Nevesty s modrou výzdobou

Profilova fotka
Ahojte nevesticky. Vcera som mame oznamila, ze by som chcela modru vyzdobu. Poslala ma kade lahsie.. vraj je to studena farba a ona si ju predstavuje zelenu, vraj uz nakupila aj nejake veci. Ako jej mam vyhovorit, ze zelena je jej farba a nie moja? Trvam na svojom, chcem modru, ale nemam ziadnu predstavu o tom, ako chcem aby to vyzeralo a nebolo to studene. Ako to zvladate vy?
Odpovedať
ahoj ja budem mať bledo modrú výzdobu. Mám už objednané návleky a modré mašle. Mám už kúpené pierka bielomodrej fraby, ozdoby na fľaše a prišla mi aj ozdoba na auto, mám aj srdce na dvere modré, pozri môj album. Mne sa veľmi páči modrá a biela. Veľmi veľa vecí mám v tejto farbe. Mamu to prejde aj moju mamu to prešlo. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@beatrixlenicka a vsetko si kupujes sama? nerozmyslala si nad vyzdobou cez agenturu? ja nad tym aj rozmyslam.. len neviem ake su ceny.. lebo neviem co by som potom s tym vsetkym robila :D a nechce sa mi predavat to a mat s tym starosti :) a dufam, ze to teda mamu prejde, ona chcela aby sme to mali v kulturnom dome, chce umele kvety a neviem co.. no uplny opak ako ja :D
Odpovedať
ja budem mať tiež sálu a určite živé kvety. Prenajaté mám obrusy, návleky a mašle a banketovú suknu. Ostatné ako organza na sted stola, sviečky, servítky, lupene to som si kúpila, nieje to taká popožka, aj keby som si to nechala alebo to potom predám. Chcem si to urobiť sama, mám dosť času a urobím si to podla seba tak ako chcem ja. Sálu mám od piatku do nedele. Tak mám dosť času si ju ozdobiť.
Odpovedať
Profilova fotka
no ja tiez zive kvety, ale zrejme budeme mat restauraciu. Je tam menej starosti a my sme velmi zaneprazneny.. tak uvidime ako to doriesime :) inak som prekvapena, ze okrem nas dvoch nema nikto zrejme modru vyzdobu :D zrejme to nie je moc modna farba. :)
Odpovedať
ja som mala modru vyzdobu. Odtien kralovska modra. Bolo to velmi pekne. Takisto kystica bola modra a zenich mal modru vestu. @didianac vobec by som neriesila ci je to modne, dolezite je to aka farba sa ti paci. Btw. ak by ste mali zaujem o modru vestu pre zenicha mozem ponuknut na predaj :-)
Odpovedať
Ja by som chcela tyrkysovo-bielu, a myslim, ze ide o to, co chces Ty ;) Pokial si presvedcena o modrej, chod do toho ;)
Odpovedať
@drahenka ja budem mať tyrkysovo-bielu. Táto fraba je ešte málo rozšírená. Už mám aj šaty po polnoci modré a musím kúpiť modrú vestu s kravatou.
Odpovedať
sorry pomílila som sa košelu a kravatu :-)
Odpovedať
@beatrixlenicka ja som bola aj prekvapena, ze tato kombinacia je menej pouzivana :) Ale o to menej okukanejsia :) Ja zatial pomalicky vyberam a pozeram kade - tade, a ked sa dohodneme na vyzdobe s majitelmi saly, tak budem vediet, ci si mam sama zhanat, alebo maju tu kombinaciu k dispozicii oni, lebo zatial neviem... Ty si robis vyzdobu sama?
Odpovedať
@drahenka áno sama má dosť času, miestnosť mám od piatku aj variť si budem sama.
Odpovedať
:) Ja by som si tiez najradsej sama :) Uz sa tesiiiim, ked sa budem moct do toho pustit :) Tak, ale to, ze si ides aj varit , tak wooow :))) To si pekne necham na kucharov :)
Odpovedať
@drahenka kuchárka mi bude variť :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
:) a kolko budes mat hosti ?
Odpovedať
@drahenka už máš predstavu aké jedlo? Koľko budeš mať ľudí? Co už všetko máš?
Odpovedať
@drahenka Variť si budem iba kapustnicu a to ešte v piatok.
Odpovedať
Profilova fotka
dnes som pozerala vyzdobu jednej restauracie, je uzasnaaaa.. krasna modraa :D sa tesim velmi uz mam kopu napadov a aj mama polavila :D
Odpovedať
Preposli foto tej vyzdoby ;) nech sa tesime s Tebou a zaroven sa inspirujeme :)
Odpovedať
@didianac No vidíš, že mama povolila, ukáž tie fotky.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
Baby ak môžte pošlite mi foto vašej modrej výzdoby. Máme sálu s modrými stenami a kobercom a neviem ako to doladiť Ďakujem. Ak môžte môj mail je murnakova.nikola@gmail.com
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?