Smotanové lupienky na dekoráciu svadobného stola

ahojte nevestičky, poradili by ste mi, kde by som zohnala smotanové lupienky na dekoráciu svadobného stola?
Odpovedať
Vacsinou to baby riesai cez e-bay, bo na SVK to nekupis, no ja som si poradila sama, kupila som si umele smotanove ruzicky a rozobrala som ich a je to uplne super a vyjde to omnoho lacnejsie na to jedno pouzitie....
Odpovedať
ahoj bosorenka, celkom dobry napad, a kolko tych ruziciek si rozobrala? Ja ich chcem pouzit na vyzdobu stolov.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Alda, ja som pocula, zevraj v Ikei tie lupienky maju, nejake mrazene. Ale neviem ti povedat na sto percent. Ahoj ;-)
Odpovedať
cauko dudasik, v Ikei som bola pozriet, tie mrazene som tam nevidela, ale ani by som ich nechcela. Mala by som skor zaujem o textilne lupienky, ktore v Ikei maju (skoro vsetky farby), ale smotanove nie.
Odpovedať
Profilova fotka
Devčatá to sú aké tie zmrazenné lupienky?Inak smotanové lupienky v Ikei nemajú to asi aj my budeme riešiť ako bosorenka.Ale máme aj také kamienky a sklenené bezfarebné kvietky. Dcéra chce ma tiež smotanovú výzdobu. Návleky na stoličky so smotanovou mašľou a aj to kokosové vlákno smotanovej farby okolo svietnikov už máme.
Odpovedať
ahoj mamus, ja som tiez o tych zmrazenych lupienkoch nepocula. A tie navlekyna stoličky so smotanovou maslou a kokosove vlakno ste kde zohnali? A v akej cene?
Odpovedať
Profilova fotka
alda neviem odkiaľ si, my z Blavy a návleky máme z agentúry Andrea po 70 Sk aj s mašlou, kokosové vlákno si dcéra kúpila normálne v kvetinárstve tam kde býva (Litovel CZ) ale mali to aj v darčekovej predajni a boli ochotní jej toho zohnať koľko len bude chcieť. Ak si budeš kupovať daj pozor jedno je síce lacnejšie ale je také drsné, lepšie je to drahšie je také jemnejšie a formovateľnejšie
Odpovedať
dakujem mamus, pracujem v Blave, takze sa pojdem pozriet do tej agentury.
Odpovedať
Ja som nekupovala tie po jednom kuse, tie klasicke velke ale taku kyticku akoze "krickove" ruzicky alebo "miniruzicky" a vyzera to velmi dobre, tie lupene z normalnych ruzi sa mi zdaju velmi velke, zaberu vela miesta, tie mensie su take jemne na stol a je to aj krajsie, bo tam bude aj kopu inych veci...Oplati sa pozriet do obchodov s umelymi kvetmi, tam su vzdy za rozumnejsiu cenu ako v tych dekoracnych, kde nevedia co za to pytat...a to iste plati aj o kokosovom vlakne, najlepsie je priamo ist do kvetinarstva alebo tak, tam je to dostupnejsie ;-)
Odpovedať
Ja som krasne kokosove vlakno k smotanovej vyzdobe kupila v Luxor pasazi a je fakt jemnejsie, take ako spomina mamus a cenovo velmi vyhodne v porovnani napr. s TESCOm kde za cenu jedneho v LUXOR dostanem skoro dve....
Odpovedať
Ahoj Alda, ja so zohnala smotanove lupene ruzi na prazskej vysteve svadba, aj v dobrej cene. Aj by som ti ich potom predala, ale 12.8. som ich uz slubila na jednu svadbu v KE. Videla som ich inac este v Auparku v predajni SIA, ale tam su velmi drahe, ale zase, ked si nieco vysnivame ... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
caf alda nesmut...urcite do leta niekde objavis...ja som bola tiez v IKEI a naozaj tam smotanove nemaju...ale mozno ak by si chcela, kup biele a ofarbi ich....ja ak nejake uvidim dam vediet....
Odpovedať
Článok sa načítava...
dakujem za rady, ak ich nezozenem, nic sa nestane, ved cela svadba nestoji na smotanovych lupienkoch. Svadba bude tak ci tak, aj bez lupienkov.
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj alda..tak skoro napoprve som nadabila na tuto stranku a co nevidim lupienky vo farbe sampan....tak je to v cechach ale tusim sa to da objednat kuk sem http://www.miadesign.cz/2006/
Odpovedať
ahoj dadulienka, diky za tip, na obrazku vyzeraju tie lupienky celkom pekne, a nie su ani drahe, ale ktovie ako vyzeraju v skutocnosti.
Odpovedať
Ahoj alda, ja mam vyzdobu prave v smotanovo-zlatej farne a presne take lupienkz som kupovala cez eBay. 1000 ks som kupila asi za 400 SK aj s postovnym. Bolo to velmi pohodlne, prislo mi to par dni po platbe, pekne zabalene ... a su velmi pekne.
Odpovedať
baby, mohli by ste mi poslat adresu na agenturu Andrea? mamus prosim ta nemohla by si mi zohnat kontakt na agenturu Andrea co si spominala?
Odpovedať
Profilova fotka
zuzanka máš ju v IP. Muckám
Odpovedať
Profilova fotka
O prava !!!!!! Zuzanka.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?