Kto urobí výzdobu z okolia Ružomberku?

ahojte hľadám niekoho kto by mi urobil peknu svad.výzdobu pre 60 ludi za cca 300 € z okolia ružomberka . Nepoznáte niekoho prosím?
Odpovedať
Ahoj a čo si ju neurobíš sama, ja som si robila sama a bola pekná a chvalili mi ju. Napr. kúpila som si organzu na stred stolov, 3 druhy svietnikov po 12 ks , každý ma stál 0,50 e a požičanie návlekov 1 e ks s mašľou a tiež 3 druhy sviečok a servítky. A ešte som zabudla 1 e ks obrus pre 4 osoby prenájom. Ak budeš mať nejaké otázky napíš rada ti ešte pomôžem.
Odpovedať
skus studiolamour z Dolneho Kubina (www.studiolamour.eu) cenovo ta vyjdu urcite pod 300 €
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, aj ja realizujem výzdoby, mám prechodne sídlo v RK. Kompletnú výzdobu pre 60 ľudí Vám viem zabezpečiť v podstatne nižšej sume ako 300 eur. Ak máte záujem, rada Vám urobím predbežnú kalkuláciu. S pozdravom Silvia
Odpovedať
@rensilvia Dobrý deň, ja by som chcela aj živé kvety tak by ste mi prosím urobila nejakú kalkuláciu?
Odpovedať
@michaela138 ďakujem sú veľmi ochotné a majú naozaj dobré ceny ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Svadobný salón LILIEN - oproti OD Jednota, ukážka svad. výzdoby na odsúhlasenie je samozrejmosťou cena 4,-€/na osobu z prácou a demontážou :)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry den, budem sa velmi tesit, ak Vam budem moct pomoct pri realizacii krasnej svadobnej vyzdoby, ktora sa bude pacit nielen Vam ale aj ostatnym svadobcanom. Mam vela napadov a pri svojej praci si davam zalezat na kazdom detaile. Podla Vasich poziadaviek sa viem dostat aj pod cenu 300 eur. Zalezi len na Vas, ako si vyzdobu predstavujete a kolko do nej chcete investovat.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?