Stihnem si urobiť svadobnú výzdobu sama s družičkami?

Baby uz ste niektora robila, alebo sa chystate, alebo ste poculi o tom ze by si nevesta popripade robila vsetku vyzdobu sama, popripade s pomocou druziciek den pred. Da sa to stihnut? Mne to pride ze ja by som chcela vsetko sama sama sama, podla mojich predstav ale to asi nepojde vsak?
Odpovedať
@ewwwe ahoj:)my budeme mat svadbu v jednom hoteli, v cene nam ponukaju vyzdobu ale celkom sa mi nepaci, resp. farby vyzdoby su podla mna velmi zly vyber. takze by som najradsej si dala celkom inu farbu a vlastne si chcem vsetko vyzdobit sama resp. s pomocou dalsich sikovnych ruk, neviem ci sa nam vsak podari prist vyzdobovat v piatok, zavisi to podla toho ci tam budu mat niejaku akciu. ale ked mala moja sestra svadbu, vyzdobovali sme vsetko my a skoro polku dna takze urcite treba na to dostatok casu, dlho to trva, preto si urcite zober co najviac ruk. ja to tiez chcem mat podla mojich predstav takze preto tiez si chcem vyzdobit sama ale urcite o celej predstave bude vediet aspon 1 clovek keby sa cokolvek stane aby som na tom nevyhorela.velmi sa na to tesim a podla mna ked chces to mat podla vlastnej predstavy a sama vyzdobit urcite do toho chod!
Odpovedať
ja si budem robit vyzdobu sama. Svadbu mame v kulturnom dome a uz sme dohodnuty ze si mozem zacat vyzdobovat aj dva dni pred aby som to stihla, kedze mame male dieta. urcite sa to da stihnut ak ti na tom velmi zalezi a chces to mat podla seba.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
my mame salu k dispozicii od stvrtka rana, tak predpokladam, ze to stihneme :-)
Odpovedať
@ewwwe určite sa skús dohodnúť s prevádzkovateľom na čas, kedy ti sprístupní sálu na výzdobu.. držím palčeky :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som si robila výzdobu sama s pomocou mojej rodiny. Krásne sme to stíhali deň predtým. Ale bolo to po dohode s majiteľkou, stoly nám pripravili podľa zasadacieho aj obrusy dali. My sme dali návleky, mašle a ostatnú výzdobu :-).
Odpovedať
Profilova fotka
aj ja sa chystám sama spolu s družičkami.. a verím že keď to dobre zorganizujeme tak to stihneme :)
Odpovedať
Profilova fotka
aj ja sa chystam si robit vsetko sama s pomocou rodiny, kamaratok a vsetkych co pojdu ci i len okolo :-D a k tomu aj kostol si budem sama vyzdobovat tak snad to v piatok pred svadbou vsetko stihneme :-)
Odpovedať
@ewwwe určite sa to dá stíhať,ale treba si dať na čas, nakoľko časovo je to naozaj náročné.... to čo porfesionál urobí za štyri hodiny, to ostatným trvá omnoho dlhšie... takže odporúčam čo najviac šikovných rúk a dobrú organizáciu, nakoľko to je naozaj veľmi dôležité :)
Odpovedať
ja uz som uspesne po svadbe, vsetko sa vydarilo, vyzdobu nam robila restika a vsetko bolo nadherne, podla predstav. Drzim vsetkym palce.
Odpovedať
Ahoj, ja som si robila výzdobu sama pomocou kamarátok a časníka. Ukázala som ako to chcem,jeden stôl a tak sa robili aj ostatné , časník skladal servítky, ukázal mi rôzne typy a ja som si vybrala. Sálu som mala od štvrtka, takže som mala dosť času. Prevádzkárku som uprosíkala, lebo mi ju chcela dať až v piatok. Som rada, že mi to umožnila. Každý deň sa niečo urobilo.
Odpovedať
Baby dá sa to urobit my sme si robili výzdobu sami bolo nás tam len 5 žiaden čašník len 5 ľudí a mali sme to za 6hodín kompletne hotové od poukladania stolov cez navlečenie návlekov mašieľ obrusov, úpravy stolov kompletne všetkého v sobotu ráno len čašníci rozniesli taniere príbory a poháre.Určite si neberte na omoc veľa ľudí len by ste stresovali z toho že za vami každý v kuse behá s čím môže pomocť.To je moja rada.
Odpovedať
Článok sa načítava...
baby a ste tu aj také, čo ste platili prenájom sály na hodiny? vtedy vám tam zarátali aj čas, čo ste strávili prípravou sály?
Odpovedať
my mame pausalnu cenu od stvrtka cca 10,00 do pondelka cca 10.00
Odpovedať
Profilova fotka
aj ja si planujem vyzdobit s pomocou mojich kamaratok :). verim, ze to stihneme :)... ako sa poznam, nezaobide sa to bez organizacie a eliminicie akychkolvek zbytocnych stresov :) budem ti drzat palce :)
Odpovedať
Ja som si myslela, ze to zvladnem tiez sama, ale bude nas az /zatial/74, neviem, kedy by som to stihla:-/.Agentur je teraz kopec, tak si radsej nejaku najdem a budem to mat bez stresov.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?