Poraďte tortu s margarínom alebo so šlahačkou

Profilova fotka
Nevestičky, poraďte mi, tortu tukovú - 50% puding a 50% margarín alebo šľahačkovú - 50% puding a 50% šľahačka??? Ďakujem za každý názor :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja by som skôr zvolila 50% šľahačky a 50% pudingu ....z margarinu mi zvykne byť zle :/
Odpovedať
@katinka1987 ten margarín to nemyslíš vážne, však? keď už tak daj do krému maslo,nie margarín .. maslové krémy sú ťahšie na žalúdok ale na druhej strane lepšie na nich drží poťahovka (podľa mňa) šlahačkové sú jemnejšie a ľahšie ale v lete sa ti môžu viac topiť.. takže ja by som zvolila kompromis - maslový krém odľahčený pudingom..
Odpovedať
Profilova fotka
Jednoznacne maslo, ziadny umely margarin... :)
Odpovedať
ani margarin, ani slahacka... maslo s pudingom, ak chces, aby to bolo chutne a aby Ti to drzalo tvar a co to vydrzalo (myslim trvanlivost)
Odpovedať
ani s jednym ani s druhym, my sme mali cistu cokoladu s maslom ;)
Odpovedať
Profilova fotka
my sme mali tradičnu maslovu, ale čo vidim na rôznych svadbach tak šlahačkove plnky maju vcelku velky uspech hlavne ak su nakombinovane s ovocim. Margarinovu som zazila už tiež ale to bolo zle, nevesta rozkrajali jedno mini poschodie a nikto viac nechcel
Odpovedať
Profilova fotka
@evkasa @zabka88 @nuklia @sandratn @nostress @michala.s To je ponuka konkretnej cukrarne, ale volala som tam dnes a ze da sa spravit aj s maslom, ale tie prichute, ktore my chceme, mi chlapik povedal, ze su aj tak slahackove, takze maslo/margarin netreba riesit...tak neviem - chceme coko-cherry, bananovu a lesnu zmes...
Odpovedať
Profilova fotka
@katinka1987 myslim si ze super volba, ja osobne by som sa nebala toho ze sa to pokazi, svadbu mate v maji a vtedy nebyvaju az tak strasne horucavy ako v lete :-)
Odpovedať
@katinka1987 ked ju budes drzat v chlade a vyložíte ju až tesne pred krájaním tak sa nemusíš báť.. tu nejde ani tak o pokazenie, ale slahačkové majú tendenciu skorej sa topiť a tým pádom zdeformovať tvar..
Odpovedať
Profilova fotka
@michala.s Veď práve, skôr sa bojím, aby vtedy nesnežilo po tohtoročných skúsenostiach :D Takže asi takto, to šľahačkové asi bude v poho...
Odpovedať
Profilova fotka
@zabka88 Dáme tú tortu priviezť až v sobotu ráno, určite to bude v reštike v chladničke, takže snáď :)
Odpovedať
@katinka1987 neboj, takto neni šanca sa jej niečo stať ;-) držím palčeky nech vám výjde podľa vašich predstá
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@zabka88 ďakujemeee :))) snáď bude všetko OK :)
Odpovedať
@katinka1987 v cukrárni majú väčšinou plnky v prášku, len ich zamiešajú s tekutinou, prípadne so šľahačkou v prášku. Na stránke MK je kopa výborných receptov bez masla, možno, keď budeš trvať na svojom, tak ti urobia plnku takú aká bude chutiť. Mne tak urobili, keď som ešte nepiekla, margarínové by u nás nikto nechcel.
Odpovedať
Profilova fotka
priklanam sa k nazoru, ze margarin isto nie........ slahacka, alebo maslo:-) mne sa najviac pre ludi osvedcili slahackove plnky:-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?