Ako skombinovať fialovú?

Ahojte. Neviem sa rozhodnut. Drahy povedal, ze mam vybrat ja, lebo vie, ze som puntickar a nech to urobim akokolvek bude to dobre. Chceme fialovu ako je na obrazku a ?? vyzdobu. Rozhodujem sa medzi pastelovou sytou zelenou, marhulovou, cervenou, zltou, tyrkysovo modrou a mozno aj ruzovou/cyklamenovou.
Odpovedať
fialovú so zelenou
Odpovedať
Profilova fotka
mne sa paci fialova aj so zltou. mam tak izbu vymalovanu, ukaze to pekne. taka pastelova zlta
Odpovedať
Profilova fotka
Mne sa zas ľúbi fialová s tou ružovou... Ale ako vidím komenty, každá máme iný názor. Takže ti asi moc nepomôžeme, iba ťa dopletieme :-D
Odpovedať
@sejusska @petuska86 @petkave chcela by som mat na torte miesto mladomanzelov macka pu a iacika, kedze ja som do iacika blazon a drahy je obcas ako taky macko a mal zlto-cervenu motorku a cervene auto v ktorom sme si dali prvu pusu, tak nam cervena nejak ostala zaryta v pamati. Zltu mame radi obaja, to je taka energicka farba. Zelena a tyrkysova su tiez nase oblubene farby a marhulova je taka klasika. Na fialovej sme sa zhodli jednohlasne, uz len ktoru ku nej?? Najprv som chcela ruzovu/cyklamenovu lebo velmi pekne k fialovej ukaze a iacik ma ruzovu maslu na chovste :-D ale nie som barbie typ, tak ruzova je aj preto uvedena ako posledna. Nevadi ze mate kazda ina nazor. Dufam, ze casom tu bude viac reakcii a aj rozhodovanie bude potom lahsie. Diky baby :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
Profilova fotka
jednoznacne s tyrkysovou :) kuk moj album :)
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam fialovo zltu :) ale nadherna je fialova s ruzovou, fialova so zelenou je menej vyrazna, s modrou sa mi zda prilis chladna.. kolko ludi, tolko chuti a tak to ma byt :) ale taka najlepsia klasika kombinacia je s ruzovou, to je take jemne a krasne :)
Odpovedať
mne sa lubi aj fialova so zlatou...ale kedze zlata tam nieje tak volila by som asi zltu :)
Odpovedať
Profilova fotka
ja by som dala fialovo zelenkavú..mne to poradili pri zariadovaní izby ;)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?