Môže byť inej farby svadobná kytica, výzdoba? Poraďte

Profilova fotka
pomozte
Odpovedať
Profilova fotka
a preco nie? uplne v klude :) ja budem mat biele kaly a zelenu vyzdobu :)
Odpovedať
Profilova fotka
prečo nie??? všetko je na Tebe, pravidla nie sú žiadne pri tomto :-) ALE držala by som sa trochu aj výzdoby aby to nebolo také že výzdoba fialova a kytička oranžová :-)
Odpovedať
mozes mat co chces. ja som mala zltu kyticu, zelenu tortu a oranzovu vyzdobu. vsetko malo byt zlte, ale pri torte a vyzdobe sa trosku sekli. a aj tak som sa vydala a prezila to :-D
Odpovedať
Profilova fotka
no to by aj mňa zaujímalo,ja mam všetko zlate,vyzdobu,tortu,poháre,pierka,sviečky,oznamenia no všetko bude do zlata a chcela by som kytičku z kálií ale neviem si nejak predstaviť zlaté kalie :) a popolnočne šatky by mali byť tiež zlate alebo je to tiež na mne??
Odpovedať
Profilova fotka
kludne mozes...ja budem ladit vsetko...k oznamkam budem ladit vyzdobu, takze som zvolila zelenostriebornovanilkovu vyzdobu, kytica budu jemne kremove ruze s niecim zelenym, priatel bude mat vanilkovu vestu aj kravatu....hlavna torta bude tiez do zelenkava
Odpovedať
Tanicka aj ja rozmyslam nad kalami a biele :-) ..a vyzdoba fialova bude....ale este tak rozmyslam ze dam okolo kytice fialovu maslu aby to trosku ladilo.biela je neutral takze no problem :-)
Odpovedať
jasne, dokonca ikebana by mala byt ina ako kytica 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
Urcite mozes. Ja osobne si myslim, ze ked je vsetko v jednej farbe, tak nic z toho nakoniec nevynikne. 8-)
Odpovedať
vyzdoba a kytica rozdielne to ano :-) ale ked ma nevesta ine kvety v ruke a ine v ucese to skor nie :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Mozem Ti zarucit, ze to nijako neovplyvni ake budes mat manzelstvo, takze je to co? JEDNO ;-)
Odpovedať
jasne ze mozes :-) ja som napriklad mala velmi jednoduchu vyzdobu - boli to make akvariove vazy, v nich plavali biele ruze a plavajuce sviecky, na stole bolo luxusne prestieranie a priesvitne kamienky a tie sviecky im davali krasny lesk, na stole som mala tiez ozdobu z bielych ruzi, to sme si vybrali a riesil to hotel a pritom som mala kyticu z ruzovych kalii a zelenej hortenzie...takze jasne ze mozes mat odlisne, to su detaily a paranoja nas neviest, ale mozem ta ubezpecit ze nikto sa nepozastavoval nad tym ze preco nemam kalovu vyzdobu ked mam taku kyticu :-) ludia to nereisia :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?