Kde zoženiem jutu v okolí Prievidze alebo Trenčína?

Profilova fotka
čo najlacnejšiu :) najlepšie niekde v okolí PD, TN, prípadne aj inde...ide mi skôr o cenu, lebo jej budem potrebovať celkom dosť, stoly, stoličky, kvetinky apod.
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
už som našla tie správne fotky, na čo hlavne to potrebujem :)
Odpovedať
Ja som objednala cez milmar. V pondelok by mala dojst tak hadam bude taka aku som chcela. A cena tiez super
Odpovedať
Profilova fotka
@alfa82 ďakujem. nevidím tam ale cenu, za koľko ju majú? a objednávala si dekorační alebo bandáž?
Odpovedať
dekoracnu, farbu prirodnu. 1,3m x 10m za 17 eur. lacnejsie som nenasla nikde
Odpovedať
@al_al ahoj, na kedy ju potrebujes? ja si z nej robim vyzdobu v Ziline 21.6.2013, mam ju na stoly a stolicky. po svadbe ju planujem dalej predat, ak chces, mozme sa dohodnut :)
Odpovedať
Profilova fotka
@nesvadbovo ja až na 2.8. potrebujem. mohla by si mi prosím do správy poslať, aké rozmery máš a za koľko ju plánuješ predať? dik :)
Odpovedať
Profilova fotka
@alfa82 ďakujem :)
Odpovedať
@al_al ahoj, zajtra to odmeriam, pofotim a napisem spravu. pekny vecer :)
Odpovedať
Profilova fotka
@nesvadbovo super, ďakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Aj my ponúkame jutovinu v 5m rolkach za 7 eur . Je to tá hustejsia jutovina :) ponuku máme aj tu v hazard
Odpovedať
Profilova fotka
@svadobkajuvi a prosím Vás, aká je šírka?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
dobrz den my poyiciavame jutove masle na stolicky, sirka 20 cm dlyka kazdeho pasu 2,5m aj s krajkovou maslickou ya 40 centov kus, foto tu v nasom obchodiku
Odpovedať
Profilova fotka
@al_al šírka je 53cm :)
Odpovedať
@alfa82 to si kupovala cez internet ? Môžem vedieť adresu, poprípade môžes mi ju odfotit a poslať na mail ? Ďakujem :)
Odpovedať
Ano cez net. Stranka milmar.cz. odfotim a poslem ale az ked cez vikend:-)
Odpovedať
Profilova fotka
Pekný dník, my ponúkame na objednávku jutovinu šírok: 3,2cm, 5cm, 7cm, 15cm, 29cm a 50cm, s dĺžkou 9 metrov. Napríklad: 15cmx9m je za 9,69€/ks, 29cmx9m za 14,19€/ks a 50cmx9m za 15,59€/ks. Link na shop: http://www.mojasvadba.sk/shops/seller...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
@nesvadbovo ahoj mohla by som Ta poprosit o fotky z vyzdoby? Tiez planujeme jutovinu tak aby som sa inspirovala a predala si veci alebo si si ich nechala?
Odpovedať
Profilova fotka
@mentolka12 ahoj, ja plánujem po svadbe predávať jutové obrusy s čipkou, šírka 35 cm a krajka v strede - kukni do môjho albumu :)
Odpovedať
@al_al ahoj :)) Tvoj album pravidelne sledujem :)) to bol jeden z dvoch ktory ma inspiroval, ze chcem vyzdobu z juty :)) a len obrusy? Masle na stolicky a take ine doplnky z juty nebudes mat a nebudes predavat? :)
Odpovedať
Profilova fotka
@mentolka12 oo ďakujem :) no, možno na stoličky niečo dáme, ale isto nie také veľké mašle ako mám tu v tom obrázku hore, lebo by to vyšlo dosť draho... obrusy ale budem mať isto, keby si chcela, môžme sa dohodnúť (neviem ale koľko potrebuješ, ja toho budem mať 30 m dokopy na dľžku - ešte to ale nie je isté, možno budem dokupovať ešte do svadby) a mám nakúpené také cca 5 cm šírku jutové stuhy, také redšie ale, to tiež niekde použijem ale ešte neviem presne :)
Odpovedať
@al_al my ideme buduci tyzden sa pozriet na salu kde by sme to chceli mat tak sa ozvem ako to dopadlo a dohodneme sa ked budes po svadbe :)) krasny album mas :)
Odpovedať
Profilova fotka
@mentolka12 ďakujem :) tak mi ten budúci týždeň kľudne napíš, lebo práveže po svadbe budem kade tade, tak tu asi nebudem mať čas chodiť moc...a vy máte kedy svadbu? :)
Odpovedať
@al_al joooj my až budúci rok v septembri takže času a času dosť máme ale aby to nebolo finančne nákladné až tak tak sme začali v predstihu :) veď do skríň sa zmestí veľa vecí :)) ozvem sa určite ale tak skôr ku konci týždňa :)
Odpovedať
Profilova fotka
@mentolka12 jasné, je dobré mať to pripravené..my sme mali skoro rok a pomaly sme síce niečo robili, aj dosť toho, ale teraz mesiac pred mám pocit že ešte strašne veľa toho chýba :) tak potom sa kľudne ozvi, radšej do správy :)
Odpovedať
@mentolka12 Ahoj, ak by si chcela, tu su fotky z nasej vyzdoby. na predaj budu jutove pasy, vsetky hackovane kvietky (male aj velke), vazicky, motane srdiecka a "stuhy" na stolicky. keby sa ti to zapacilo, staci sa ozvat. Pekny den, Simona :)
Odpovedať
@nesvadbovo ahoj, ďakujem za ponuku ešte sa chcem opýtať na to ako to je riešené na stoličkách nakoľko niekde vidím prehodený pás a tam takú malú mašičku ružovu a niekde je veľká ružová mašla
Odpovedať
@mentolka12 Ahoj, stoličky boli dva druhy, takže museli byť pásy zaviazané dvomi spôsobmi. Avšak všetky sú rovnaké. Je to vždy pás jutoviny obalený bielou sieťkou (aby dámy neškriabal na chrbte a pánom sa nezachytávali kúsky jutoviny na sakách) a sú previazané, v mojom prípade, ružovou stuhou, myslím, že mala 2mm na šírku a 50 cm na dĺžku. Stuhu, samozrejme, môžeš vymeniť podľa farby/štýlu výzdoby. Na svadbe sme mali aj s detičkami 95 ľudí, výzdobu som "projektovala" pre cca 100 ľudí.
Odpovedať
@nesvadbovo super ďakujem za upresnenie informácie :) ozvem sa cez víkend...ideme si totiž kuknúť miestnosť kde by sme chceli mať svadbu tak iba ak snúbenec schváli tak potom to bude aktuálne :) ešte otázočka dali by sa s tých pásov spraviť mašle takéto? jedna s tých dvoch? a posledná otázočka bola by možnosť že by sme odkúpili len časť výzdoby? my budeme mať okolo 40 hostí + kemeramani + fotograf + hudba takže asi tak nejako
Odpovedať
@mentolka12 myslím, že tá prvá mašľa by reálna bola, len potom si ešte treba domyslieť spôsob, akým to na stoličku umiestniš. ak chceš, môžem vyskúšať niečo také z toho vytvoriť. a, prirodzene, by som radšej odpredala všetko naraz, avšak uvidíme, aký bude dopyt :)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?