žlto zelená, ktorú si si vybrala. na máj ako stvorená :). môžeš si vybrať zo širokej palety kvetov v tejto farbe a ani nemusíš riešiť veľa dekorácii, keďže žltá aj zelená sú dosť výrazné farby a na stoloch ako aj v priestore budú vyzerať dobre. super voľba.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?