Potrebujem návleky na atypické stoličky

prosim o pomoc, radu. Potrebujem bavlnene biele, prip.kremove navleky (nie elasticke)na trochu atypicke stolicky. Su masivnejsie z ratanu a rozmery: 1.typ celkova vyska 92 cm, vyska od sedadla po koniec operadla 50 cm, sirka sedadla - v najsirsej cast 47 - 48 cm ( vonkajsi okraj ), v najuzsej casti cca.42 cm. Hlbka sedadla 46 - 47 cm. Sirka operadla 48 -50 cm 2.typ celkova vyska 105 - 106 cm, vyska od sedadla po koniec operadla 63 cm, sirka sedadla - v najsirsej cast 48 - 49 cm ( vonkajsi okraj ), v najuzsej casti cca.42 - 43 cm. Hlbka sedadla 45 cm. Sirka operadla 55 cm Zatial ziadne standardne navleky nevyhovovali, tak budem vdacna, ak mi mozte odporucit.
Odpovedať
ja mam univerzalne su dobre aj na tie škarade kancelarske široke stoličky, ale tieto si neviem ani predstaviť neaka fotka nahodou ?
Odpovedať
@rosequartz Posielam foto, su tam obidva typy stoliciek. Elasticke navleky by sa mozno dali natiahnut, len tie sa mi nepacia. Radsej by som mala klasicke latkove. Vdaka:)
Odpovedať
moje su satenove ale nie su ušite na mieru ale j zošite su iba kraje a vrch a vzadu sa to zaviaže takže su dobre na každe stoličky , v mojich albumoch su na roznych stoličkach na fotene
Odpovedať
Profilova fotka
ved tie stolicku su uuuuzasneee...fakt ich chces zakryt?? vedela by som si k nim predstavit krasnu prirodnu vyzdobu...
Odpovedať
ja by som ich nezakrývala sú krasne dala by som na nich len satenove mašle.
Odpovedať
@lucia0805, @lulita :) presne to som povedala prve ked som ich videla, ze chcem tie stolicky take ake su, krajkovu stuhu okolo, trocha vintage styl. nakoniec ma vsetci okolo presviedcali, ze to strati slavnostnu atmosferu:( tak teraz riesim navleky.
Odpovedať
aj podla mna neaka pekna satenova alebo čipkovana mašla a bude to pekne
Odpovedať
Profilova fotka
@vladka30 skus ich prsvedcit, podla mna to bude na milion percent vyzerat krajsie tak ako si vravela...so stuhou a krajkou....najdi nejake obrazky a skus okolie presvedcit takto...mne tiez v mojom planovani najprv vela veci neschvalovali...ze preboha ako to bude vyzerat, to bude zle, ale ked som im ukazala obrazky tak zmenili nazor, ze dobre no, skusime ako to bude vyzerat...nevzdavaj boj o take krasne stolicky :)) navleky su na skarede stare stolicky bez osobnosti..tieto su fakt nadherne
Odpovedať
@vladka30 vladka tie stolicky vyzeraju slavnoste sami o sebe . a podla mna to v ziadnom pripade nestrati slavnostnu atmosferu skor to prida na luxuse:) a vyzdnobu možes pri nich pouzit hoci aku budu pasovat aj do luxusnej vyzdoby aj vintage a aj prirodne.ja na tvojom mieste spravim podla toho ako si chcela povode a nepocuvam ostatných ozaj by bola skoda take krasne stolicky skryt :)
Odpovedať
Profilova fotka
@vladka30 súhlasím s názorom, že tie stoličky netreba zakrývať..sú nádherné..nedajte sa presvedčiť na návleky..ak by ste mali záujem o krajkové stuhy, mám v ponuke biele
Odpovedať
Vdaka kocky za nazory, takze idem zvazovat a kombinovat co sa hodi:)
Odpovedať
poradim ti, neries vsetko so vsetkymi, lebo sa nikam nedostanes, vymysli si zrealizuj a hotovo, stolicky fakt navleky nepotrevuju :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?