Koľko peniažkov mám dať kamarátke za výzdobu?

babenky mám na vás otázku. Kamoška mi pravdepodobne bude robiť výzdobu a mám dilemu, koľko by som jej mala dať peniažkov za prácu...na svadbe bude cca 40-45 ľudí :-)
Odpovedať
Bude nakupovat vsetok material ona? A pojde ti na svadbu ci nie? Prezisti si, kolko si za taku vyzdobu pytaju inde a prisposob to tomu, ci si material nakupis ty alebo je to v jej rezii a ci ti na svadbu pojde alebo nie. A uz podla vsetkych tychto kriterii by som si tu cenu prisposobila. Ale skus ratat na osobu 3-5€, aspon mne tak pisali restiky, ze by tolko za vyzdobu pytali.
Odpovedať
@miminnka nepovie ti to sama?
Odpovedať
kupovať budeme tak, že možno pri niektorých veciach budem, niektoré pôjde kúpiť bezo mňa.. a na svadbe nebude..
Odpovedať
@riana12 to sa mi zdá byť dosť veľa, na to že všetok materiál bude za moje peniaze, a za hodku mi to tam spraví a dávať jej tolko ako agentúram...
Odpovedať
Profilova fotka
@miminnka za hodku Ti to asik nespraví..mne robila agentúra pre 20 ludí 2 a pol hodiny a boli štyria...rátaj že návlek na jednu stoličku pokial oblečú trvá cca 4 min..pokial to nie su tie spandexové - tie su bleskovka..
Odpovedať
@miminnka tak jej daj symbolickych 20-30€ ;-)
Odpovedať
@fiffinkaa návleky ešte neviem aké budú...tak hodku som asi fakt prestrelila :-N ....
Odpovedať
@riana12 rozmyslala som ze tak max 40 €... no este sa s nou pobavím, navrhnem jej to a uvidim co povie...
Odpovedať
Profilova fotka
@miminnka čo sa ceny týka, to si nedovolím povedať, pretože ak Ti to príde robiť trebars aj zadarmo, myslím si že to nie je nič nezvyčajné...ak je to kamoška..a ako si písala materiál platíš ty..
Odpovedať
@miminnka a pride ti aj na svadbu? ak ano, tak ja by som jej to navrhla ako svadobny dar pre tebal, to, ze si to takto odmaka ;-) alebo sa jej narovinu spytaj, co by si ako odmenu priala a pod... ;-)
Odpovedať
@riana12 nie nepríde na svadbu...
Odpovedať
@miminnka tak sa pohybuj teda niekde okolo tej sumy 30-40€
Odpovedať
Článok sa načítava...
ty tak viete kolko mne nukali , ze mi vyzdobia hotel,???? za 200 eur az 300 eur a to mi nukala kamoskina spoluziacka, ze tak po znamosti tak neviem, ci som normalna, ale podla mna je to riadne vela
Odpovedať
@miminnka vies kolko mne pytala da sa povedtat, ze mojej kamosky dobra spoluziacka??? 200 az 300 eur chcela som jej povedat, ze nech si vyserie oko s prepacenim, mozno nie som normalna, ale zda sa mi to super vel aaaaa
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?