Aké rozmery obrusov na stoly do Čierneho orla v Prešove?

kedze ja chcem fialove obrusy a nikde som sa stym nestretla tak si budem musiet kupit sama ale neviem ake su rozmery na tie stoly dakujem
Odpovedať
http://www.ebay.com/itm/15-x-90-Round...
Odpovedať
Profilova fotka
a oni v PKO nemaju obrusy ??? :D ci aha ty chces fialove... neviem kde, ale v podstate ak kupis latku staci obsit a mas obrusy :D ;)
Odpovedať
@korienokvonavy uz vies,ako budes mat pospajane stoly? Potom by bolo lepsie jeden velky obrus,resp viacero vacsich. Ci chces okruhle ako na tom linku? Kazdopadne,zavolaj tam,ze ake rozmery stolov maju. Ale toto by som riesila az ked budes mat aspon pribliznu predstavu o zozname hosti,zasadacom poriadku,rozmiestneni stolov.... Moj nazor vsak je,ze su to zbytocne vyhodene peniaze.
Odpovedať
@maajushka no to mas pravdu maju ale ja chem tie fialove a satenove tak rozmyslam ze si kupim alebo dam usit len mi ide o tie rozmery a nechcem im tam vyvolavat len pre tie rozmery stolov a ktomu nesom doma na slovensku tak preto sa pytam tuna ci nahodou nikto nevie mi poradit:)
Odpovedať
@maria117 samozrejme ze okruhle:)a najlepsie by bolo keby presne taka farba :) a mam maximalny pocet co je 120 takze tym sa budem riadit a viem kolko mi treba obrusov si zadovazit len mi ide o tie rozmery co som sa pytala .a ked si myslis ze su to zbytocne vyhodene peniaze ok ja ty to neberiem....pre mna to nebude zbytocne:)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?