Musia spolu ladiť svadobná kytica, výzdoba sály a výzdoba auta ?

baby poraďte mi ;-) chcem sa vás spýtať,či musí kytica,výzdoba sály a auta spolu ladiť.Chcem mať totiž kytičku ružovo - bielu a výzdobu budeme mať červeno-modrú. Musí byť podľa vás všetko zladené?Máme totiž už kúpenú červeno-modrú výzdobu a veľmi chcem mať kytičku ružovo- bielu. Bude to podľa vás hlúpo vyzerať,ak to budem mať takto ,,skombinované,,? ďakujem za radu
Odpovedať
Ahoj, tak moja, toto si všimne možno jedna stotina svadobných hostí. Netreba to preháňať. Fakt tieto detaily neudrú do očí skoro nikomu. Auto do sály nepôjde, aby vznikol nejaký konflikt medzi farbami a svadobnú kyticu dáš na hlavný stôl, nikto ju nebude vidieť až kým ju nebudeš házať... Okrem toho výzdobu máš červenú a kyticu ružovú, sú to podobné teplé farby. Nevidím problém. Vôbec sa tým netráp.
Odpovedať
ďakujem ti krásne za tvoju odpoveď.Už som bola z toho zúfalá ako tu niektoré hovoria o tom,že všetko im bude spolu ladiť.Ja mám tiež takýto názor,že to je nepodstatné.
Odpovedať
Profilova fotka
Myslím si, že si to všimne malo ľudí tak ako ti to gatar napísal. Je to na tebe je to tvoj deň D a čo Ta po ostatných hlavne aby si bola ti spokojná a šťastná. A ružova ide s červenou vlastne ružova je z červenej a bielej tak si preto nerob ťažkú hlavu. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
terina my tiez budeme mat vyzdobu inej farby ako je moja kytica.. enjak ma to ani nenapadlo riesit.. iba kvety na stoloch budu podobne ako budem mat v kytici.. inak kytica bude do staroruzovo-hneda a vyzdoba smotanovo biela..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?