Akú výzdobu k bordovému kobercu?

Profilova fotka
Mozno zbytocna otazka,ale zacina ma trapit. Nemame vybratu definitivne salu, ale v dvoch sa nachadza bordovy koberec :( Mne by sa ale pacila tyrkysovo-hneda vyzdoba. Ale steny su biele,plus farba nabytku ...rozne hneda .... Myslite si,ze mam brat do uvahy farbu koberca (bordovu) a k tomu prisposobit vyzdobu?
Odpovedať
takto tazko povedat, zalezi ako dominantny je koberec v danej miestnosti. ak by ta bordova farba mala byt velmi vyrazna, tyrkysova sa mi k nej velmi nehodi, skor by som volila kremovu - videla som pekne svadby prave v bordovo-kremovej farebnej kombinacii.
Odpovedať
tak potom masle k tomu kobercu, my sme mali tiez taky nejaky koberec a vyzdoba bola ladena do vinovocervenej
Odpovedať
Možno by sa dalo s prevádzakárom dohodnuť aby ten koberec dali preč aby si si mohla dať farbu výzdoby podľa seba... ak to nie je možné tak skús možno pouvažovať o červenej, ružovej, smotanovej alebo zlatej výzdobe... ja som tiež bola nedávno kamoške na svadbe kde mali sálu do bordova ladenú (koberce, bordové boxy na sedenie a tak...) a mali bordovo-bielu výzdobu, nebolo to zlé len mi to prišlo také nejaké tmavé, fádne proste všetko bordové...
Odpovedať
Urcite ak sa ti podari pozhanat nejake casti vyzdoby vo farbe koberca, tak je to idealne. Ale skor by som tu tazku farbu naozaj ozivila tou teplou jemnou kremovou.
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj ja budem mat bordovo smotanovu vyzdobu, ale bordova je velmi vyrazna farba, takze s nou len jemne akoby len na zvyraznenie... masle budu na striedacku bordova so smotanovou, na stoly bude smotanova organza a len dekorativne bordove doplnky ako sviecka a bordove lupienky na stole. Cize cele to nebude prebordovane, ikebany na stoloch smotanove ruze s bordoruzami take nizke jednoduche ikebany a servitny budu tiez kombi smotanova-bordo.
Odpovedať
Profilova fotka
A mozno k bordovej aj bielo-cierna. Mozno by to nebolo nejak ukrutne svadobne, ale zato elegantne.
Odpovedať
k bordovej by som ladila tmavsiu zelenu a kremovu alebo bielu... to bude potom ladit aj k hnedej...
Odpovedať
Profilova fotka
Urcite kremovu alebo bielu ako ti baby napisali..ja tiez idem do tejto farby nakolko sala je tak ladena :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?