Mala by som so ženíchom zaobstarať svadobnú tortu?

Profilova fotka
Nevestičky, mali by sme si so ženíchom zaobstarať svadobnu tortu ? A ta sa potom rozkraja na svadbe ? alebo ako to je ? Ďakujem :)
Odpovedať
Fu no neviem ako sa to robi, ale ja som sa ani nad tym nezamsylala. My sme si ju zaobstarali sami presne podla nasich poziadaviek a aj potom krajali na svadbe (a roznasali hostom, to bolo super). Dostali sme este jednu od svagrinej a jednu (ale to bol vlastne medovnik) od mojich krstnych. Zalezi ako to v tvojej rodine je, tak sa popytaj ked tak... mozno ti tortu zabezpeci niekto iny a budes to moct pustit z hlavy. Dokonca ta ktoru dala robit svagrina bola strasne krasna a celkom k nasmu stylu (zial, nevyslo mi z nej, tak neviem aka bola, ale vraj strasne mnam...).
Odpovedať
@janusa139 ak chceš aby hlavná svadobná torta ladila s celkovou výzdobou, tak je najlepšie, keď si ju objednáš sama. Ale často hlavnú tortu objednáva aj krstná, teta, alebo sestra nevesty, ale po dohode s nevestou.
Odpovedať
Profilova fotka
no bohuzial nemam krstnu, resp.tam nebude a sestru mam este mladu :) dobre, dakujem,zariadim si ju teda podla svojich predstav :)
Odpovedať
Profilova fotka
vsetko je o dohode. my sme povedali vsetkym, nech torty nenosia a dali sme si spravit sami taku, ako sme chceli
Odpovedať
ahoj ja som ich objednávala s mužom, prvý kus sme krájali mi a potom to prevzal niekto iný
Odpovedať
Profilova fotka
@janusa139 aj my sme si objednali vlastnu hlavnu tortu ladiacu k vyzdobe... bohuzial budu aj ine torty, lebo v nasej rodine je logika ze treba sa ukazat a tortu priniest a nie dat radsej mladym peniaze na jednu velku tortu pre vsetkych... takze tak :/
Odpovedať
Profilova fotka
@maslenka @majusqa77 @beatrixlenicka @ksebejka Dakujem vam, asi to tak spravime aj my, ze si objedname torticku, aby ladila :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?