Kde kúpim pom poms?

Profilova fotka
našla som na nete viacero návodov na prípravu ale zaujímalo by ma, či sa dajú aj niekde na SR zakúpiť, keďže ja som na ne nikde nenatrafila....
Odpovedať
Ahoj, ja som si teraz objednávala, z najlepšieho portálu, hand made portál: www.sashe.sk, tam ich je veľa, skús, papa
Odpovedať
@elimeika ja som objednavala z tadeto: http://www.etsy.com/shop/pompom4you?r... nakoniec som ich nepouzila, darovala som ich inej nevesticke, ale lacnejsie som nic nenasla.
Odpovedať
Profilova fotka
@swarovski je to dosť drahé :-| a za aký čas ti prišli? rozmýšľam nad kúpou, pretože by som ich chcela viac a ručná výroba asi dá zabrať...ale pri takej cene to radšej dnes doma vyskúšam a uvidím ako mi to pôjde...
Odpovedať
@elimeika je to lacnejsie ako na sashe, aj odtial som objednala. a najlacnejsie ake na etsy maju. prisli asi do mesiaca, kedze som mala poziadavky na farby - museli objednat hodvabny papier a vyrobit ich. ved si ich vyrob sama, ked sa ti to zda vela :-) nie je to tazke, len pracne.
Odpovedať
Profilova fotka
@swarovski asi to vyskúšam fakt sama, lebo času na objednávanie nie je nazvyš a bojím sa, že by to nedošlo...ale ďakujem za tipy ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@medulienka2011 na sashe som našla len jednu predávajúcu, ktorá ich robí, ale sa mi zdajú drahé...navyše tak či tak sa to doručuje zložené a porozťahovať si to musím sama....takže asi viac sa mi oplatí kúpiť papier a urobiť si ich sama, postup je jednoduchý....ale ďakujem aj tak :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
mam na predaj biele Pom Pom, nepouzite este zabalene, velkost XL - priemer az 40CM. cena za kus 2eura
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?