Aká výzdoba je naj?

Profilova fotka
zelená, fialová alebo cyklamenová ???
Odpovedať
Profilova fotka
ja by som zvolila zelenu alebo fialovu
Odpovedať
Profilova fotka
My budeme mať žltú... Svadba bude v októbri a keby náhodou nevyšlo pekné počasie, tak myslím, že tá žltá pekne rozžiari a "zohreje" sálu. Vyberaj podľa toho čo sa ti hodí do sály a akú farbu máš rada :-)
Odpovedať
Profilova fotka
zelená výzdoba na svadbe mi pripomína stužkovú :) ja by som volila kombináciu fialovej a cyklamenovej :) my máme kombinovanú zlatú a žltú a zatiaľ sa mi to veľmi páči :)
Odpovedať
my sme mali červenú, nakoľko som mala červené topánky, opasok aj kyticu, tak som si dala na stoly aj červené ikebany z tých istých kvetov ako kyticu, sviečky a servítky
Odpovedať
Profilova fotka
My sme mali bielo ružovu s cyklamenov. doplnkami. mam aj fotky v albume nam sa neskutočne pačila.
Odpovedať
Urcite si vyber farbu ktorá ti je srdcu blízka a tiež prihliadaj aj na farbu miestnosti aby to bolo zladené :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja budem mať tyrkysovú, ale keby som už nemala toľko vecí, tak ju zmením na mentolovú, je taká jemná, romantická a snová :) takže skús aj nad touto farbou porozmýšľať :) ak chceš len z tých troch, tak sestra mala cyklaménovú a bolo to krásne @martinka_56
Odpovedať
Profilova fotka
Tak toto je velmi vseobecna otazka, pretoze prekazdeho je naj nieco ine. My budeme mat cervenu, pretoze je to podla mna farba lasky. Co sa mi vsak vobec nepaci je zelena vyzdoba, neviem preco, zelenu nemam rada, a ako tu uz niekto spominal je to ako na stuzkovu. Taktiez sa mi nepaci ta kombinacia ze zeleno ruzova - nechapem, podla mna cudna kombinacia... a krasne farby su urcite este cyklamenova, ruzova, marhulova, zlta alebo kralovska modra. Proste nech je to krasne vyrazne.
Odpovedať
Ak z tychto farieb, tak fialkova. Alebo jablckovozelena. Cyklamenova mi, bez urazky, pripada uz trosku otrepana. Ale osobne by som aj tak zostala v bielej, zlatej a bezovej, mozno jemnej marhulkovej, lososovej, krasna je mint... Zalezi samozrejme na mieste, kde sa svadba kona.
Odpovedať
urcite ta, ktora sa paci vam. vyberte si tu, ktora vas najviac vystihuje. ja osobne by som si cyklamenovu nedala, lebo je to moc "narocna" farba. ale pokial bude pouzita s rozumom, tak aj to bude krasne. vyberte si podla seba a nie podla toho, co vam poradia cudzi ludia na internete.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?