Svatební dort s marcipánem. Kde sehnat v Topoľčanoch?

Profilova fotka
Ahojte vsichni, rada bych se zeptala jestli ma nekdo zkusenosti s marcipanovymi dorty podle anglickeho stylu, kterych je skoro v kazdem albu plno. V anglii neni problem si je objednat, ale byla jsem u nas u nekolika cukrarek a ty se na to divali jako by nikdy takovy dort nevideli. Neni problem jen tvar dortu, ale i polozeni marcipanu. Nevite nekdo o nejake cukrarne v okoli Topolcan, kde by nebyl problem takovy dort udelat. Posilam odkaz na svuj album, je to konkretne dort se slunecnicemi http://www.mojasvadba.sk/album/album.... Dekuji Tulinek
Odpovedať
Tulinek, presne viem, co hladas, ja som z okolia NR, ale nic take tam asi nenajdes :-| ... na zakusky su vynikajuci v Solcanoch pri TO, aj torty maju super, ale zdobia ich len tak klasicky. My sme mali marcipanovu tortu od Galanty z Gaarony, su aj na nete, priamo nam to aj priniesli na svadbu.
Odpovedať
Profilova fotka
matinka,mozes napisat kontakt na tu cukraren? ja som to pod tym nazvom nenasla. ja si chcem davat robit v solcanoch,ale tortu neviem ci mi spravia taku aku chcem. dik
Odpovedať
sonicka, teraz myslis do Solcian, ci do GA? Gaarona ma vlastnu stranku s rovnakym nazvom a tam najdes vsetko, nechcem sem davat link, aby tento prispevok nevymazali. Ak si myslela solcany, tak tam som bola osobne, telefon nemam.
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj tulinek. Tu tortu co mas v albume so slnecnicami robiaaj v Kanianke. Totiz aj ja si tam davam robit a ukazovali mi aj tuto. Nakoniec som si vybrala inu. Mala som s tadial aj na promocie. Chceala som sovu tiez potiahnutu s marcipanom bola vinikajuca. A to ju vraj robili prvi krat. Su velmi sikovny. :-)
Odpovedať
ahoj kardinal. U ktora cukrarka v Kanianke robi tie torty? Su tam dve cukrarky. Neviem na ktoru sa mam obratit.
Odpovedať
prosim vas kde je Kaniake, aj ja by som rda nejaku taku peknu tortu a vsade mi vravia, ze nerobia.
Odpovedať
kardinal, aka bola ta torta pod marcipanom, ten zaklad? Bo si to vobec neviem predstavit. V UK robia tie torty z ovocim a je to na mna moc tazke/syte. Aka bola ta tvoja na promocie?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj! Pod marcipan si si mohla vybrat co si chcela. ja som mala cokoladovo jahodovu. Teraz na svadbu som si dala len cokoladovo rumovu, lebo jahody su haklive na pokazenie. Je to Emilia rybarova. kontakt ti poslem do IP. :-)
Odpovedať
kolko ta vijde tovja torta, alebo lepsie povedane co by stala ta s tymi slnecnicami? (ak si este pamatas, bo mne sa paci ta :))
Odpovedať
Profilova fotka
neviem kolko vyjde ta s tymi slnecnicami. Zalezi asi co vsetko do nej budes chciet. nie su vsak drahy. :-)
Odpovedať
ok tak im teda zavolam (ked mi posles IP) a zistim co a jako. Kde to vlastne su? Je to daleko od Piestan/Trnava?
Odpovedať
adka_k :-) Kanianka je kusok od Prievidze pre lepsiu predstavu skus pozriet www.supernavigator.sk. Ak si priamo z TT mozes ist cestou na Nitru a potom popod horu na Partizanske cez Prievidzu a Bojnice do Kanianky cca 1hod 50min cesta autom alebo na Hlohovec, Topolcany, Partizanske, Prievidzu a Bojnice do Kanianky to je casovo o nieco kratsie ;-) snad som pomohla
Odpovedať
Článok sa načítava...
juuuuj babenky ja som z Piestan a mamina tam volala a potom ma spucovala ze co si to ako predstavujem, ze kto sa bude tak daleko trepat po tortu, ze budu ine starosti..... ved to poznate mamy :-| Tak prosim vas nevie niekto o niekom kto robi taketo torty v okoli TT ci Piestan. Dakujem
Odpovedať
aemitka dakujem, ty si nejaka dobra, vela cestujes? Uz viem komu sa ozvem ked nebudem vediet nieco najst ;-)
Odpovedať
adka_k dakujem x-) a co povies na predsvadobny relaxacny den v Bojnickych kupeloch /tie su na jesen krasne/? a ked uz budes Bojniciach :-D :-D :-D skocis si do Kanianky po tortu ...
Odpovedať
adka_k, skoc do dedinky Kajal, co je hned za Galantou, to mas z TT len kusocek, pisala som o tom vyssie
Odpovedať
martinka posles mi prosim IP s blizsim info, dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
takze nakoniec budem mat predsa len marcipanovu tortu zo solcian. nebude presne aku som chcela,lebo nemaju zeleny marcipan,ale bude kremovej farby s kvetinkami,trojposchodova. som rada,ze nemusim zhanat inde.
Odpovedať
sonicka, dufam, ze ju uvidime aj v albume ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
aj ja dufam,ze ju uvidim,potom urcite nejake fotky do albumu hodim. uz len alkohol objednat a dohodnut posledne veci ohladne vyzdoby a mozem sa vydavat :-)
Odpovedať
tak sme to rozhodli, ze sa bude piect v Piestanoch. Teda mamina rozhodla a ja snad uvidim aky maju vyber.Snad mi aj posle fotky, bo ona je taky antitalent na PC asi ako ja. Babenky dakujem za pomoc a rady.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
my sme vzdy tiez objednavali torty a zakusky v solcanoch, ako tu spominaju baby. az do chvile, ked sme tam nenasli v torte pripinacku.... ]-( , viem stane sa, ale uz sa to bojim aj jest... aspon nepriberiem... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
nasa bola super,ziadne pripinaciky,len kopec marcipan.ruziciek, chutovo bola vynikajuca. aj zakusky boli dobre.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?